icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zdsa
19. nov 2025
@marinecka95

@marinecka95 no ako dnes? U mňa žiadna sláva 😁
MS neprišla, BT neviem 😁, test biely

@marinecka95 som na Tom dosť podobné teplota troška stúpla od dna predtým test negatívny dnes 11 dpo a ms nikde ale možno ju blokuje len duphaston dnes som mala poslednú tabletku

marinecka95
19. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 som na Tom dosť podobné teplota troška stúpla od dna predtým test negatívny dnes 11 dpo a ms nikde ale možno ju blokuje len duphaston dnes som mala poslednú tabletku

@zdsa kým nie je MS tak šanca je tu stále ☺️ ja mám aspoň z dnešného výsledku minulotýždňového odberu krvi konečne dobré správy 🙏
Hormóny vraj ukážkové, progesterón, AMH a všetko ostatné okey. Žiadne infekcie ako točí, chlamýdie atď …
Zostáva deficit vit D, imuno hraničné hodnoty no vraj nič hrozné.
Čaká ma teraz hysteroskopia s odberom NK buniek z maternice, podľa cytologie zvážia ďalšie zákroky s krčkom maternice.
Taktiež ma čakajú ešte aj rozšírené testy na reproimuno 11.12 takže veselo 🙂

satkonosicka
19. nov 2025

Baby, ja neviem, ale mám trochu strach, že nebilo to srdiečko ešte😣 presne preto som sa bála ísť tak skoro na kontrolu, že ešte nebude srdiečko ale už by možno aj malo… Bola som včera na tej kontrole 30.-31.DPO čo zodpovedá myslím 6+2 týždňu a niekde som čítala, že 28.DPO už musí byť srdiečko zreteľne počuť. A u mňa povedal len, že tam niečo možno pulzuje😔 chcela som si o tom niečo prečítať ale akurát čo som otvorila bol príbeh, kde v 6+2 srdiečko nebilo a dopadlo to zle…

klarabohun77
19. nov 2025
@bluka2

@majulka098 ja ale neviem, ci mam dobre spravy. NIPT test mi ukazal vsetky bezne trizomie negativne, ale nasli podozrenie na nejaku super vzacnu deleciu na chromozome 6. Nechcelo sa mi verit, mam 2 zdrave deti, ale teda vek pokrocil, mam uz 39r. Dnes som mala ist na odber choriovych klkov, kvoli ktoremu som isla do Europy a zistili, ze placenta je tak daleko vzadu, ze sa to neda odobrat bez toho, aby pichli do plodoveho vaku. Takze sa to neda. Dalsia moznost je amniocenteza o mesiac a potom dalsi mesiac na cakanie vysledkov. Uz som akurat zacala 2. trimester, ved o 2 mesiace je babo viac nez z polovice hotove. Baby, cakanie na menstruaciu po negativnom tehotenskom teste bolo menej narocne na nervy ako toto

@bluka2 to ma mrzi aky je teda dalsi postup??uz neexistuje ziadny iny test okrem amniocentezy?a amniocentéza moze byt az za mesiac?a je tam vyčíslený aj pomer ze aka percentuálna sanca tam je..?

bluka2
19. nov 2025
@klarabohun77

@bluka2 to ma mrzi aky je teda dalsi postup??uz neexistuje ziadny iny test okrem amniocentezy?a amniocentéza moze byt az za mesiac?a je tam vyčíslený aj pomer ze aka percentuálna sanca tam je..?

@klarabohun77 podarilo sa im to v utorok na druhy pokus. Som naozaj rada. Kedze u mna museli ist dost hlboko, som z toho celkom k.o., dnes som sa zmohla okrem postele iba na kontrolu ist a babo je v poriadku. Dufam, ze do konca tyzdna som zas fit.
Okrem odberu choriovych klkov (CVS) a amnio nic ine nie je a v tom NIPT nie su extra informacie okrem toho podozrenia. Neviem kolko cakam na vysledky, mozno tak 2 tyzdne teraz.

marinecka95
20. nov 2025
@satkonosicka

Baby, ja neviem, ale mám trochu strach, že nebilo to srdiečko ešte😣 presne preto som sa bála ísť tak skoro na kontrolu, že ešte nebude srdiečko ale už by možno aj malo… Bola som včera na tej kontrole 30.-31.DPO čo zodpovedá myslím 6+2 týždňu a niekde som čítala, že 28.DPO už musí byť srdiečko zreteľne počuť. A u mňa povedal len, že tam niečo možno pulzuje😔 chcela som si o tom niečo prečítať ale akurát čo som otvorila bol príbeh, kde v 6+2 srdiečko nebilo a dopadlo to zle…

@satkonosicka neboj, srdiečko sa môže ešte ukázať, stačí , že si mala ovuláciu v iný termín ako je tabuľka … držím palce 😘

marinecka95
20. nov 2025
@bluka2

@klarabohun77 podarilo sa im to v utorok na druhy pokus. Som naozaj rada. Kedze u mna museli ist dost hlboko, som z toho celkom k.o., dnes som sa zmohla okrem postele iba na kontrolu ist a babo je v poriadku. Dufam, ze do konca tyzdna som zas fit.
Okrem odberu choriovych klkov (CVS) a amnio nic ine nie je a v tom NIPT nie su extra informacie okrem toho podozrenia. Neviem kolko cakam na vysledky, mozno tak 2 tyzdne teraz.

@bluka2 musí to byť ťažké, myslím na teba 😘

marinecka95
20. nov 2025

Ja sa v tom mojom tele nevyznám 😁
Teplota stúpla o čosi, test divný 😁
Iný už nemám

zdsa
20. nov 2025
@satkonosicka

@satkonosicka no stres ono to je ešte stále skoro veľa krát naozaj závisí od ovulácie a ty si sama písala že si mala neskôr pozitívny test takže asi bola aj neskôr ovu .... @marinecka95 no čiarka tam je ... Nemáš kde zbehnúť kúpiť test ? U mňa sa teploty držia len testy nejako nespolupracujú dnes 12 dpo

marinecka95
20. nov 2025
@zdsa

@satkonosicka no stres ono to je ešte stále skoro veľa krát naozaj závisí od ovulácie a ty si sama písala že si mala neskôr pozitívny test takže asi bola aj neskôr ovu .... @marinecka95 no čiarka tam je ... Nemáš kde zbehnúť kúpiť test ? U mňa sa teploty držia len testy nejako nespolupracujú dnes 12 dpo

@zdsa pôjdem dnes do DM, doma som naozaj vyhrabala už len tento jeden. No uvidíme … otestujem zajtra ráno.

katariiinkaa
20. nov 2025
@marinecka95

@zdsa pôjdem dnes do DM, doma som naozaj vyhrabala už len tento jeden. No uvidíme … otestujem zajtra ráno.

@marinecka95 cosi sa tam veru risuje 🥰 aj tie teploty vyzeraju velmi nadejne

ersp
20. nov 2025

Ahojte, aj ked uz nepatrim medzi snazilky, ale cakatelky, stale jednym ockom pozeram co je tu nove 🙂 ja som sa tu ocitla hlavne pred rokom, 2 roky merania bezuspechu, nakoniec sme sli na ivf a po 3. KET dnes zacinam 13 tyzden 🙂 Zienky, hlavn esa nikdy nevzdavajte, k nam prisiel tento zazrak po 4roch rokoch a za ten pocit sa oplati bojovat a ist si za svojim cielom 🙂

satkonosicka
20. nov 2025
@zdsa

@zdsa Ovulácia určite nebola neskôr než toho 19.10. lebo aj teploty boli už hore a sledovala som aj krčok a hlien a všetko to spolu súhlasilo. Ja si skôr myslím, že možno bolo vajíčko oplodnené neskôr, povedzme po 24 hodinách a že aj neskoršia implantácia to možno mohla ovplyvniť, podľa mňa som mala implantáciu až na 11-12DPO, ale to je len môj odhad, podľa mňa to nejak u mňa ide pomalšie, možno aj tým, že menštruáciu dostávam na 16.DPO, takže mám pomerne dlhú luteálnu fázu. Keď som čakala dcéru, tak sa vôbec nevedelo, v koľkom som týždni (pretože som nemala ms niekoľko mesiacov) a preto to len doktor zakaždým určoval podľa ultrazvuku. Na prvej kontrole bolo vidieť len vak s plodovou vodou a nič viac. Vtedy doktor povedal, že som vo štvrtom týždni, ale neskôr, po pár týždňoch a meraniach pridal postupne dva týždne a na tom ostalo až do pôrodu, lebo neskôr tie merania boli presnejšie, takže to znamená že keď som bola na prvej kontrole, nebola som vo štvrtom týždni, ale v šiestom (konkrétne 5+4) a nebolo vidno ešte ani len žĺtkový vak, nie to ešte srdiečko. Našťastie som sa vtedy nestresovala, lebo som nevedela že už som v šiestom týždni a malo by byť vidno niečo viac než plodový vak. A bolo nakoniec všetko úplne v poriadku a mám zdravú dcéru. Tak si hovorím, že možno proste moje detičky potrebujú viac času🥹. Skúsim myslieť pozitívne a veriť, že tam predsalen nejakú pulzáciu doktor videl. Keby som to nevydržala, tak tam zavolám budúci týždeň, či by som mohla prísť, aby sme netŕpli 2 týždne, či srdiečko začalo biť.

mimuska328
20. nov 2025
@ersp

Ahojte, aj ked uz nepatrim medzi snazilky, ale cakatelky, stale jednym ockom pozeram co je tu nove 🙂 ja som sa tu ocitla hlavne pred rokom, 2 roky merania bezuspechu, nakoniec sme sli na ivf a po 3. KET dnes zacinam 13 tyzden 🙂 Zienky, hlavn esa nikdy nevzdavajte, k nam prisiel tento zazrak po 4roch rokoch a za ten pocit sa oplati bojovat a ist si za svojim cielom 🙂

@ersp gratulujem ❤️ veľa krát som tu na teba myslela a verila že čoskoro sa vam postasti 🙏

anonym_b5112d
20. nov 2025
@satkonosicka

@satkonosicka ahoj moja doktorka kazde tehu kontrolovala srdiecko az v osmom tyzdni a hovorila ze dovtedy to je zbytocne skoro a len to zeny stresuje

ersp
20. nov 2025
@mimuska328

@ersp gratulujem ❤️ veľa krát som tu na teba myslela a verila že čoskoro sa vam postasti 🙏

@mimuska328 dakujem, bola to dlha cesta, ale stala za to 🙂

satkonosicka
20. nov 2025
@anonym_b5112d

@satkonosicka ahoj moja doktorka kazde tehu kontrolovala srdiecko az v osmom tyzdni a hovorila ze dovtedy to je zbytocne skoro a len to zeny stresuje

@anonym_b5112 ďakujem, áno aj ja si tak myslím. Aj pri prvej dcérke bolo srdiečko vidno až v ôsmom týždni, v šiestom ešte ani zďaleka. Preto som bola trochu neistá, keď mi teraz vyšla prvá kontrola na úplný začiatok siedmeho týždňa, lebo to je taká kritická hranica, kde by už mohla byť akcia srdiečka, ale ešte nemusí byť u každého.
Nevoľnosti sa zatiaľ každým dňom stupňujú

ersp
Autor odpoveď zmazal
marinecka95
20. nov 2025
@katariiinkaa

@marinecka95 cosi sa tam veru risuje 🥰 aj tie teploty vyzeraju velmi nadejne

@katariiinkaa uvidíme, ja už naozaj po toľkých rokoch toto testovanie nepreživam nejako hystericky 😁keď tam tá čiarka má byť - bude aj zajtra 😁

marinecka95
20. nov 2025
@ersp

@ersp joj gratulujem z celého ♥️

ersp
20. nov 2025
@marinecka95

@ersp joj gratulujem z celého ♥️

@marinecka95 dakujem 🙂

zanzilady
20. nov 2025
@marinecka95

Ja sa v tom mojom tele nevyznám 😁
Teplota stúpla o čosi, test divný 😁
Iný už nemám

@marinecka95 ak je to action tak tie boli super. Nerobili falošne čiarky. A ako vyzeral keď uschol ?

marinecka95
20. nov 2025
@zanzilady

@marinecka95 ak je to action tak tie boli super. Nerobili falošne čiarky. A ako vyzeral keď uschol ?

@zanzilady áno action, po uschnutí vyzeral rovnako. Už som nefotila. Ale nemyslím si, že to bude pozitívne … pretože už pár dní dozadu na mamateste niečo bolo, potom nič, teraz toto … nevadí 🙂

zanzilady
20. nov 2025
@marinecka95

@zanzilady áno action, po uschnutí vyzeral rovnako. Už som nefotila. Ale nemyslím si, že to bude pozitívne … pretože už pár dní dozadu na mamateste niečo bolo, potom nič, teraz toto … nevadí 🙂

@marinecka95 no ja som zvedavá na ráno 🙂 lebo zas proti mamatestom majú menej farbiva 🥹

marinecka95
20. nov 2025
@zanzilady

@marinecka95 no ja som zvedavá na ráno 🙂 lebo zas proti mamatestom majú menej farbiva 🥹

@zanzilady inak vieš čo? Nemám už test žiadny 😁 do DM som nešla, doma mám len Dr max digital takže citlivosť 25 a … je tam pekne dlhooooo takže asi aj po expiračnej dobe 😁

bambulka711
20. nov 2025
@ersp

@ersp gratulujem 🍀 veru, tiež, keď sa obzriem spätne si hovorím, že to všetko za to stálo. Hlavne o tretej v noci 🙃

michicka
20. nov 2025
@ersp

@ersp srdecne gratulujem! 🧡 vela zdravicka v tehotenstve… tiez netrpezlivo cakam co bude.. 21 cyklov stale nic, teraz musim vela cvicit skusam fyzio a je to narocnejsie pre mna ako stimulacie tabletkami .. 3x denne a dost vela cvikov no ked ma clovek ciel spravi vsetko mozne aj nemozne hlavne my zeny

zdsa
21. nov 2025
@marinecka95

@zanzilady inak vieš čo? Nemám už test žiadny 😁 do DM som nešla, doma mám len Dr max digital takže citlivosť 25 a … je tam pekne dlhooooo takže asi aj po expiračnej dobe 😁

@marinecka95 no ako na Tom si mne teplota stúpa testy negatívne vzdávam sa

satkonosicka
21. nov 2025
@zdsa

@marinecka95 no ako na Tom si mne teplota stúpa testy negatívne vzdávam sa

@zdsa dáš sem graf a fotku testu?🙂

zdsa
21. nov 2025
@satkonosicka

@zdsa dáš sem graf a fotku testu?🙂

@satkonosicka tie dve nižšie teploty boli keď som ráno musela skôr merať ale ja neviem no je to bieda ...