Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@marinecka95 13DPO Teda vo štvrtok, som bola ,pretože som už mala potrat aj MA, tak trobalo mi nasadiť lieky
Tiež sme sa čudovali ako som napísala niečo neidentifikovateľné čo vo štvrtok nebolo 😀
@nikol114 držím palce … sranda, že ti po potrate, MA neberie kontrolné hcg - mne krv vždy v dvojdňovom odstupe. Ale tak každá sme iná, každý lekár iný prístup … aké lieky ti nasadil?
@nikol114 držím palce … sranda, že ti po potrate, MA neberie kontrolné hcg - mne krv vždy v dvojdňovom odstupe. Ale tak každá sme iná, každý lekár iný prístup … aké lieky ti nasadil?
@marinecka95 veď aj mne to je divne som myslela že to bude tak ako pred rokom že každý druhý deň som chodila ale priznám sa veľmi má to stresovalo. Bola som zúfalá a mne nájsť žili to aj na 7x pichanie 😭Vtedy som mala zlý rast HCG.
Teraz mi povedal že budem mat okolo 300 a nemám zmysel teraz brat že zoberie potom.
Progestanelle a femibilon či ako sa to píše
@marinecka95 tak ale čakala som že mi zoberie bola som na to pripravená aj červene tričko som mala 😀
Ale asi preto že som išla skoro včera som bola 4dni po meškajúcej MS lenže ja som už bojím čo všetko som prežila
@marinecka95 tak ale čakala som že mi zoberie bola som na to pripravená aj červene tričko som mala 😀
Ale asi preto že som išla skoro včera som bola 4dni po meškajúcej MS lenže ja som už bojím čo všetko som prežila
@nikol114 pripadne si zbehni ako samoplatca a budes mat aspon istotu 🙂 rano vezmu krv, poobede pride na mail vysledok 🙂 lebo to cakanie je najhorsie a kym ma clovek prvu poradnu je to na zblaznenie...
Takže dievčatá dnes som bola na meranie som 12 DC ... A folikuli som mala dva na ľavej strane jeden mal 23 MM a druhý 21 MM doktor všetko chválil ešte sa usmieval aby s toho dvojičky neboli vravím že zas také zázraky neverím budem rada ak bude jedno ... Pýtala som sa ho aj na pregnil ale ten nechcel povedal že pri takýchto veľkostiach je jasné že to praskne samé a že zbytočne dávať do tela ďalšiu chcemiu a hormóny ... Robila som si ovulacny test ale ešte nieje pozitívny tak teraz neviem lebo všade čítam že už pri takýto MM vajíčko praská
Baby žijete mi ešte ?
Baby neviem či si to namýšľam ale... 11 DPO, MS mám mať až za 5 dní ale... predvčerom (9DPO) teplota 37, chorá nie som ale extrémne precitlivelá, kútik (ako keby znížená imunita), jemné kŕče v podbrušku, nafúknutá ako balón, obed sa mi zdal presolený a mužovi vôbec. Včera som si nemerala lebo mi nebolo absolútne nič tak som to úplne vypustila z hlavy. Dnes (11 DPO) fakt extrémne precitlivelá, uplakaná, ubolená (chrbát, podbruško - jemne), teplota opäť 37, ale chorá stále nie som, aj kútik zmizol. Takáto nebývam! Test som si nerobila lebo všade čítam že 11 DPO to ešte nemá význam, ale do MS neviem či vydržím. Mali ste to niekto tiež tak že ste si to len namýšľali? Alebo to bolo naozaj? Ďakujem.
Baby neviem či si to namýšľam ale... 11 DPO, MS mám mať až za 5 dní ale... predvčerom (9DPO) teplota 37, chorá nie som ale extrémne precitlivelá, kútik (ako keby znížená imunita), jemné kŕče v podbrušku, nafúknutá ako balón, obed sa mi zdal presolený a mužovi vôbec. Včera som si nemerala lebo mi nebolo absolútne nič tak som to úplne vypustila z hlavy. Dnes (11 DPO) fakt extrémne precitlivelá, uplakaná, ubolená (chrbát, podbruško - jemne), teplota opäť 37, ale chorá stále nie som, aj kútik zmizol. Takáto nebývam! Test som si nerobila lebo všade čítam že 11 DPO to ešte nemá význam, ale do MS neviem či vydržím. Mali ste to niekto tiež tak že ste si to len namýšľali? Alebo to bolo naozaj? Ďakujem.
@anonym_de8dcc kľudne si ráno sprav test, 12 dpo je už veľká šanca, že ti ukáže pravdu.
Čo poviete ?
@zdsa Vyzerá byť pozitívny🙂 alebo tesne pred či tesne po úplne pozitívnom. Takže dnes aj zajtra určite poistiť🙏 budem držať palce!

@nikol114 kedy si bola na tom odbere? Hodnota sa mi zdá nízka na to aby niečo bolo na sone vidno - ale tak lekár vie, a vidí 🙂
Držím palce 😘
@marinecka95 13DPO Teda vo štvrtok, som bola ,pretože som už mala potrat aj MA, tak trobalo mi nasadiť lieky
Tiež sme sa čudovali ako som napísala niečo neidentifikovateľné čo vo štvrtok nebolo 😀