Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
hm, aj tak je to divné, budem mať nejakú krátku LF. Oooo, to mi nejako nepasuje.
@elliottka kedy budes testovat? 🙂
@myjusiatko rano som skusila, zatial je tam bledulinka ciarocka, ja to este nepovazujem za pozitivny test, pockam dva dni, snad vydrzim.
Ahojte babiky. Jedna otazocka. Da sa otehotniet aj kef mam neskoru ovulaciu az 22 -24 den? A o tyzden nato hneď menzes? Veď to je len 7 dni? Pise sa ze treba minimalne 10 dni aby sa uhniezdilo.dakujem
ďaaakujem za srdiečko cmuk
daaakujem za tehu bacilky 🙂
Pretoze si robim ovul. Testy. Ked mi skoncil menzes, hned som ich zacala robit. Viem ze je to zbytocne hned po skonceni, ale predsa. Takze 4 feb. Skoncil menzes, az vcera 16 feb mi test ukazal slabucku ciarku na ovul.teste.a to je uz 20 den cyklu. A? 28 feb mam dostat menzes.znamena, ze je tam len par dni aby sa vajicko oplodnilo.dufam ze som to dobre vysvetlila.
@myjusiatko chcem tomu verit, len sa bojim, nemam s grafom este skusenosti, tak neviem co mozem cakat.
@myjusiatko @lanci23 Ano ano, presne to sa mi tiez stalo. Ked som sa rozhodla, ze ten mesiac posnazime, ovu meskala tyzden a potom doktor, ze co to vidi, preco je to o tyzden mensie oproti terminu poslednej mns- to tiez potom treba vysvetlovat 🙂 Lutealne fazy jednej zeny by mali bat rovnake bez ohladu na dlzku aktualneho cyklu...
Mozno sa vajko hambi pred tymi, co tam zrazu prisli :D
@libka28 jj, ja som to tak mala a doktorovi som to povedala, tak si to poznacil. Vdaka meraniu som potom nemusela stresovat, ze je mimino na UTZ o tyzden menšie. Pretoze podla ovulacie bolo take, ake byt ma. 🙂
baby, ale mozno si staci viac verit a spermijky si najdu tu spravnu cestu, ked uz su dnu... 🙂 ja cakam uz od soboty a stale nic, kedze graf robim prvy mesiac nevie mco mozem od tej teploty ocakavat a ci tie obcasne bolesti brucha nieco znamenaju, alebo od soboty sa hlasi ms, aj ked som tak dlho nemala pocity pred ms

Tak umň jasno, 36,8 je moja ms tepolota,dnes čakám teds krémeše ☹