Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mm42 prva by mala byt. 🙂
Ja som dnes uz nad 37, paaaáni , to som este na teplomeri nevidela 🙂
@kikulka25 nestraste ju potratom jezis! 🙂 kika mohlo to byt hniezdenie. Dr aj tak asi mic neuvidi. Ak to prestalo tak pockaj dva dni a zase urob test. 🙂
@myjusiatko to nieje strasenie ale skusenost, niesme lekari a ani nevidime do jej brucha co sa tam deje, mozme len hadat
5dc-36,6
6dc:36,5,
7dc:36,5,
8dc:36,5,
9dc:36,4,
10dc:36,5,
11dc:36,5,
12dc:36,3,
13dc:36,3,
14dc:36,4,
15dc:36,4,
16dc:36,5,
17dc:36,5
18dc:36,3
19dc: 36,5
20 dc: 36,7 tu sme noc predtym oslavovali
21 dc:36,5
22dc:36,5
23dc:36,6
24dc: 36,7
25 dc:36,8. Kedy vlastne ovu prebehla alebo vobec bola ?? Nerozumiem moc
@marta_86 nechces si to zadat do grafu? :D
@myjusiatko mam aj graf ale v aplikacii v mobile ale neviem ako to tu dostanem 😀
@marta_86 screenshot a potom to sem vloz.
@myjusiatko skusim dajak ale na androide neviem kde to je 😀
@marta_86 To je v poriadku. Tak bola asi ovu v ten stvrtok. Ovu test je pozitivny cca 24hod pred samotnou ovulaciou. Takze je ok, ze v den ovulacie uz je negativny.
@marta_86 prepac, tie posledne teploty som nejako nezaznamenala, nakolko, na mna je to hektar datum 🙂 Ale stava sa- tvoja situacia 20-23 dc, ze mierne stupne, potom klesne a zacne stabilne stupat, podla toho, co som citala, je najplodnejsi styk to rano, kedy bola najnizsia pred vzostupom, teda u teba dc 22. Ovsem ani lekari ti nevedia potvrdit, kedy presne vajicko "vyskocilo", len UTZ to preukaze, ked sa to zrovna stane. Ale to nic, spermie maju zivotnost bezne 3-5 dni. (vajicko zial iba 24h)

a aby som bola uplne presna, tak po 36,3 som potom mala 36,2 a potom tusim aj 36,1 ...nepamatam si presnu postupnost ale najskôr 35,9 a potom sa vzvysovala aj znizovala a tak rozne
....heh asi som nemala tolko merat, len mi to nedalo, že stale inaksie
🙂 🙂 🙂 🙂