icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandria33
21. jan 2016

Ahojte, chcem sa opytat, ci je normalne aby som mala vysoku teplotu cez ms: 1DC : 37,7,, 2DC: 37,4.
Nemala by ta teplota byt nizsia cez MS? Prvykrat ju meriam, tak som z toho trochu vedla asi 🙂

kikulka25
21. jan 2016

@sandria33 a aku si mala teplotu pred MS? Ci este si nemerala? Treba aspon 3 cykly odsledovat, aby si z nich ziskala nejaku vypovednu hodnotu. Je pravda, ze BT by mala klesnut 1. DC, ale nemusí to tak byť vzdy, mne klesa len pomalicky pocas MS oproti poovulacnym teplotam. Este je moznost, ze ak BT neklesa, ale zostava viac ako 16-18 dni zvysena, tak sa moze jednat o tehotenstvo...zavisi, ci je to normalna MS, alebo len nejake spinenie...to musis sama posudit

me3
21. jan 2016

@sandria33 kazda zena ma inak tu svoju teplotu...co u mna bola 'tehu' teplota bola u druhej baby normalna pred ovu teplota..cize treba merat viac cyklov aby si si poznala svoje telo a tu svoju 'normu'...tak isto zalezi ci merias v ustach alebo vaginalne...aj na dlzke spanku a na chore alebo alkohole vypitom vecer predtym atd...

sandria33
21. jan 2016

@kikulka25 dakujem za odpoved, ms je slabsia ako obvykle, aj ovulacia bola minuly mesiac, vsetko .... A merat som si zacala az teraz tieto dva dni, ale zda sa mi akasi vysoka nato ze je 3DC....

sandria33
21. jan 2016

@me3 meriam v ustach, a asi treba dlhsie to je fakt pravda... odsledovat ten prvy mesiac ako to funguje. Lebo sme mali vsetko naplanovane a myslela som si ze to uz konecne vyslo.

kikulka25
21. jan 2016

@sandria33 s teplotou je to indi-vindi u kazdej zeny, ja mam napr. po MS a pred OVU 36,4-36,6, potom pokles na cca 36,2 a poovulacne 36,7-36,9. Dnes som napr. 8. DC a BT 36,75 - pomaly klesa...meriam vaginalne...ale kazda mame inak teplotu nastavenu, z merania z 2 dni velmi tazko nieco povedat...ved skus teho test, ked mas slabsiu MS ako zvycajne, mozno to bude baby 🙂

sandria33
21. jan 2016

@kikulka25 pockat, teraz som si vsimla preklep, mam 36,77 a 36,74 tie moje teploty. Tak uvidim akosa to bude vyvijat dalej

kikulka25
21. jan 2016

@sandria33 snad sa to vyvinie len tym spravnym smerom 😉 kazdej by som priala, aby BT ostala po OVU uz len VYSOKOOO 🙂

me3
21. jan 2016

@sandria33 dost bab tu meria v ustach ale ja ked som sa rozhodovala ci tam ci dole tak u mna rozhodlo to ze ja obcas dycham cez usta v noci- a to samozrejme ovplyvňuje aj tu teplotu. ..neviem no..kazdopadne musis trodku dlhsie sledovat.. a mas normalnu ms? Neni si tehu a neni to l3n spinenie?

sandria33
21. jan 2016

@me3 v sobotu v noci som mala bolesti ako na ms, ale nic z toh onebolo, az v pondelok som mala spinenie, v utorok rano uz krv. Aj streda krv aj dnes, ale su slabsie ako obvykle.. Ale nikdy mi to takto nezacina.

sandria33
21. jan 2016

@kikulka25 uvidime, a ked nie,aspon sa to naucim odsledovat z teploty, to moje telo 🙂

me3
21. jan 2016

@sandria33 skus si urobit test ;)

sandria33
21. jan 2016

@me3 este zajtra rano zmeriam a uvidim

myriada
21. jan 2016

baby, zajtra chceš začať merať BT, nakoľko mi dnes skončila MS. kde je najlepšie merať - aby to bolo čo najpresnejšie, mám originál teplomer na meranie BT

kikulka25
21. jan 2016

@myriada najlepšie je merat vaginalne, prip. orálne, nie pod pažou. Hlavne vzdy na tom istom mieste, v rovnakom čase, hneď po prebudení.

dzanem
22. jan 2016

rybkaa

rybkaa
autor
22. jan 2016

@dzanem toto je otrasná aplikácia, zle sa v nej niečo určuje, vôbec neviem ktorý deň je ktorý, skús používať radšej Ovu View, je v slovenčine a krásne grafy robí, aj presne plánuje ovulu.
No z tohto sa dá vyčítať asi len to, že ovu mohla byť cca 13 dc, ale nevidím koľko dc si dnes, skús fakt inú appku, z ktorej sa bude dať lepšie vyznať, lebo toto je jedna teplota na druhej a ani dni nevidno

dzanem
22. jan 2016
dzanem
22. jan 2016

@rybkaa 5.1 bola 36,17
6.1. 36,31

7.1. 36,35

dzanem
22. jan 2016

@rybkaa Ovu View som nasla len v anglictine(

myriada
22. jan 2016

@rybkaa Ďakujem za tip na appku 🙂 už ju mám nainštalovanú aj hodnoty nahodené 🙂

dzanem
22. jan 2016

@myriada ako ti ju naslo? mne len v anglictine,ako to mam hladat?

myriada
22. jan 2016

@dzanem cez google play som si zadala názov, nainštalovala a keď som ju otvorila bola v slovenčine
https://play.google.com/store/apps/details?id=c...

presne táto, keď som ju otvorila bola v slovenčine

dzanem
22. jan 2016

@myriada oki idem nato, vdakaaa

dzanem
22. jan 2016

@rybkaa zaciatok krivky

rybkaa
autor
22. jan 2016

@dzanem prvý graf vo faradoch 😀 ale ten v OV je super, ovu mohla byť tak 12 dc (9.1.), teda dnes si 13 dpo

dzanem
22. jan 2016

@rybkaa takze to aj tak nevyslo kedze je test biely 😔

rybkaa
autor
22. jan 2016

@dzanem ešte skús zajtra, ak nič, tak ms príde cca o 2 dni. Ale aj tak, ten včerajší test bol veľmi pekný....prípadne skús večer testnúť, niektoré baby mávajú večer silnejší, len aspoň 2 hodiny nepi a nechodi na wcko

dzanem
22. jan 2016

@rybkaa urobila som pred 20 minutami,nieco tam mozno je ale uplne slaby tien,ja som sla dnes o polnoci na wc mozno to ovplyvnilo,skusim zajtraa

rybkaa
autor
22. jan 2016

@dzanem no možno ano, teraz je ešte hcg slabé, ak je prítomné, no daj foto 🙂