icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

eliska811
1. jún 2015

Ahojte mám otázočku. BT si meriam len treti cyklus. Môže teplota v lueálnej fáze klesnúť pod tú červenú čiarku ak by sme sa bavili o budúcom tehotenstve? Pýtam sa len informatívne viem, že na tehotenstvo by bolo teraz skoro robiť závery len chcem vedieť do budúcna 🙂 Ďakujem

bosoriak
2. jún 2015

@eliska811 Ahoj, ano pokojne moze. Ale netreba sa k tomu nijako upinat. KEd si pozries galerie tehotenskych grafov na fertilityfriend, tak zistis, ze naozaj existuju vsetky druhy - s nizkymi teplotami, s vysokymi teplotami, s poklesom pod ciaru, bez akehokolvek poklesu, dokonca s krvacanim, bez spinenia, no proste uplne vsetky. Ten pokles mava vela zien, ale neznamena automaticky uhniezdenie, len pokles teploty. Vacsinou to byva tak na 5. - 6. den po ovulacii.
Pripadne tehotenstvo sa da tusit tak na 13 den po ovulacii, ked sa teplota drzi hore, vtedy uz vacsinou aj test ukaze nieco 🙂

vikina6
2. jún 2015

Ahojte,ja mám hrozný graf,druhý cyklus duphaston,prvý inofolic a ovulacia pravdepodobne nebola, robila som ovul.testy do soboty...pritom na folikulometrii pred týždňom videla jeden väčší folikul...už ste videli taký graf?

vikina6
2. jún 2015

Nechce mi ho vložiť,ale teplota nejde nad 36,5 celý mesiac skáče medzi 36,0 a 36,5

eliska811
2. jún 2015

@bosoriak Ďakujem viem pokles može značiť prichádzajúcu menštruáciu len som chcela vedieť 🙂 väčšinou čo som pozerala neklesli až pod čiarku. Ono všetko ukáže len čas. Myslím, že mne by asi neukážal ani na13 deň bude ma to naťahovať ako gumu v teplákoch 😀
a ešte raz ďakujem

oskvarka
2. jún 2015

@eliska811 prave že pokles moze snamenat aj tehu ale vtedy urcite nieje pod ciaru... pod ciaru uz znamena jedine MS.... alebo jasne ze moze sa stat nejaka zmena v merani ktoru si si nevsimla (slaby spanok, alkohol vecer, neskoro sla spat a tak...)

eliska811
2. jún 2015

@oskvarka no viem že aj tehu aj MS.Len som nevedela, či pod čiaru može klesnúť aj v prípadnom tehu nech viem do budúcna. 🙂 Tak už viem, že by nemala ale tak u niekoho je možne bars čo. Treba sa nechat prekvapiť. Veľmi pekne ďakujem 🙂

wolawka
4. jún 2015

ahojte,poradte mi prosím ako sa presne nanovo dostať do fertilityfriend.com... zabudla som predošlé heslo a chcem sa tam prihlásiť ale s uplne novým začiatkom a nejako mi to nejde ..dakujeeem 🙂

bebe87
4. jún 2015

Ahojte baby... chcem sa spytat, ci je možne aby som mala takto ovulaciu po + ako mi ukazuje graf,,, alebo ci bola uz skorej... dakujem

bebe87
4. jún 2015

ale tak ja som koza.. tento graf je spravny: takze este raz...

Ahojte baby... chcem sa spytat, ci je možne aby som mala takto ovulaciu po + ako mi ukazuje graf,,, alebo ci bola uz skorej... dakujem

petra212
4. jún 2015

@bebe87
no mohla byť aj tak ako ukazuje graf,
ale kľudne mohla byť aj 18 DC
máš odsledovaných viacej cyklov?
aké bývajú tvoje poovulačné teploty?

bebe87
4. jún 2015

@petra212 takto skacu hre dole,,,, vacsinou v rozmedzi 36,7 - 36,9 preve dni po ovulke a potm sa drzia na 36,9 az po ms kde klesnu na 36,1 .... ale teraz som si robila ovu test a ten pizitivnie... tak ja uz neviem.... ale vacsinou mam LFazu 13dni... ja som si myslel, ze dnes som uz 5DPO

petra212
4. jún 2015

@bebe87
pozitivnie, ale nie je pozitívny, či hej?
tak potom podľa tých teplôt by mohla byť kľudne doho 19 DC
a cykly mávaš aké dlhé?

bebe87
4. jún 2015

@petra212 nie nie je pozitívny,,, však toto, že len 29dňové... kľudne som mohla mať ovulku aj na 12deň. to som ešte ovu testy nemala doma,,,,

bosoriak
4. jún 2015

@wolawka Ked si zabudla heslo, daj sa normalne prihlasit a klikni na "Lost Password" a postupuj podla instukcii.

petra212
4. jún 2015

@bebe87
no ak mávaš luteálku 13 dní tak podľa grafu to vyzerá, že tento mesiac budeš mať cyklus tak 31-32 dňový
ovulka sa ti tento cyklus posunula
a to že máš silný ovu test teraz nič neznamená
hladina LH kolíše počas dna aj počas cyklu, takže sa to môže stať

rula
4. jún 2015

ahojte, som v tejto téme nová, oddnes si meriam BT, všetko možné som tu včera preštudovala, prišiel mi aj e-mail z fertility, ale aj tak sa neviem dopracovať ku svojmu grafu, kde si to budem značiť ? poradíte mi ?

petra212
4. jún 2015

@rula
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdeš tu:

http://merenibt.xf.cz/index2.html

treba vľavo rozliknúť a môžeš čítať tri dni 😀

rula
4. jún 2015

dakujem. Všetko som to včera pekne naštudovala, aj diplomovku už z toho môžem napísať, ale ku svojej tabuľke som sa nedopracovala. ☹ Č

petra212
4. jún 2015

@rula
a vieš sa na fertility prihlásiť?
máš tam už vytvorený profil?

potom treba kliknúť vľavo hore na "my chart"

rula
4. jún 2015

@petra212 skúšala som to a nič. Vyhadzuje mi nesprávne heslo. Hm... asi som to nezvládla. Asi som odsúdená na štvorčekový papier ako za Marie Terezie. Dakujem Ti za pomoc.

ladyblcha
4. jún 2015

@rula znacis do kalendara na stranke a on ti pekne vytvori graf. ale da sa aj klikanim na graf samozrejme

ladyblcha
4. jún 2015

@rula daj si poslat nove heslo. ved ziaden problem.

rula
4. jún 2015

@ladyblcha skúsim to. Diky

ladyblcha
4. jún 2015

@rula pod tym prihlasenim je takym malym ze LOST PASSWORD, tak klikni

rula
4. jún 2015

@ladyblcha Otvorila som notebook, tak snáď sa mi podarí sa v tom prihlásení zorientovať, doteraz som bola iba na mobile.

ladyblcha
4. jún 2015

@rula cez mobil mas stiahnutu aplikaciu?

rula
4. jún 2015

@ladyblcha nie nemám, nevedela som ako na to , bála som sa , že to budem musieť platiť. Ale už som sa dopracovala k tomu prihláseniu, v tom maily , čo mi poslali bolo užívateľské meno aj heslo, ktoré mi oni zadali a tak som sa dostala k nejakému dotazníku a neviem, čo ďalej.

ladyblcha
4. jún 2015

@rula ja si ziaden dotaznik na fertilityfriend.com nepamatam.
ale zvadli to tisice zien, zvladnes to aj ty, trosku sa s tym pohraj

rula
4. jún 2015

@ladyblcha už som si stiahla tú aplikáciu a aj tak neviem kde sa to zapisuje. ☹