Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@dzanem no vyskusam aj ten pestrec. Boze 2 roky ☹ ale raz to predsa musi vyjst, hlavne ked ste uplne v poriadku.
@miska_hryzka inofolic vyzera celkom ok, aspon ovu mi posunul uz na 17. DC, mavala som aj 20-21. Len neviem, ci mi nemohol sposobit to meskanie minuly cyklus, dufam, ze nie. Nakupila som si dost velke zasoby a nerada by som vyhodila 😀
@kikulka25 Prejavy zhoršenej funkcie pečene
Pečeňové funkcie nie sú narušované len zo zjavných a závažných príčin, ako infekcie a akútna intoxikácia. Pečeň moderného človek bežne podstupuje zvýšenú záťaž vplyvom znečistenia životného prostredia, kozmetiky, čistiacich prostriedkov, nevyváženej stravy s nadbytkom chemikálií, stužených tukov, konzervantov. Pečeni škodí aj stres, prepracovanie a plytké dýchanie, užívania liekov vrátane hormonálnej antikoncepcie, alebo liekov na podporu plodnosti.
Pri dobrej genetickej výbave sa táto záťaž nemusí nijako prejaviť, ak však máte predispozíciu na oslabenie pečene, môže sa to prejaviť ako:
problematická menštruácia - veľmi silné alebo slabé krvácanie, bolesti pred a počas menštruácie, PMS a iné symptómy súvisiace s estrogénovou dominanciou (vaječníkové cysty, myómy, endometrióza)
neplodnosť a opakované potraty
narušená zrážanlivosť krvi
kožné problémy - ekzémy, akné
narušené trávenie - zhoršené trávenie mastných jedál a i.
náladovosť, výbuchy hnevu
bolesti hlavy
@kikulka25 pestrec-Využíva sa pri:
liečbe chronických chorôb pečene a žlčníka
poškodenej pečeni na obnovu tkaniva pečene
žlčníkových kameňoch
chorobách sleziny
hemoroidoch (zlatej žile) ako obklad
vredoch predkolenia
gynekologických problémoch
liečbe ochorení sliznice maternice
bielom výtoku
ťažkostiach s trávením
pľúcnych ťažkostiach
cirhóze pečene
žltačke
Okrem spomínaného pôsobí proti zápalom, znižuje hladinu cholesterolu v krvi, posilňuje obranyschopnosť organizmu, chráni žily a cievy, podporuje tvorbu a vylučovanie žlče.
Ahojte potrebovala by som radu. Vcera som si robila t. Test a druha ciara tam bola taka slaba ake bola tak som skusila este jeden a aj tam bola. No dnes rano uz ju tak nevidim. Ale teplota sa stale drzi na 37,1. Je pravda ze su to testy z ebay. Mam behmut do lekarne pre iny alebo este cakat ?
@kristinka95 tak podla mna si tehu, ked ti tak vyslo viac testov a BT sa drzi 😉 ...vraj hcg stupa kazde 2 dni, tak skus o 2 dni testovat. Ale podla mna je to tam 🙂
Keby aspon viem kolkaty den po som .. Len na 13dc som mala folikul 13 mm ani o dva dni nedoraatol tak sme sa nato vykaslali a nesli na iui. No potom som mala pocit a bolest ako pri ovulke a teraz som 36dc tak mozno este skoro testujem. Po dvoch rokoch by sa mohol stat ten sen uz aj skutocnostou 🙂
DNes som opat nahodila rannu teplotu a posunulo mi ovu o dalsi den, tak uz celkom neviem.... ☹
@elliottka ukaz graf
@myjusiatko ako som zadala teplotu, tak mi vyhodilo hlasku, ze ovu bola presunuta zo 14.dna na 15.. ovu test som nerobila
@elliottka tiez sa priklanam k tomu 15temu.
@myjusiatko no, tak potom uz len dufat, ze sme neprepasli sancu, cez vikend fakt nebolo casu...dakujem
@elliottka neprepasli, my sme to tak mali a som tehotna. 🙂
@myjusiatko dakujem za povzbudenie a tebe gratulujem 😉
@elliottka držím palce. 🙂
@kikulka25 takže mám ovu očakávať skôr? Ja tiež mávam až na 20. DC ale môj cyklus trvá 34 dní.
Ja som dnes 4 dpo a mam taky pocit v podbrusku ako keby som mala dostat

@kikulka25 ja si dávam presne to isté 🙂