Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 no nič asi mu zajtra zavolám aj keď asi budem za blbku minimálne ja cítiť 😂😀
@zdsa vôbec sa nemáš prečo … príde mi to z jeho strany totálne nezodpovedné … veď na ten clostil môžeš reagovať rôzne … ja som jeden mesiac nezareagovala vôbec a pri inej dávke masaker … stimuláciu až stopli.
Určite volaj ale pán doktor asi za veľa nestojí, keďže správnej liečby sa musí dožadovať pacientka 🫢
@zdsa vôbec sa nemáš prečo … príde mi to z jeho strany totálne nezodpovedné … veď na ten clostil môžeš reagovať rôzne … ja som jeden mesiac nezareagovala vôbec a pri inej dávke masaker … stimuláciu až stopli.
Určite volaj ale pán doktor asi za veľa nestojí, keďže správnej liečby sa musí dožadovať pacientka 🫢
@marinecka95 ja už neviem ... Jedného som teraz menila lebo ten nejavil záujem absolútne niečo riešiť ... Jeho argument bol že som porodila 3 deti tak nemá byť kde problém tohto som si našla s dobrými recenziami ten zobral krv tam bolo všetko okej nasadil clostyl ale až potom som sa dočítala že sa ma chodiť na folikumetriu ... Tak ja už ani neviem či niekto normálny existuje
@marinecka95 ja už neviem ... Jedného som teraz menila lebo ten nejavil záujem absolútne niečo riešiť ... Jeho argument bol že som porodila 3 deti tak nemá byť kde problém tohto som si našla s dobrými recenziami ten zobral krv tam bolo všetko okej nasadil clostyl ale až potom som sa dočítala že sa ma chodiť na folikumetriu ... Tak ja už ani neviem či niekto normálny existuje
@zdsa ojoj no skús sa mu ozvať, zvyknú dať aj injekciu aby folikul praskol, môžu nasadiť aj gestagény v luteálnej fáze. Určite sa ozvi, bojuj 😁💪
@zdsa odveci - neuvažujete sa obrátiť na nejaké CAR? Nemusíte hneď ísť do IVF
@zdsa ojoj no skús sa mu ozvať, zvyknú dať aj injekciu aby folikul praskol, môžu nasadiť aj gestagény v luteálnej fáze. Určite sa ozvi, bojuj 😁💪
@marinecka95 ja hlavne nemám čas na rozdávanie ... Kôli mojej chorobe a keďže som bez liekov už dlho len tie nemôžem nasadiť momentálne takže celé zle
@marinecka95 ja hlavne nemám čas na rozdávanie ... Kôli mojej chorobe a keďže som bez liekov už dlho len tie nemôžem nasadiť momentálne takže celé zle
@zdsa aha, no tak naozaj sa radiť len s odborníkmi … v CAR by si určite absolvobala folikulometrie, atď…
Podľa mňa ťa prístup terajšieho gynekológa oberá o čas. Tým, že ti dal clostil tak ti len “zalepil oči” - akože rieši situáciu ale pravda je asi niekde inde.
Ale každopádne ráno volaj 📞, žiadaj sledovanie
@zdsa ja som, bolo to už dávno, nemohla rok otehotnieť po potrate. Nechápala som, cykly pravidelné, vedela som kedy mám ovuláciu a nič.. až zrazu za rok. Určite aj u teba to čoskoro príde, keď si doteraz si nemala problém otehotnieť.
@zdsa aha, no tak naozaj sa radiť len s odborníkmi … v CAR by si určite absolvobala folikulometrie, atď…
Podľa mňa ťa prístup terajšieho gynekológa oberá o čas. Tým, že ti dal clostil tak ti len “zalepil oči” - akože rieši situáciu ale pravda je asi niekde inde.
Ale každopádne ráno volaj 📞, žiadaj sledovanie
@marinecka95 tak isto to bolo so mnou nasadené lieky, žiadna kontrola ani nič len vitamíny na 3 mesiace take potom na 3 mesiace take …. Zavádzanie a toľko peňazí že už som mohla mat zaplatené centrum
@marinecka95 tak isto to bolo so mnou nasadené lieky, žiadna kontrola ani nič len vitamíny na 3 mesiace take potom na 3 mesiace take …. Zavádzanie a toľko peňazí že už som mohla mat zaplatené centrum
@nikol114 áno, to verím, ja som našťastie na takého lekára za tie roky nenatrafila ale absolútne neľutujem, že sme sa odhodlali osloviť CAR … a vtedy sa začali diať veci😁
Moja gynekologička bola perfektná, vyskúšala clostil, duphaston, folikulometriu, všetky bežne dostupné možnosti - sama mi po pár cykloch odporučila CAR - som jej za to vďačná a odporučila by som to všetkým, ktorí sa trápia dlhšie … poradia, vyšetria, do ničoho netlačia …
Dobre ranko tak dnes som zase testovala ale zdá sa mi rovnaká ako včera 🫣
@nikol114 určite tam je tá čiarka 🙂 neboj vyzerá to dobre uvidíš zas zajtra ☺️ ja som mu volala a nemal.problem 12 DC mám prísť k nemu a bude folikumetria dnes som 5 tak o týždeň ... Som zvedavá na čo prideme ... anonym_f17521 ja dúfam že čoskoro ... Absolútne nechápem najdlhšie sme sa snažili 3 cykli .... Inak mala bola na supu... A teraz nič nič a nič ..m
Dobre ranko tak dnes som zase testovala ale zdá sa mi rovnaká ako včera 🫣
@nikol114 podľa mňa je určite silnejšia, včera som tú čiarku na prvý pohľad ani nevidela a dnes je jasná. Ale tieto testy tuším majú aj pomenej farbiva, tak tie rozdiely nie sú také výrazné. Ak vieš zohnať mamatest, skús ten, má asi najviac farbiva
@nikol114 pekne silnie, uvidis este hcg a cochvila bude vidiet aj na sone 🙂
@ersp dúfam že už to bude uložené správne :( ale keď sa teraz rozpamätam tak pred rokom led som mala MA tak som mala len o trosku silnejší test ale teraz sa mi to zdá pekne nato že 13dpo ale tak už to neni v mojich rukách 🙏
Ahojte tak dnes som bola u gynekológa , nakoľko som už mala potraty aj mimomaternicove tehotenstvo. Zobrali mi krv tak uvidíme test robený pred 10min snáď to bude dobre 13dpo
@nikol114 držím palce 😘
Ja som dnes bola na kontrole na hematológíí, sledujú ma už od roku 2022 ale …
Dnes opäť potvrdili to, čo stojí za mojimi dlhodobými trápeniami. Ziaľ nejde o jednoduchú vec, ale o kombinovanú poruchu zrážanlivosti okrem iného – teda môj krvný systém nefunguje tak, ako by mal, a ovplyvňuje to moje zdravie aj cestu za bábätkom.
Laicky povedané: krv môže byť v mojom prípade na jednej strane „málo zrážavá“ (hrozí krvácanie) a na druhej strane „príliš zrážavá“ (hrozí trombóza). Doktor hovorí, že je to zložitý stav a liečba alebo sledovanie musí byť veľmi individuálne.
Je to veľa informácií naraz, ale zároveň mám pocit, že sa veci konečne pomenovali. Viem, proti čomu stojím a čo treba riešiť.
Ďakujem, že ste tu. 💛
PS: nevzdávam sa 💪➡️🤰
Žienky, prosím, neviete, má viróza a nádcha vplyv na ovuláciu?😲Nemáte skúsenosť?
Žienky, prosím, neviete, má viróza a nádcha vplyv na ovuláciu?😲Nemáte skúsenosť?
@anonym_f17521 podľa mňa môže aj nemusí záleží ako sa s tým telo vysporiada
Dobre ranko tak dnes som už taká silná nebola ako včera a hneď 2 testy neznáma značka nejaká wondfo 😀 a mamatest 15dpo druhý moč, dnes je deň očakávanej MS tak snáď už nepríde
Inak ovulacny test bol ihneď pozitívny ešte som taký nemala ani pri ovu
@nikol114 držím palce 🤩
Ten ružový testík sa mi páči 🤩 o tej značke som tie roky snaženia nepočula - kde si ho kúpila ?
@nikol114 držím palce 🤩
Ten ružový testík sa mi páči 🤩 o tej značke som tie roky snaženia nepočula - kde si ho kúpila ?
@marinecka95 objednala som na stránke odkarla.sk myslím že za 4€ 20ks aj ovulacne testy 50ks cca 6€
Reku že vyskúšam a som spokojná perfektne farbivo aj na ovu testoch
@marinecka95 objednala som na stránke odkarla.sk myslím že za 4€ 20ks aj ovulacne testy 50ks cca 6€
Reku že vyskúšam a som spokojná perfektne farbivo aj na ovu testoch
Ale ako na potvoru ich teraz tam nevidím
@nikol114 držím palce 🤩

@zdsa fúha, no mal by ťa lekár určite kontrolovať, robiť folikulometriu … ja som chodievala dosť často 🫥
@marinecka95 no nič asi mu zajtra zavolám aj keď asi budem za blbku minimálne ja cítiť 😂😀