Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@kikulka25 neviem ake mas hrafy ine mesiace, ale ja by som si urobila test.
@myjusiatko ine mesiace mi uz 9-10 DPO zacne MS a cez MS nemeram. No vcera som nevydzala a spravila test a bol biely 😠
@kikulka25 a kedy vcera? A 10tkovy? Pockaj aka bude teplota zajtra rano a ak sa bude drzat, urob test z rannej moci.
@myjusiatko vcera a 10-tkovy 😠 ..ved urcite, ked nahodou nepride MS a BT bude aj zajtra hore, tak testujem znova
Ahojte,chcem vas poprosit o nazor resp radu. Cyklus mam pravidelny,28dni,meriam si teplotu uz vyse roka,ovulacny hlien zaznamenavam na 14sty den cyklu,avsak podla teplot mi vychadza ovulacia az na 16sty den.Ako je to mozne?Kedy mam teda ovulaciu 14sty alebo 16sty den?Neviem comu viac verit ci hlienu alebo teplomeru. Mate s tymto skusenost? Vopred vdaka
@kalerabik1 teplote. hlien moze byt aj dva dni pre ovulaciou.
aha,dakujem za odpoved,cize v den ovulacie uz nemusim mat pritomny hlien?lebo ja to tak mavam,ze v ten 14dc hlien ale ked mi to teplota zaznamena az v 16dc tak vtedy uz hlien nemam...
Ja mam dnes uz skoro 37, uvidim ako dlho sa udrzi
Baby co jeto ten implatacny pokles?
@dzanem @rula dakujem baby, boze, ja neviem co so sebou, chvilu mi tecu slzi, potom sa skerim jak slniecko a jasne, ze som nevydzala a rano zobudila aj draheho, ze bude asi babenko 🙂 🙂 🙂 snazim sa krotit, uvidim, ci bude silniet a az to potvrdi gyne, tak potom to vykriciiiim do sveta. Tak velmi po tom malom tuzim.
@rula my cca kazdy druhy den, ale v case ovu, 14., 16., 17. a 19. DC. Ovu bola 17DC

@dzanem ale od rana ma pobodlieva podbusko ako pred MS, tak asi sa spusti pomaly. Co uz, este asi neprisiel ten spravny cas.