Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko Je to prakticke aj pro termin porodu, aby sa nesnazili "po terminu" vyvolavat, ked este netreba. Ale gyn uz by mal mat prehlad a ratat TP podla UTZ
Babule, dakujem za srdiecka, drzte sa. Ja idem obskakovat to, co tiez raz bola mala fazulka, je to akesi teplotove a rozkaslane...
@lanci23 tak mozes skusit zacat brat vitamin b6. Mal by predlzit lutealnu fazu. Inak by som to potom riesila s doktorom. Aby sa miminko uhniezsilo, je potreba aspon 10dní.
@myjusiatko @lanci23 čítam vašu konverzáciu a čakala som ako dlhá je teda luteálna fáza. Ak môžem z vlastnej skúsenosti. Tiež som mávala ovu 19-22 DC ak vôbec bola ale LF mi trvala okolo 14 dní . K Dr. som išla lebo som začala mať anovulačné a nekonečné cykly. Vyriešil to tak, že mi predpísal duphaston na úpravu cyklu od 15DC no môže sa stať, že ak sa začne dávať pred ovu tak ju zastaví. Síce by som mala krásny 28 dňový cyklus ale bez ovu . Inak u mňa ani nezabral 47dňový cyklus. Jediné čo mi pomohlo bola sója. Skús sa pozrieť na ,,Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu" preštuduj si a spýtaj sa či by si mohla sóju skúsiť. Ako dlho sa už snažíte?
Tak uz zacinam spinit, miminko si este mesiac na mna pocka ;)
1Dc
@sandria33 a si si ista, ze je to menzes? Máš teplotu, alebo mala si vcera?
@sandria33 ja aj v den ms mámBT 37,2 na druhy den klesne,
@myjusiatko nie, teplotu nemám, iba kašlem a smrkám. A ms to bude, aj keď zatiaľ slabšia. Aj minulý mesiac som mala nejakú divne slabšiu a kratšiu ako obvykle.
Baby poraďte mi s týmto grafom. Začala som merať po skončení MS, ktorá trvala krátko a prišla o viac ako týždeň skôr, nebola vôbec intenzívna. Som Zhruba 5.deň po skončení MS a teplota stúpa, prsia ma bolia a znova začalo slabulinké špinenie. Čo to môže byť? Môže sa prejavovať takto aj zápal alebo cysta? Alebo môže stúpať BT aj pred menštruáciou, môžem očakávať ďalšiu MS?
@butterfly333 tak este uvidim zajtra, sice to uz dlhsie vravim 🙂)
@myriada a robila si si test?
@myjusiatko na teste som nič nevidela, tak asi nie...môže byť, že by mi test neukázal?

@libka28 predcasne sa netesim, iba som mu dnes rano povedala, ked stavala moja povicla z postele ze aha, tatik uz vstava a pohladkala som ho po brusku. 🙂 to uz je asi ta prva faza, kedy cloveku z toho prepina 🙂) )) ale este stale som normlana 🙂