icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kitulka
19. jún 2014

@mawiya wuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau! No to vyzera vcelku dobre 😉 Uvidime zajtra Drzte mi prsty

zuzulienocka77
19. jún 2014

@senta_sofia no vidíš ako sa baby zľakli, že si budeme len my písať? 😀 Hneď je tu príspevkov až až 🙂 🙂
@kitulka držím palce a príjemnú dovolenku 😉
@rybkaa tak aj dnes test biely ☹ a vkladala som do teba nádej, ale ešte nie je nič stratené, kým tá mrchaňa nepríde 😉

sefova
19. jún 2014

dobré ránko všem 🙂
u mě graf nuda 🙂 : http://www.fertilityfriend.com/home/3c2110 teploty se mi pořád drží na poovulačních hodnotách, je to normik?
včera jsem strávila pročítáním diskuzí o centrech kvůli IVF a mám hlavu jak pátrací balon 😀

rybkaa
autor
19. jún 2014

@senta_sofia vidíš, a ja krava som ešte ani nejedla (šak ani nemôžem po návšteve zubára 😀 ) a ani kávu som nepila, čo sa od samého rána s ľuďmi vybavujem...a dosť, idem sa aj ja cifrovať 😀

rybkaa
autor
19. jún 2014

@mawiya boooože, ty máš aké bystré decko 😀 takže daj na jeho rady, muckať sa nestačí 😀

sonicka777
19. jún 2014

@zuzulienocka77 no nestrácam nádej,ale už fakt neviem čo si mám myslieť ☹ ...už mi to mešká 3 deň a dnes už teplota klesla na 36,6 a ráno som mala iba slabé hnedé špinenie,teraz už nič...a robila som si testík ešte hneď ráno a zasa len slabí duch sa objavil...tak neviem čo si mám myslieť...keby som nemerala BT,tak by som uverila,že tehotná som,mám všetky príznaky...a bolí ma v podbrušku ako keby som mala dostať 😠

mawiya
19. jún 2014

@rybkaa tiež mi to mohol skôr vysvetliť 😀

kitulka
19. jún 2014

@zuzulienocka77 Joooj, dakujem velmi pekne. Dufam, ze si to uzijeme vklude a vpohode

rybkaa
autor
19. jún 2014

@sonicka777 je tam aspoň duch? foto nemáš? nože daj 🙂

rybkaa
autor
19. jún 2014

baby, tak ja tento mesiac nič....nezachránim to ☹ http://www.fertilityfriend.com/home/Rybkaa
teplota síce hore, pekný graf aj čo, ale na teste prd....dačo sa mi tam marilo, že tam je, tak som síkla aj na digitest, šak keď ich mám doma toľko...a tam tiež nič ☹ najbližšiu ovulku budeme na svadobnej ceste,tak keď sa už tam nepodarí, tak ja už neviem... ovu triafame presne a aj tak nič, vyprdnúť sa na to nechcem, merať budem ďalej, len nech ma už teplota nesere, že hore je a nič.....

micikatka
19. jún 2014

@rybkaa ach jaj :o( ale na svadobnej ceste je super prilezitost. kam idete? my tiez triafame ovu, a prd z toho :o(
odkial mas digi testiky a za aku cenu?

zuzulienocka77
19. jún 2014

@rybkaa to ma mrzí, no uvidíme, veď teplota ti klesá až 13DPO pred MS, tak je hore. Možno na tej dovolenke sa nebudete na to tak sústrediť a bude to. 😉

senta_sofia
19. jún 2014

@sefova chod tam, kde to mas najblizsie, podla mna vsade natrafis aj na prijemnych aj na neprijemnych ludi 🙂

rybkaa
autor
19. jún 2014

@micikatka ideme na Thassos, tak sa teším aspoň na to 🙂 digi testy kupujem z ebay, dva kusy v balení, vyjdu na cca 14 €, ta 7 €/kus, u nás sú o niečo drahšie...dva mám zadarmo, lebo mi nechodili, som reklamovala, vrátili mi peniaze a potom stratené testy dorazili 😀 no jedne sa mi stratili úplne, tak som už nedúfala, že dojdú 🙂

rybkaa
autor
19. jún 2014

@zuzulienocka77 je to možné, že ten iný vzduch nám prospeje 😀 uvidíme

senta_sofia
19. jún 2014

@rybkaa no to uz by bolo, aby ste si zo svadobnej cesty nedoniesli dieta 😉)) ked tak rozmyslam, my sme na svadobnej tiez este neboli, mozno tam bude pes zakopany...

micikatka
19. jún 2014

@rybkaa a budes taka zlata a das mi link na tie testiky? dufam ze aj ja budem take coskoro potrebovat

mawiya
19. jún 2014

@rybkaa @senta_sofia tak ja dievčence som si z prvej svadobnej cesty doniesla nejakú pliagu, kakala som 2 týždne 🙂 no a z druhej som si doniesla fajný úpal. tak ja na svadobnie cesty neverím 😀

zuzulienocka77
19. jún 2014

@mawiya 😀 ty si číslo 😀 Ja som si vôbec nič nedoniesla zo svadobnej cesty, len pekné spomienky 🙂 . Spermoše mi asi slaná voda odniesla 😀
@rybkaa na Thassose som bola aj ja a je tam kráááásne, hneď by som išla znovu 😎 😎

rybkaa
autor
19. jún 2014

@mawiya treba si zobral aj fľašu slivovice na tú sračku 😀

senta_sofia
19. jún 2014

@mawiya ze upal 😀 moja, cepicku bolo treba dat na hlavu.... 😀

rybkaa
autor
19. jún 2014

@zuzulienocka77 ano? kde ste boli presne? my ideme na Skalu Panagia, tak som zvedavá, mm tam už bol a veľmi chválil 🙂

senta_sofia
19. jún 2014

@rybkaa flasa slivovice a kontrola na letisku, to by nemdopadlo dobre 🙂 ale ked si to ponalievas do tych malych flasticiek a budes sa tvarit, ze to mas parfem, to by slo 😀

mawiya
19. jún 2014

@zuzulienka77 @rybkaa @senta_sofia no teraz ste akie múdrie. pred svadobnými cestami ste mi mali hovoriť. čo už teraz. tretíkrát nepôjdem ani keby čo bolo

rybkaa
autor
19. jún 2014

@senta_sofia v kufri si to hádam nikto nevšimne, či? alkohol sa smie prenášať či nie? nedám do príručnej, to vychliapem všetko čo mi dajú v lietadle, aby som nebola v strese z prvého letu 😀

rybkaa
autor
19. jún 2014

@mawiya si sa nepýtala 😀

mawiya
19. jún 2014

@rybkaa fakt 😀

sonicka777
19. jún 2014

no je tam tak slabý duch,že ho ani foťák neodfotí... 😀 ledva viditeľný okom..,ale je...,ale tak ja už aj tak neverím,že by som bola tehu.. ☹ a do budúcna už budem testovať,až keď mi to bude týždeň meškať...lebo pri prvom mi testík ukázal tehotenstvo až po po dvoch týždňoch a to som aj normálne špinila stále,takže ostanem merať BT a keď tak znovu skočím k dokimu....
@rybkaa držím palčeky,nech sa na svadobnej ceste zadarí.. 🙂 viem z vlastnej skúsenosti,že stres tehotenstvu bráni ,obe deti sa nám zadarili po troch mesiacoch snažilkovania a vždy na dovolenke... 😀 tak netreba na to myslieť a užívať si snaženie 🙂 držím palčeky

senta_sofia
19. jún 2014

@mawiya sak a pytala si sa?😀 a sak ty si mala teraz ako keby svadobnu cestu, kazdy den si spala niekde inde 😉 aj si sa balila predtym, aj potom, aj spotila 😀