icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

miska_hryzka
24. feb 2016

@butterfly333 tie kvapky ti pomohli?

elliottka
24. feb 2016

@miska_hryzka urcie, citala som, ze do tej stvrtej su najnizsie teploty a medzi 7-10 je uz rozdiel o 0,1 stupna za hodinu. Ja to vobec neriesim, ze su nizke.

miska_hryzka
24. feb 2016

@elliottka ani ja vždy mám pekný graf vždy je vidieť ovu.

butterfly333
24. feb 2016

@miska_hryzka no zatial nie som tehu no no od kedy som ich začala brat citim aj ovu tu som do vtedy necitila vobec.

sandria33
24. feb 2016

Ja som od zaciatku cykluako na husenkovej drahe, som zvedava, ako sa to bude dalej hojdat 🙂

darka252
24. feb 2016

Tiez si myslim ze kazda zena ma "svoje" individualne hodnoty. Buduci cyklus skusim v posve.

darka252
24. feb 2016

a s gynexom nemate skusenosti? Kolegyna mi to odporuca, ale uz tolko toho do seba tlacim ze netuzim po niecom dalsom
@butterfly333 a tie femi kvapky co to je? nieco prirodne? moja ovulka tiez nieje excelentna..... 😒

butterfly333
24. feb 2016

@darka252 gynex som brala no mne nepomohol femi su rastlinne kvapky na činnost vaječníkov a na vela vecí mrkni na nete Femi kvapky od Valoviča,

sandria33
26. feb 2016

@dzanem ako si na tom tento mesiac s meranim?

dzanem
26. feb 2016

@sandria33 uz by mala ist teplota dole,vcera som mala vino zeby to ovplyvnilo?

sandria33
26. feb 2016

@dzanem VINOM AJ MNE TEPLOA ISLO HORE. JA MAM STALE TAKU DIVNU JEDEN DEN DOLE, DRUHY HORE A TAKTO MI TO IDE SKORO STALE V JEDNEJ ROVINE ... NECHAPEM..

dzanem
26. feb 2016

@sandria33 meraj,ovu testy nemas?uvidis ci budu aj vzostupy,ja mam teraz aj ovu testy,skusam

sandria33
26. feb 2016

@dzanem tento mesiac nebudem testovat, iba merat

dzanem
27. feb 2016

@sandria33 ako si na tom?ja este nemam typicku poovu teplotu este malo stupla

sandria33
27. feb 2016

@dzanem ja nemam este ani typicku predovu krivku ;) ale uz sa rysuje

sandria33
27. feb 2016

@dzanem ja pocitam ze ovu bude tak o tyzden

dzanem
27. feb 2016

@sandria33 len meraj nech ju zachytis a sexikujte obden)

sandria33
27. feb 2016

@dzanem ja mavam neskor ovu, tak este mame cas 🙂

mudreocko
28. feb 2016

Ahojte žienky 🙂 co vravite na moj graf? Dnes mi teplota neklesla, cize zajtra menzes urcite nedostanem, (lebo vzdycky ked mi klesne tak to na druhy den dostanem)....no uvidme co mi ukaze teplota zajtra.

butterfly333
28. feb 2016

@mudreocko maš nejake tehu priznaky?ja sa na graf nespolieham ja aj v den ms mám vysoku BT.a ms pride vždy.

mudreocko
28. feb 2016

@butterfly333 uz asi 5 dni mam velmi citlive prsia a bradavky, ale to byva aj pred ms nie? Hmm...a este v noci som bola cikat asi 10x a to som nepila vela cez den....

butterfly333
28. feb 2016

@mudreocko tak to je dobre znamenie može to byt aj teju,ja žiadne pms nikdy nemavam ani bolave prsia ani brucho tak neviem.No držím palce,

mudreocko
28. feb 2016

@butterfly333 a tiez mam velmi suche pery, neviem ci je to tehu priznak este som o tom nepocula 🙂 ale posledne 3 dni mam fakt velmi suche, aj manzel mi to dnes povedal hmm

mudreocko
28. feb 2016

@butterfly333 tak isto by malo byt pred ms sucho, no mam dost vytok, biely husty...

butterfly333
28. feb 2016

@mudreocko ja som vlhka stale aj pred ms,aj biely výtok mavam ale nič z toho.

rula
28. feb 2016

@mudreocko ten graf máš super, tak potichučky tfuj tfuj tfuj

mudreocko
28. feb 2016

@rula juuuj dnes som si poobede urobila test ale iba 25 mlu, len tak zo srandy ze urcite nic neukaze ale za 7 minut tam bola druha ale uuuolne slabunka, aj manzel videl, no uvidime urobim si 10 tkovy zajtra, lenze mam teraz nocne, tak si urobim naobed ked vstanem. To je asi najlepsie vsak?

dzanem
29. feb 2016

Vajko slo vcera na vandrovku)

elliottka
29. feb 2016

@dzanem tak nech dobre dovandruje, moje pojde mozno dnes, alebo zajtra 🙂

dzanem
29. feb 2016

@elliottka nech ma dobru nicim nerusenu cestu :D