icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

eliska811
30. sep 2015

@lusinka001 ahoj možem sa spýtat na +testík?? ktorý deň cyklu vyšiel takto ja som si robila včera a o niečo slabšia kolajnička. Som s tým chodila ako trtko po dome ale stále mám nejaký zvláštny pocit.

anicka0618
30. sep 2015

Ahojte chcela by som sa opytat skusenejsich, teraz som prechladnuta, mam nadchu, ale zvysenu teplotu nemam. No moja bazalna sa stale drzi nad 37. Dnes som 32.den cyklu. Myslite ze to je z prechladnutia, alebo mam skusit testnut?

lusinka001
30. sep 2015

@eliska811 bolo to asi 12-13 dpo, a test bol hcg quick test - v tescu mali na ne akciu za 1€ 🙂

eliska811
30. sep 2015

@lusinka001 ďakujem ja teraz neviem presne koľko som dpo, lebo 17DC som bola u Dr pre výsledky z krvy - PCO, zvýšený testosterón atd. a folikul už nebol. Dnes 31 DC. Ešte sa mi nestalo, že by som mala ducha, bolí ma lavý vaječník začalo to v pondelok, tak že už dostanem mrchu ako vždy a nič. a na záver dnešný test nič 😒

eliska811
13. okt 2015

Ahojte baby chcem sa spýtať BT je zvýšená počas celého tehotenstva či len zo začiatku?? Ďakujem

mimka11111
2. nov 2015

Čaute baby, prosím vás, je tu nejaká kočka, čo má PCO a meria si BT? ☹

zuzka56
2. nov 2015

@mimka11111
ja som si meriavala, ale tento mesiac som to nechala tak....
mas otazky ?

mimka11111
2. nov 2015

@zuzka56 doky ma postrašil, že si myslí, že mám PCO, bola som na folikulometrii, no on "nič" nevidel...a grafík takýto http://www.fertilityfriend.com/home/36380f ☹ teplota mi stúpla,ale vraj ovulka nemala z čoho prebehnúť, tak ja neviem, či to je vôbec možné, ak BT stúpne

eliska811
2. nov 2015

@mimka11111 inak podla grafu krásna ovu

mimka11111
2. nov 2015

@eliska811 podla grafu áno, podla dokyho asi ovu neprebieha..."ASI" 😀

zuzka56
2. nov 2015

@mimka11111
na ultrazvuku nevidel ziaden dominantny folikul ?
ja som to tak mala minuly mesiac ale nemerala som si vtedy BT.

mimka11111
2. nov 2015

@zuzka56 presne tak

rula
2. nov 2015

@mimka11111 krásny graf, úplne ukážkový, ovu bola, dr. Sa mýllil

katy09
14. nov 2015

@rula mozem ta poprosit o tvoj nazor na moj graf?tenoto mesiac beriem inofolc..avyzera byt trojfazovy..vzdy predtym som mala dvojfazovy..dakujem

kmirkak
18. nov 2015

Baby poradte lebo bud som blazon ja a moje telo sa vymyka normalu alebo moj lekar nie je ok. Je mozne aby mi grafy stale potvrdili ovu(teplota sa mi stale zvysi na 37, 37.1 a lf mam vzdy podla grafu 14 dni co sedi aj s ms, predovulacne teploty mam 36.6) a lekar mi povedal ze podla sona ovu nemam.

mimka11111
18. nov 2015

@kmirkak to isté,ako aj u mňa 😀 , hod grafík

rula
18. nov 2015

@katy09 ahoj, až teraz som objavila tvoju otázku, ako si na tom dnes s grafom ?

kmirkak
18. nov 2015

@mimka11111 predosli nemam lebo som len zapisovala teploty ale graf by bol ukazkovy dvojfazovy. Vobec tomu nerozumiem. Dnes som u neho bola koli inej veci ale urobil mi sono kedze som 13 dc a dva dni mam ukazkovy plodny hlien plus teplota tiez klasika pedovulacna a on ze tam nie je folikul. A dokonca mi teploty neskacu mavam aj niekolko dni rovnake napr predovulacna 36,6 je aj 5 dni po sebe potom 36.5 a potom zas par dni rovnaka. A to iste v lf. 37 mam aj niekolko dni rovnaku. Tak to by predsa nebolo mozne ak by ovu nebola.

mimka11111
18. nov 2015

@kmirkak no to je zaujímavé...mne tiež doky povedal, že nemám folikul,ale BT ukazovala niečo iné, kuk vyššie graf.....ale všade čítam, že ked BT stúpne a udrží sa vo vyšších hodnotách aspoň 10 dní, ovulka bola a teda aj folikul

katy09
18. nov 2015

@rula uz 4den 36,6..sama neviem co si otom mysliet..dnes mala prist ms..a neprisla..tak neviem co si mysliet..

vikina6
19. nov 2015

Dobré ránko baby, čo si myslíte o tomto grafe?je to druhý cyklus bez dufiku ale beriem gynex a mala som nasadené antibiotiká. Ja som si myslela že som 3 DPO. Ďakujem za odpoveď 🙂

rula
19. nov 2015

@katy09 hmmmm...teplotu máš na svoje pomery dosť hore, ale máš pevné nervy, ja už by som testla. Uvidíš, či ms nedorazí dnes. A aku teplotu si mala dnes ráno ?

rula
19. nov 2015

@vikina6 no neviem, si s teplotami stále dolu...ale prikláňam da, že si 3 DPO, ale dnes to ešte poistite ak sa vám dá. Som zvedavá na zajtrajšiu guličku.

katy09
19. nov 2015

@rula dnes rano 36,7 a tak som si spravila test no negatývny..tak ja už neviem...už mam podozrenie že to bol anovulak ☹

rula
19. nov 2015

@katy09 Nieee, nebol to anovulák, máš krásny graf. Počkáme do zajtra. Nič iné nezostáva

katy09
19. nov 2015

@rula dakujem za povzbudenie..

mimka11111
23. nov 2015

ahojte kočenky, tak zase sem píšem ☹ , už neviem,čo si myslieť...už druhý cyklus som užívala clostylbegyt 2x1...13DC bol jeden folikul 20mm,tak sa doky rozhodol, že mi pichne pregnyl, nakolko išiel víkend, bolo to minulý týždeň v piatok, ešte v ten deň večer som mala dosť intenzívne bolesti na pravej strane / tam som mala aj folikul / a ovu test biely ako lalia ☹.....hned v sobotu mi vyskočila BT a ovu test pozitívny, v nedelu mi BT zase o dosť klesla a ovu stále pozitívny, dokonca druhá palička ovela silnejšia ako kontrolná a dokonca ešte silnejšia ako v sobotu a dnes mi zase BT stúpla, ovu stále pozitívny....viem,že je to z pregnylu......mali sme sa cez víkend snažiť a dnes poobede idem na kontrolný uzv, či folikul praskol........ja sa práve toho obávam, neviem,čo si myslieť, či mi ovulka naozaj prebehla alebo neviem, čo sa deje...z toho môjho grafu sa neviem vyznať....ak sa mi spustila ovulka, neviem,či to mohlo byť už v piatok, ked som mala tie silné bolesti, aj ked ovu test bol negatívny,alebo až dodnes...☹ ...juuuuj, som už z toho mimo a strašne v strese.....máte s tým prosím vás, nejaké skúsenosti? ako sa správa BT po pregnyle? nepobláznil mi pregnyl celý cyklus? mala som ho pichnutý zatial len prvý cyklus a dve dávky....môj grafík je taký zvláštny ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/36380f

bronis92
28. nov 2015

Ahojte baby. Som tu nova a chcem sa opytat, ci je tu niekto, kto je v podobnej situacii ako ja? Mam 10 mes dcerku, ktora je stale dojcena, menzes som este nemala a dnes som si zacala merat baz teplotu, lebo by som chcela zistit, ci sa mi vratila plodnost, nakolko by sme chceli druhe babatko. Mam stiahnutu appku fertility, len by ma zaujimalo, ake udaje ste zadavli, co sa tykalo datumu poslednej ms, nakolko u mna je to viac nez rok a to mi nechce zobrat, tak som si vymyslela aj dlzku cyklu. Dufam som to napisala zeozumitelne 😊 Dakujem za kazdu radu

espritka29
29. nov 2015

Žienky tento môj cyklus je veľmi zvláštny. 4. mesiac meriam BT, vždy som vedela, kedy bola ovu, teploty bez väčších výkyvov, no tento cyklus ma dostal. Ešte ani ovu nebola (????), ovu test v 11. deň mal slabú 2. čiarku, potom nič a až dnes opäť takú ako v 11. deň. Čo si o tom myslíte? Prebieha v norme alebo? Ovu mávam na 12 - 14 deň zvyčajne.

vavrenka
10. dec 2015

@bronis9 v takomto priapde mudre damy STM metody odporucaju si iba sledovat hlein, az do prichodu prvej ms a az ptom nabehnut aj na meranie bt 😉
ja som bola v podobnej situacii, ms nikde, chceli sme druhe, aj som is merala, ale zbytocne, prvu ms som dostala az ked mala dcerka 19m a to bol anovlaucny cyklus a nasledujuci cyklus sme vychytali a mame damiho 😉