icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

dzanem
18. feb 2016

@rula drz sa v praci

elilincek
18. feb 2016

Ahojte, mam otazocku. Uz 4ty cyklus si meriam BT - predovulacne teploty byvali 36,5 - 36,8, poovulacne 36,9-37,1. Dnes som 17ty DC, kedy by mala prist ovu, ale cele to vyzera divne. Tento mesiac som mala predovulacne teploty len 36,4-36,5, v pondelok 36,6 a je to tak az do dnes. Bolia ma prsia, v utorok mi islo hlavu roztrhnut tak, ze mi nezabrala ani tabletka, od vcera husty biely vytok. Uz bola? Alebo este len bude??? Stalo sa Vam to niekedy?

sandria33
18. feb 2016

@dzanem ja ked meriam prvy mesiac tak neviem ako to funguje

dzanem
18. feb 2016

@sandria33 odsledujes si to postupne,ja som tiez zaciatocnik

sandria33
18. feb 2016

@dzanem ale dala som si zavazok ze tento mesiac po skonceni ms nebudem nic zanedbavat, vitaminy pekne papat, uzivam listovku aj ecko....a tak 🙂

dzanem
18. feb 2016

@sandria33 ja som sa dala este aj na bylinky tak som zvedavaaa)

denidi
18. feb 2016

@elilincek podla priznakov vyzera,akoby uz aj bolo po ovu,ale pokial to teplota nepotvrdi,tak asi este nebola,mozno uz zajtra stupne 🙂 ovulacne testy si nahodou nerobis,tak by si mala vacsiu istotu

sandria33
18. feb 2016

@dzanem aj ja na take vseliake veci 🙂

dannkka
18. feb 2016

@denidi nerobim. Spolieham sa na pravidelnost a teplotu. Ale tentokrat ma poriadne matie.

denidi
18. feb 2016

@dannkka no niekedy nas tie teploty vedia domotat,ale uvidis zajtra teda

sandria33
18. feb 2016

@dzanem kup si caj gynastan a pi ho cely mesiac dvakrat denne, mne to behom 1 mesiaca upravilo cyklus

dzanem
18. feb 2016

@sandria33 mam zmes bylinkovu,je tam aj alchemilka,rebricek,pijem pestrec na ocistu pecene

sandria33
18. feb 2016

@dzanem MY TENTO MESIAC ZACINAME ASI NAROVNAKO, TIEZ SI 1DC, ZE? KEDY MAVAS OVU? NA KTORY DEN?

dzanem
19. feb 2016

@sandria33 dnes 2 Dc,no ja to mam vseliako cyklus 26-28,ovu 12-15 ,co ty?

elliottka
19. feb 2016

Ja uz ozaj neviem ...zase som nespala, od polnoci som hore, ale uz som aj chodila trochu po dome, lebo prehadzovat sa 4hodiny len tak nedokazem ani ja. Teplota tym padom aj padla. Robila som som si aj test, ale len slaba bleda ciarka zatial. Ako slepy povedal, uvidime...

sandria33
19. feb 2016

@dzanem aj ja som dnes 2dc, cykly mam 29-31 dnove a ovu okolo 16-18dc

dzanem
19. feb 2016

@sandria33 uz nech je po nej,frcim uz na bylinkach dufam ze nieco pomozu

dzanem
19. feb 2016

@elliottka drzim palce nech stupne

sandria33
19. feb 2016

@dzanem ako dlho pijes bylinkove caje?

dzanem
19. feb 2016

@sandria33
od minuleho mesiaca len, a to len do ovu

sandria33
19. feb 2016

@dzanem ja uz druhy mesiac, ale teraz to chcem pravidelnejsie a nezanedbavat 🙂

dzanem
19. feb 2016

@sandria33 treba to skusit,clovek nikdy nevie,ked nic ine tak nas to aspon precisti 😎

marta_86
19. feb 2016

Krasne sa drzi hore tak ovulka bola tesim sa 🙂

sandria33
19. feb 2016

@dzanem mas pravdu. A niekedy je dobre vypnut a nemysliet na nic.. mne jedna bylinkarka povedala, ze as nemam sledovat, ani nic... nemerat, nepocitat, nic... ze to pride samo vtedy, ked sa prestanem sledovat. Vsetko je o psychike.

dzanem
19. feb 2016

@sandria33 jj je na tom nieco pravdy veru,len je to tazke

sandria33
19. feb 2016

@dzanem boli si niekedy u bylinkarky?

dzanem
19. feb 2016

@sandria33 ee nebola

sandria33
19. feb 2016

@dzanem ja som skusila 🙂, lebo na ivf sa necitim po psychickej stranke pripravena

dzanem
19. feb 2016

@sandria33 to ani ja,ale iui by som skusila,neviem kolko to stoji(ale este pockam ci sa zadari,musim to neako vyhodit z hlavy(a ako to prebehlo u bylinkarky?

sandria33
19. feb 2016

@dzanem u bylinkarky super. A to iui - ja uz mam tri za sebou, nie je to take strasne a najidealnejsie je, ked ti nemusi dr. roztahovat krcok, ked ho mas makky, vtedy to boli. Ja uz by som nesla na ziadne iui