icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

Strana
z3551
zdsa
15. dec 2025
@marinecka95

Ahojte baby, ozývam sa po dlhšej dobe 🤍
Posledné týždne som mala trochu náročnejšie – absolvovala som hysteroskopiu, ošetrenie krčka maternice a odber dokopy 11 vzoriek z endometria, krčka aj kanála krčka maternice, vrátane vyšetrenia na prítomnosť NK buniek v maternici.

Tento týždeň budú výsledky histológie 🙏 a hoci sliznica počas hysteroskopie nevyzerala práve ukážkovo a aj cytológia ukázala dve abnormality, snažím sa myslieť pozitívne a veriť v dobré správy 🥺🙏
Držte mi palce 🤍

@marinecka95 verím že to dobre dopadne ... ☺️ Už až sa tie zázraky konečne aj u nás udejú 🍀

marinecka95
15. dec 2025
@zdsa

@marinecka95 verím že to dobre dopadne ... ☺️ Už až sa tie zázraky konečne aj u nás udejú 🍀

@zdsa verím 🙏 a ďakujem 😘

nikol114
Včera o 08:01

Dobre ranko, dnes som po kontrole ktorá trvala nesmierne dlho cez brušný ultrazvuk sme nič nevideli verte že som sa rozplakala tak urobil vaginalny ultrazvuk a tam ❤️ krásna fazulka so srdiečkom a krásne bilo ❤️ moja radosť bola taká veľká že si predstavte že som vyskočila z tej postele a doslova som s holým zadkom objala doktora aj sestričku 😀 normálne som sa zabudla obliecť 😀

marinecka95
Včera o 11:53
@nikol114

Dobre ranko, dnes som po kontrole ktorá trvala nesmierne dlho cez brušný ultrazvuk sme nič nevideli verte že som sa rozplakala tak urobil vaginalny ultrazvuk a tam ❤️ krásna fazulka so srdiečkom a krásne bilo ❤️ moja radosť bola taká veľká že si predstavte že som vyskočila z tej postele a doslova som s holým zadkom objala doktora aj sestričku 😀 normálne som sa zabudla obliecť 😀

@nikol114 tešíme sa s tebou 🫶 užívaj

marinecka95
Včera o 12:05

Dievčatá, chcem sa s vami podeliť o novinky.
Vo štvrtok ma čaká oficiálna konzultácia v CAR po hysteroskopii – zhodnotenie výsledkov, prognóza do budúcna, čo riešiť, kedy prípadná stimulácia a podobne.

Dnes ma ale milo (a úprimne aj upokojivo) prekvapila doktorka z CAR, ktorá mi sama zavolala, vraj aby som bola do štvrtka pokojnejšia a nezbláznila sa 😅
Výsledky histológie sú dobré – nejde o rakovinotvorné bunky ani o bunky s atypiami 🙏

Na krčku boli zmeny spôsobené zápalom a endometrium vyšlo ako hyperplastické. Pravdepodobne to budeme riešiť pármesačnou hormonálnou liečbou a následne pôjdeme do ďalšieho IVF.

Vo štvrtok sa už konkrétne dohodneme, ako budeme pokračovať ďalej v snahe o to naše jedno vysnívané 🤰
Ďakujem vám za podporu, veľmi veľa to pre mňa znamená 💕

michicka
Včera o 22:06
@marinecka95

Dievčatá, chcem sa s vami podeliť o novinky.
Vo štvrtok ma čaká oficiálna konzultácia v CAR po hysteroskopii – zhodnotenie výsledkov, prognóza do budúcna, čo riešiť, kedy prípadná stimulácia a podobne.

Dnes ma ale milo (a úprimne aj upokojivo) prekvapila doktorka z CAR, ktorá mi sama zavolala, vraj aby som bola do štvrtka pokojnejšia a nezbláznila sa 😅
Výsledky histológie sú dobré – nejde o rakovinotvorné bunky ani o bunky s atypiami 🙏

Na krčku boli zmeny spôsobené zápalom a endometrium vyšlo ako hyperplastické. Pravdepodobne to budeme riešiť pármesačnou hormonálnou liečbou a následne pôjdeme do ďalšieho IVF.

Vo štvrtok sa už konkrétne dohodneme, ako budeme pokračovať ďalej v snahe o to naše jedno vysnívané 🤰
Ďakujem vám za podporu, veľmi veľa to pre mňa znamená 💕

@marinecka95 to su skvele spravy ze histologia je okej! 🙂)) verim ze sa uz posuniete do vytuzeneho ciela 🙂 @zdsa kolko si dpo??? Budes aj testovat? 🙂

anonym_b5112d
Včera o 22:30

Ahojte prosim ako zvladate to cakanie po ovu? Ja som dnes 2dpo (ff to urcite nevyznacil dobre) a to cakanie je hrozneee...hlavne ked to vyzera ze mozem prvy test robit presne na vianoce ci nieco ukaze ....ani ked som bola dieta som nebola az taka nedockava do vianoc ...bol to hrozny rok: MA, biochem, rozhadzany cyklus a ked uz by sa aj dalo muz mal uraz....no co vam poviem aj sa bojim....prajem vam vsetko dobre kazdej jednej

marinecka95
Dnes o 07:30
@michicka

@marinecka95 to su skvele spravy ze histologia je okej! 🙂)) verim ze sa uz posuniete do vytuzeneho ciela 🙂 @zdsa kolko si dpo??? Budes aj testovat? 🙂

@michicka ďakujem 🫶 no tá dysplastická sliznica pravedpodobne spôsobovala špinenie či po KET alebo medzi cyklami. Bude ma čakať hormonálna liečba na 3 mesiace asi a potom ideme natooooo 🤰 ak bude všetko ok

Strana
z3551