icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandria33
17. feb 2016

@libka28 predcasne sa netesim, iba som mu dnes rano povedala, ked stavala moja povicla z postele ze aha, tatik uz vstava a pohladkala som ho po brusku. 🙂 to uz je asi ta prva faza, kedy cloveku z toho prepina 🙂) )) ale este stale som normlana 🙂

libka28
17. feb 2016

@myjusiatko Je to prakticke aj pro termin porodu, aby sa nesnazili "po terminu" vyvolavat, ked este netreba. Ale gyn uz by mal mat prehlad a ratat TP podla UTZ

libka28
17. feb 2016

Babule, dakujem za srdiecka, drzte sa. Ja idem obskakovat to, co tiez raz bola mala fazulka, je to akesi teplotove a rozkaslane...

lanci23
17. feb 2016

@libka28 lenze ja mam stale takto ovulaciu, tyzden pred menatruaciou 🙂 to nie len tento cyklus

myjusiatko
17. feb 2016

@lanci23 tak mozes skusit zacat brat vitamin b6. Mal by predlzit lutealnu fazu. Inak by som to potom riesila s doktorom. Aby sa miminko uhniezsilo, je potreba aspon 10dní.

dzanem
17. feb 2016

@rula uz mas? Ja uz tusim zacinam(

eliska811
17. feb 2016

@myjusiatko @lanci23 čítam vašu konverzáciu a čakala som ako dlhá je teda luteálna fáza. Ak môžem z vlastnej skúsenosti. Tiež som mávala ovu 19-22 DC ak vôbec bola ale LF mi trvala okolo 14 dní . K Dr. som išla lebo som začala mať anovulačné a nekonečné cykly. Vyriešil to tak, že mi predpísal duphaston na úpravu cyklu od 15DC no môže sa stať, že ak sa začne dávať pred ovu tak ju zastaví. Síce by som mala krásny 28 dňový cyklus ale bez ovu . Inak u mňa ani nezabral 47dňový cyklus. Jediné čo mi pomohlo bola sója. Skús sa pozrieť na ,,Sójové isoflanovoidy ako náhrada Clostilbegytu" preštuduj si a spýtaj sa či by si mohla sóju skúsiť. Ako dlho sa už snažíte?

sandria33
17. feb 2016

Tak uz zacinam spinit, miminko si este mesiac na mna pocka ;)

dzanem
18. feb 2016

1Dc

elliottka
18. feb 2016

@dzanem

elliottka
18. feb 2016

Ja som dnes na vazkach, nakolko som od 1hod. v noci hore, ale nevstala som z postele akurat na wc. Cely cas som lezala a cakala na budik o 4tej, aby som odmerala teplotu. Neviem teda ako to ratat, ci to nejako ovplyvnilo teplotu, ci nie.

sandria33
18. feb 2016

@elliottka ja somtiez od poldruhej zle spala.... tak tiez neviem,to asi pocitat nebudem, lebomam este vyssiu znovaako vcera

dzanem
18. feb 2016

@elliottka zatial sa drzis,neklesla BT,len tak dalej

elliottka
18. feb 2016

@sandria33 ja som ju zapisala a dala poznamku vo ff a dalo prazdny kruzok, takze zapis si aj ty s poznamkou, ved uvidime zajtra. ALe spolieham sa na to, ze ked som lezala a oddychovala, ze to nesposobilo ziadne extra vykyvy.

dzanem
18. feb 2016

@elliottka zacinam bylinky a vitaminy a sex obden,hadam to uz konecne vide

sandria33
18. feb 2016

@dzanem aj ja som dnes 1dc :( ale teplota je hore

dzanem
18. feb 2016

@sandria33 mne padla,uvidis ci bude slaba je tam este sanca

rula
18. feb 2016

@dzanem

rula
18. feb 2016

@dzanem aj ja dnes dostanem, ťahám dnes 12 tku v práci, ozvem sa až večer.

sandria33
18. feb 2016

@dzanem Nemam teraz pristup k tej mojej aplikacii ale dnes, 1dc to vyzera takto ... Myslela som si ze s prichodom MS to ma klesat.

sandria33
18. feb 2016

@dzanem Ale som stale nachadnuta a kaslem, tak aj to to mohlo tak rozkolisat tu teplotu mozno

myjusiatko
18. feb 2016

@sandria33 a si si ista, ze je to menzes? Máš teplotu, alebo mala si vcera?

butterfly333
18. feb 2016

@sandria33 ja aj v den ms mámBT 37,2 na druhy den klesne,

sandria33
18. feb 2016

@myjusiatko nie, teplotu nemám, iba kašlem a smrkám. A ms to bude, aj keď zatiaľ slabšia. Aj minulý mesiac som mala nejakú divne slabšiu a kratšiu ako obvykle.

myriada
18. feb 2016

Baby poraďte mi s týmto grafom. Začala som merať po skončení MS, ktorá trvala krátko a prišla o viac ako týždeň skôr, nebola vôbec intenzívna. Som Zhruba 5.deň po skončení MS a teplota stúpa, prsia ma bolia a znova začalo slabulinké špinenie. Čo to môže byť? Môže sa prejavovať takto aj zápal alebo cysta? Alebo môže stúpať BT aj pred menštruáciou, môžem očakávať ďalšiu MS?

sandria33
18. feb 2016

@butterfly333 tak este uvidim zajtra, sice to uz dlhsie vravim 🙂)

myjusiatko
18. feb 2016

@myriada a robila si si test?

myriada
18. feb 2016

@myjusiatko na teste som nič nevidela, tak asi nie...môže byť, že by mi test neukázal?

libka28
18. feb 2016

@lanci23 To je chyba, nechcem starsit, ale takto to proste babo nestiha... :( Kratke lutealne fazy vedia lekari riesit hormonmi, da sa aj alternativne pomocou regulacie nocneho osvetlenia.

dzanem
18. feb 2016

@sandria33 no mne v den spinenia pred ms este aj stupne,ale uz ked sa ms rozbehne tak padne dole