icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kikulka25
8. feb 2016

@dzanem vyborne potom 🙂 ja dnes 9. DPO. Mavam kratku lutealnu fazu, len 9-10 dni, takze cochvila sa rozhodne :/ zacinam byt nervozna

dzanem
8. feb 2016

@kikulka25 fuuu drzim moc palce nech to vide

kikulka25
8. feb 2016

@dzanem dakujem, velmi v to dufam, ale nemam nejake priznaky, uz ani podbrusko ma neomína 😒uvidime, povedal slepy 😀
Inak najlepsia kamoska v noci porodila, tak sa tesiiiim strasne moc 🙂 🙂 🙂

elliottka
8. feb 2016

pridavam sa aj ja, prvy mesiac meriam bt, snad sme to vystihli v pravy cas, cez vikend nebolo kedy

kikulka25
8. feb 2016

@elliottka myslim, ze nacasovanie bolo v poriadku 😉

dzanem
8. feb 2016

@kikulka25 hlavne je aby neprisla ms,kamoske gratulujem a nam sa tiez postasti

kikulka25
8. feb 2016

@dzanem no musi aj na nas stastie sadnut 🙂 okolo mna su same tehotne alebo uz cerstve mamicky, ci uz kamosky alebo kolegynky v praci 🙂 mam asi nejaku silnu imunitu, nie a nie na mna tie tehu bacily sadnut 😀

dzanem
8. feb 2016

@kikulka25 neboj sadnuuu 🙂

zunajda
8. feb 2016

Baby,ktoré sa vyznáte v grafe? ☹

zunajda
8. feb 2016
kikulka25
8. feb 2016

@zunajda a co by si potrebovala? Zatiaľ asi ovu nebola. Ako dlhe mavas cykly?

zunajda
8. feb 2016

@kikulka25 ...posledné 3cykly dlhé...63 dňové s vyvol. Inak som mávala 32 dňové

kikulka25
8. feb 2016

@zunajda tak asi bude niekde problem,ovu este nebola, takze ani MS asi tak skoro nepríde. Nejaku liecbu gyne nenavrhol? Alebo zmenilo sa nieco u teba za posledne obdobie? Lieky,úbytok vahy,...?

zunajda
8. feb 2016

@kikulka25 posledne mi zas pichol len vyvolavacku...kázal mi prísť 21deň cyklu na folikulometriu...čo
je dnes ale nerobil...ordinuje až vo štvrtok

zunajda
8. feb 2016

@kikulka25 začala som behať, jesť delenu stravu a váha namiesto dole,ide hore

sandria33
8. feb 2016

Takto to vyzera u mna, ako sa to bude teraz vyvijat, meriam prvy mesiac

dzanem
9. feb 2016

@kikulka25 no co ako?ja 36,84

kikulka25
9. feb 2016

@dzanem ja dnes pokles na 36.81. MS zatial neprisla, som 10 DPO, takze dnes ju ne/cakam 😒 ...toto na sebe neznasam, cely mesiac som v pohode a potom pride MS a mam po*raty cely tyzden s prepacenim ☹

kikulka25
9. feb 2016

@sandria33 teraz nech pekne teplota rastie a hlavne nech neklesa a bude to tam 😎

sandria33
9. feb 2016

@kikulka25 keby klesala, o kolko moze klesnut?

kikulka25
9. feb 2016

@sandria33 podla grafu su tvoje poovulacne teploty nad 36,55 - 36,6. Takze nad tieto hodnoty by sa to malo hybat, ale idealne, ked neklesa. Jasne, ze teplota kolise kazdy den. Pozri si na FF galeriu grafov v tehotenstve.

sandria33
9. feb 2016

@kikulka25 anokukam akurat ine grafy

dzanem
9. feb 2016

@kikulka25 ale este neprisla,uvidi sa,mozno zas stupne

kikulka25
9. feb 2016

@dzanem ked nemam ani ziadne priznaky, nic proste. Ale ani na MS. Minuly mesiac mi meskalo 3 tyzdne po asi 3 rokoch som nedostala nacas, tak dufam, ze sa to nezopakuje. Ked ma byt MS, nech je nacas a mozeme sa dalej snazit o mimi.

dzanem
9. feb 2016

@kikulka25 to ti dost dlho meskala teda,bol neaky problem?

dzanem
9. feb 2016

@kikulka25 chapem ze to chces mat rychlo za sebou,som taka ista 🙄

kikulka25
9. feb 2016

@dzanem neviem, nebola som u gyne, bolo to vsetko okolo Noveho roka a moj lekar mal dovolenku a ked uz som bola objednana k nemu, tak som den predtým dostala MS, tak som ani nesla k nemu. Ale bol to strasne divny cyklus, mala som pocas neho 2x ovu s odstupom asi 2 tyzdnov - potvrdene testami a aj BT. Doteraz nerozumiem. A az po tej druhej ovu za 10 dni prisla MS. Ale tak ja mam PCOs, takze asi tam niekde je pes zakopany.

dzanem
9. feb 2016

@kikulka25 aha rozumiem,podstupujes neaku liecbu aj?

kikulka25
9. feb 2016

@dzanem nie, ziadnu. Beriem len inofolic, vit. E, pijem alchemilku, inak nic. Chceme to najprv skusit prirodzene.

dzanem
9. feb 2016

@kikulka25 inofolic by mal byt dobry,kup si aj kys.listovu,ja som zacala pit caj z rastliny pestrec je na ocistu pecene,zmes bylin s alchemilkou do ovu,my sa snazime uz pomaly 2 roky vsetky vysetrenia ok