icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

vlcica13
14. aug 2015

@0anet0 ahojky,no môže byť posunutá.tie naše telá si s nami robia čo chcú 🙂 tak držím palce nech sa len drží hore čo najdlhšie 😉

0anet0
14. aug 2015

@vlcica13 no veru, akurat clovek potom ani netusi na com vlastne je :D ale som si povedala ze radsej sa nebudem dopredu tesit lebo potom budem zbytocne sklamana a psychika je v tychto veciach dolezita.... tak uvidime 🙂 a prikladam dneskajsi aktualny graf... takyto skok mam zatial prvykrat....

lucia1002
16. aug 2015

@vlcica13 no ja som tiez po vysadeni HAK mala taketo cykly a stale mam....som zvedava kedy sa ja dozijem ovulky 😒 tiez to mam komplikovane, stale netusim kedy mam cakat mrchu...dnes som 32dc a som zvedava kolko este...alchelmilku som zacala pit tento mesiac...zatial mi ustalila skakanie BT, dufala som ze mi aj ovu naskoci a zatial nic...som zvedava na buduci mesiac... 😉 my sa snazime od novembra...a je to uz niekedy na prasky 😠

lucia1002
16. aug 2015

@0anet0 fuuu, vyzera to ze ti prisla az teraz ovu...uvidis, ci sa teplota bude drzat hore 😉

juliett99
17. aug 2015

ahojky zienky ako sa tu mávate??,

oslik21
17. aug 2015

mozete mi babulky poradit...s priatelom chceme babo,tak si uz nedavame pozor,mam pravidelny 28 dnovy cyklus,stale si meriam bazalanu teplotu tak ako mam,teda v tu istu hodinu rano,nevstavam,nepijem,spinkam ...robim to tak uz stvrty cyklus.... doteraz bolo vsetko ako ma byt,po ovulacii sa zvysila,po menzese sa znizila...tento cyklus mam nejaky divny...odkedy skoncil menzes,zacal 9-teho augusta,tak mi teplota vobec neklesla ako predtym.dnes je uz 17-teho,25 jula som mala ovu aj styk a 13-teho som si robila teho.test a visiel negativny.chora niesom...neviete mi to niektora prosim vysvetlit?

lilimoni
17. aug 2015

@oslik21 skus pridat graf ak sa ti da 🙂

oslik21
17. aug 2015

no ja to mam v mobile,taku aplikaciu a tam to znacim...ako to dam z toho tu?

lilimoni
17. aug 2015

@oslik21 uloz si graf ako obrazok a pricapni nam ho sem. Inak ak sa ti teplota drzi hore, mozes byt tehu aj ked bola mrcha 🙂

oslik21
17. aug 2015

uz mam,to prve je jul a to druhe august...a vies mi aj povedat podla teploty kedy som mala ovulku?

oslik21
17. aug 2015

jul,agust

lilimoni
17. aug 2015

@oslik21 neda sa ti to ako graf ukazat? Dost zaujime teploty 😨

oslik21
17. aug 2015

Neda 😶

0anet0
17. aug 2015

@oslik21 a nebudes tehotna?? ved mozno si mala krvacanie, a napriek tomu su teploty zvysene lebo tam nieco mozno je 😉

oslik21
17. aug 2015

no test som si robila uz dvakrat a visiel jasne negativny... :(

0anet0
17. aug 2015

@oslik21 juj no tak potom netusim.. ja idem 26. o tyzden ku gynekologicke tak sa jej opytam urcite 🙂

oslik21
17. aug 2015

co sa jej chces spytat?aj ja by som sla,len momentalne mame v praci tak plno,ze do konca mesiaca sa tam ani nedostanem....

0anet0
8. sep 2015

@oslik21
@lucia1002
@vlcica13
Ahojte dievcata 🙂 bola som utej doktorky, este 26. Augusta. Povedala mi : teraz niekedy ste museli mat ovulaciu. Inak sliznica krasna vysoka, vajecniky uplne ciste bez cyst, mate idealne podmienky na babo- a to som jej este nehovorila ze sa snazime. No ale pozrite na ten graf... Teplota sa stale drzi vysoko, a tehotenske testy su negativne... A nechapem preco doktorka urcila ovulku na uplne iny den... Neviete na zaklade coho to urcuje?? Som z toho na nervy ☹

vlcica13
8. sep 2015

@0anet0
Ahojky,no ja ti v tomto neporadím,neviem podľa.čoho určuje ona. Ale ak sa ti drží od toho 12.8. teplota stále.hore,tak ja by som sa už vytesovala 🙂 myslím si, že budeš tehu 😉 držím palčeky nech to vyjde. Ja som dnes 33dc ale mam taky pocit ze zas som bola bez ovulky. Nechápem prečo keď od marca ovulka bola každý mesic a teraz už druhý a nič. Ale zas nechápem prečo ti ešte nevychádza testik,skus vyskúšať ešte raz a určite už budú 2 paličky. Nevychádza ti duch na teste? Máš stále len čisto jednu ciarocku? Jaaaaj veľmi si aj ja prajem 2 ciarocky 🙂. Strasne toto čakanie.

lucia1002
8. sep 2015

@0anet0 oni to urcuju podla folikov..asi tam uz ziadny nevidela...resp.tam nebol dominantny..tusim ze oni tam vidia aj tu tekutinu kt.tam ostane ked prasne folik pri ovu..teraz si kolky den?

0anet0
9. sep 2015

@lucia1002 dnes podla doktorky 15. den folikularnej fazy, inak 62. den cyklu , a este toto dole si precitaj 😀
@vlcica13 no testovala som ale stale negativne 😝 a ani duch - a ver ze som tu bielu cistu plochu maximalne hypnotizovala 😀 no a akurat vcera ma riadne pichalo v podbrusku - to som mala podla doktorky teda 14.den lutealnej fazy, a dnes zatial registrujem taky ruzovkasty hlien. Tak uvidime do zajtra ci sa mi normalne rozbehne krvacanie, a ked nie tak testujem o dva dni 😀

inak som trubelka lebo v predchadzajucom komente som vam tam nehodila graf 😀 😀 😀 a po tom 32. dni cyklu som vsetko znacila len v tie dni co som si spomenula, lebo som bola nahnevana na svoj cyklus 😀

lucia1002
9. sep 2015

@0anet0 mas to teda nejake divoke 😀 tak uvidis ci pridu a ak nie, nech ti preboha pichne vyvolavacku...ved to neni normalne mat taky cyklus...teda samozrejme ak si nenajdex pozitiv tehu test..ako aj ja som mala dlhe cykly...ale toto je fakt moc 😀

0anet0
9. sep 2015

@lucia1002 aspon mam pravo citit sa vynimocna 😀 ale tak doktorka sa tvarila ze vsetko super, a ked som jej povedala aky dlhy mam cyklus tak ona ze to ten inofolic ze to je v poriadku, ze sice rozhadze trosku cyklus ale ze nieco za nieco 😎 tak uvidime.... a hlavne som od nej rada pocula ze na baby mam idealne podmienky. a zase - ked tam nemam cysty, stitnu zlazu mam v pohode ( lebo mi brala krv na testy), tak neviem cim to moze byt 🙂

lucia1002
9. sep 2015

@0anet0 no tak podla mna to v poriadku neni...ziaden 60dnovy cyklus nie je v poriadku...inofolic rozhadze cyklus len babam kt.maju pravidelny...a preto by ho nemali brat...ale to som este nepocula aby bolo v pohode ked mas takyto dlhy cyklus s inofolicom...

0anet0
9. sep 2015

@lucia1002 mas pravdu no 😒 tak uvidime co bude, a ked nic, tak volam doktorke 🙂

vlcica13
9. sep 2015

@0anet0 noooooo vyzerá to zaujímavo,ono vieš aj keď ti apka vyznacila ovulku,neznamená že prebehla. Skôr by som sa riadila čo ti povedala Dr o tej ovulke,ona asi vie lepšie kedy približne prebehla.na tvojom mieste by som riešila ten dlhý cyklus.Ja som mávala po vysadení HAK aj pol ročne či štvrťročné cykly.Teraz to nie je tiež nič moc, mám okolo tých 30 až 40 dní,ale pred hak som mala krásne pravidelne cykly,tak neviem co sa stalo a to som po vysadení už skoro 2 roky. Treba podľa mňa riešiť takéto cykly mne to Dr tiež nejak neriešila.vyvolavacky som nechcela, zas ďalšie hormóny do tela. Ťažko s tými našimi telami,robia si s nami čo chcú.

lucia1002
10. sep 2015

@0anet0 urcite to ries...hlavne pokial ti stale nepride ms, nech ti da vyvolavacku a okrem inofolicu skus vyskusat este aj alchemilkovy caj....😉

0anet0
10. sep 2015

@vlcica13
@lucia1002 prave dnes prislo co malo 😀 takze tak no 😒 ale uvidim aky bude tento cyklus a podla toho poriesim, ci to bolo naozaj len inofolicom, alebo je nieco zle 🙂 ale dakujem za rady 🙂

vlcica13
10. sep 2015

@0anet0 no to mi je ľúto ☹ takže nový cyklus, nové šance 🙂. Toto na tom snažení pri takýchto cykloch najhoršie.človek nevie kedy príde ovulka a musí sa snažiť intenzivnejsie. Ak by som vedela ze ovulka bude +- 14 tak jasne ze je ľahké otehotnieť ale pri takýchto cykloch je to trosku zložitejšie ☹

me3
11. sep 2015

ahojte baby tak toto som ja :( uz by som teda chcela aj tu mrchu dostat nech sa mozme snazit opat lebo takto len cakam ..