Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Dobre ranko, tak dnes sa konečne dozviem výsledok z krvi zo štvrtka tak snáď to bude dobre testy podľa mna silnejú aj keď 3 dni od meškania no neviem ale verím že to bude úspešne 🙏
@nikol114 držím moc palce 😘 ideš aj na opakovaný odber?
@marinecka95 uvidím čo mi dnes povie doktor ale tak snáď áno
Ďakujem ❤️
@marinecka95 uvidím čo mi dnes povie doktor ale tak snáď áno
Ďakujem ❤️
@nikol114 myslím na teba 🙂
Ja idem zajtra na interné - ala predoperačné vyšetrenia tak snáď to budem mať do Vianoc za sebou 🙏
Ja idem zajtra na interné - ala predoperačné vyšetrenia tak snáď to budem mať do Vianoc za sebou 🙏
@marinecka95 ďakujem , držím palce a tiež myslím na teba 🙏
@marinecka95 ďakujem , držím palce a tiež myslím na teba 🙏
@nikol114 ďakujem, budeme čakať na správy od teba 🤰🙂
@marinecka95 drzim všetky palce 🫶🫶 a @nikol114 to bude dobré tie výsledky testy krásne silnejú ❤️😍 mňa v stredu 12 DC čaká prvé meranie na folikumetri Tak som zvedavá čo sa tam ukáže neukáže
@marinecka95 drzim všetky palce 🫶🫶 a @nikol114 to bude dobré tie výsledky testy krásne silnejú ❤️😍 mňa v stredu 12 DC čaká prvé meranie na folikumetri Tak som zvedavá čo sa tam ukáže neukáže
@zdsa ďakujem, budeme čakať na správy z tvojej folikulometrie 🙂
Ako reagoval lekár ?
Tak dievčatá , 13DPO som mala HCG 63 , neviem či je to dosť alebo malo ale zajtra idem na další odber 🙏
Tak dievčatá , 13DPO som mala HCG 63 , neviem či je to dosť alebo malo ale zajtra idem na další odber 🙏
@nikol114 no tehotná si, gratulujem 😘 už nech pekne len to číslo rastie 🙏 … a ozaj, prečo ti nezobrali krv dnes?
@nikol114 no tehotná si, gratulujem 😘 už nech pekne len to číslo rastie 🙏 … a ozaj, prečo ti nezobrali krv dnes?
@marinecka95 dnes som iba volala, lebo lekár ordinuje aj v inom meste a u nás sú pondelky administratíva 😀 a brali mi vo štvrtok a v piatok mali dovolenku 😀 moje šťastie
@marinecka95 dnes som iba volala, lebo lekár ordinuje aj v inom meste a u nás sú pondelky administratíva 😀 a brali mi vo štvrtok a v piatok mali dovolenku 😀 moje šťastie
@nikol114 aha,no tak držím palce ✊
@marinecka95 zajtra mám prísť na krv tak v stredu uvidím 🙏
@nikol114 aha,no tak držím palce ✊
@marinecka95 ďakujem, ale veľmi sa bojím
@marinecka95 ďakujem, ale veľmi sa bojím
@nikol114 aha, výsledok budeš mať na druhý deň? Sranda … u nás vždy za 2-3 h už som vedela … verím ti, ten strach tam bude vždy 🙂 či pri začiatkoch, neskôr na poradniach … mysli pozitívne 😘
@nikol114 aha, výsledok budeš mať na druhý deň? Sranda … u nás vždy za 2-3 h už som vedela … verím ti, ten strach tam bude vždy 🙂 či pri začiatkoch, neskôr na poradniach … mysli pozitívne 😘
@marinecka95 áno u nás takto 😀 nekonečne čakanie 😀 áno myslím pozitívne ďakujem za podporu 🙂
@marinecka95 áno u nás takto 😀 nekonečne čakanie 😀 áno myslím pozitívne ďakujem za podporu 🙂
@nikol114 ja idem zajtra na ineterné, na predoperačné vyšetrenia tak snáď mi operáciu odporučia 🫢
@nikol114 ja idem zajtra na ineterné, na predoperačné vyšetrenia tak snáď mi operáciu odporučia 🫢
@marinecka95 prepáč že sa pýtam možno si to tu niekde písala ale na akú operáciu ideš
@marinecka95 prepáč že sa pýtam možno si to tu niekde písala ale na akú operáciu ideš
@nikol114 hysteroskopia už po druhý krát, tentokrát ale so strich abráziou z endometria maternice, krčka maternice, z kanála krčka, odber vzoriek z maternice na histológiu a NK bunky prítomné v maternici. K tomu som nemala dobré výsledky z cytológie - takže ak bude niečo treba robiť s krčkom tak to, pretože mám na ňom ranku. Hľadajú príčinu krvácania v tehotenstvách, pretože hormóny mám ukážkové …liečba nastavená a aj tak vždy špinenie, krvácanie …
@nikol114 hysteroskopia už po druhý krát, tentokrát ale so strich abráziou z endometria maternice, krčka maternice, z kanála krčka, odber vzoriek z maternice na histológiu a NK bunky prítomné v maternici. K tomu som nemala dobré výsledky z cytológie - takže ak bude niečo treba robiť s krčkom tak to, pretože mám na ňom ranku. Hľadajú príčinu krvácania v tehotenstvách, pretože hormóny mám ukážkové …liečba nastavená a aj tak vždy špinenie, krvácanie …
@marinecka95 ach bože silno držím palce 🙏
@marinecka95 ach bože silno držím palce 🙏
@nikol114 Predopračné vybavené 💪 čakám na telefonát z CAR kedy bude zákrok 🙏
@nikol114 Predopračné vybavené 💪 čakám na telefonát z CAR kedy bude zákrok 🙏
@marinecka95 super teším sa 🙂
Ja som dnes nijako nepokrocila krv nebrali mám prísť o 2tyzdne ale na ultrazvuku sme videli malú dutinku snáď to bude ono 🙏
@marinecka95 super teším sa 🙂
Ja som dnes nijako nepokrocila krv nebrali mám prísť o 2tyzdne ale na ultrazvuku sme videli malú dutinku snáď to bude ono 🙏
@nikol114 no dutinka zatiaľ neidentifikovateľné ale povedal že to môže byt dutinka vo štvrtok tam ešte nebolo
Práve som bola na kontrole po dvoch týždňoch a už bola akcia srdiečka 🥰 a som podľa ultrazvuku 8+0🥰
Práve som bola na kontrole po dvoch týždňoch a už bola akcia srdiečka 🥰 a som podľa ultrazvuku 8+0🥰
@satkonosicka skvelé správy 😘 drž sa

@marinecka95 objednala som na stránke odkarla.sk myslím že za 4€ 20ks aj ovulacne testy 50ks cca 6€
Reku že vyskúšam a som spokojná perfektne farbivo aj na ovu testoch
@nikol114 nevadí veď to len pre zaujímavosť 😁 u nás sa pre operáciu odkladá snaženie na pár cyklov ale teta drogéria mala akciu nedávno na Mamatest tak som kúpila 10 ks 😁 a keďže v balení sú 2 ks tak mám 20 testov k dispozícii 😁