icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kikulka25
10. feb 2016

@dzanem ale od rana ma pobodlieva podbusko ako pred MS, tak asi sa spusti pomaly. Co uz, este asi neprisiel ten spravny cas.

dzanem
10. feb 2016

@kikulka25 to je 50 na 50,moze to byt aj tehu.vydrz pokial neprisla tak to neni stratene,nemysli na to

myjusiatko
10. feb 2016

@kikulka25 neviem ake mas hrafy ine mesiace, ale ja by som si urobila test.

kikulka25
10. feb 2016

@myjusiatko ine mesiace mi uz 9-10 DPO zacne MS a cez MS nemeram. No vcera som nevydzala a spravila test a bol biely 😠

myjusiatko
10. feb 2016

@kikulka25 a kedy vcera? A 10tkovy? Pockaj aka bude teplota zajtra rano a ak sa bude drzat, urob test z rannej moci.

kikulka25
10. feb 2016

@myjusiatko vcera a 10-tkovy 😠 ..ved urcite, ked nahodou nepride MS a BT bude aj zajtra hore, tak testujem znova

rula
10. feb 2016

baby, konečne som prekonala výdobytky tejto doby a podarila sa mi stiahnuť appka, takže sa k vam pridávam. Ahoj @ dzanem

kalerabik1
10. feb 2016

Ahojte,chcem vas poprosit o nazor resp radu. Cyklus mam pravidelny,28dni,meriam si teplotu uz vyse roka,ovulacny hlien zaznamenavam na 14sty den cyklu,avsak podla teplot mi vychadza ovulacia az na 16sty den.Ako je to mozne?Kedy mam teda ovulaciu 14sty alebo 16sty den?Neviem comu viac verit ci hlienu alebo teplomeru. Mate s tymto skusenost? Vopred vdaka

myjusiatko
10. feb 2016

@kalerabik1 teplote. hlien moze byt aj dva dni pre ovulaciou.

kalerabik1
10. feb 2016

aha,dakujem za odpoved,cize v den ovulacie uz nemusim mat pritomny hlien?lebo ja to tak mavam,ze v ten 14dc hlien ale ked mi to teplota zaznamena az v 16dc tak vtedy uz hlien nemam...

elliottka
11. feb 2016

Ja uz tomu fakt nerozumiem...to preco akoze ta teplota tak spadla? Vcera som mala max. 1dcl sampanskeho, moze to byt tym? Ci mam po nadejach?

zunajda
11. feb 2016

Ja zatiaľ takto...ovu testy negatívne

bejusicek
11. feb 2016

@elliottka to by si mala dost kratku lf neviem aku ju mavas ale zda sa mi to kratko mozno ti to to sampanske fakt ovplyvnilo vsak uvidis ci nestupne... ak stupne mohlo sa jednat o implantacny pokles

sandria33
11. feb 2016

Ja mam dnes uz skoro 37, uvidim ako dlho sa udrzi

dzanem
11. feb 2016

Ja bez impl.poklesu(

kikulka25
11. feb 2016

baby, co myslite?

dzanem
11. feb 2016

@kikulka25 nieco sa mi tam mariiiii 🙂

kikulka25
11. feb 2016

@dzanem no nazivo je to pekne vidiet, slabe, ale je tam. Dufam, ze zosilnie 🙂

sandria33
11. feb 2016

Baby co jeto ten implatacny pokles?

kikulka25
11. feb 2016

graf dnes takyto

rula
11. feb 2016

@kikulka25 nooo to vypadá dobre, asi si v tom 🙂 🙂 🙂 🙂 yesss

kikulka25
11. feb 2016

@sandria33 niekedy prichádza k zníženiu BT v času implementácie zárodku, teda k uhniezdeniu a potom zasa stúpa. Ale nie je pravidlo, ze ho zaznamená každá žena, ktorá si sleduje BT. Aspoň tak som videla v iných grafoch na FF

rula
11. feb 2016

@dzanem to nevadí, že neni IP, nemusí byť, nie v každom tehu grafe musí byť. Veľmi da za Teba modlím, aby to už boloooo 🙂

rula
11. feb 2016

@kikulka25 kedy ste mali ťuťu muťu ?

dzanem
11. feb 2016

@kikulka25 gratulkaaa 😉

rula
11. feb 2016
kikulka25
11. feb 2016

@dzanem @rula dakujem baby, boze, ja neviem co so sebou, chvilu mi tecu slzi, potom sa skerim jak slniecko a jasne, ze som nevydzala a rano zobudila aj draheho, ze bude asi babenko 🙂 🙂 🙂 snazim sa krotit, uvidim, ci bude silniet a az to potvrdi gyne, tak potom to vykriciiiim do sveta. Tak velmi po tom malom tuzim.
@rula my cca kazdy druhy den, ale v case ovu, 14., 16., 17. a 19. DC. Ovu bola 17DC

kikulka25
11. feb 2016

@rula hmm,ale tvoj graf tiez vyzera zaujimavo, drzim palce, nech to vyjde!

rula
11. feb 2016

@kikulka25 aj som si myslela, že ste splodili 19 DC, si mi to potvrdila. Super. Tak si to tajomstvo vychutnávaj, krásny pocit pre ženu, okoliu nič nevrav, zbytočne by Ťa to vyčerpávalo. Posielam Ti srdiečko :-*

kikulka25
11. feb 2016

@rula dakujem krasne, aj za srdiecko 🙂 nejaky cas si to urcite nechame s mm pre seba, kym to povieme okoliu, velmi dufam, ze vsetko bude ako ma byt, teda ze vsetko bude OK. Zajtra rano testnem zasa, dufam, ze bude ciarka vyraznejsia 😉