Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@miska_hryzka urcie, citala som, ze do tej stvrtej su najnizsie teploty a medzi 7-10 je uz rozdiel o 0,1 stupna za hodinu. Ja to vobec neriesim, ze su nizke.
@elliottka ani ja vždy mám pekný graf vždy je vidieť ovu.
@miska_hryzka no zatial nie som tehu no no od kedy som ich začala brat citim aj ovu tu som do vtedy necitila vobec.
Tiez si myslim ze kazda zena ma "svoje" individualne hodnoty. Buduci cyklus skusim v posve.
a s gynexom nemate skusenosti? Kolegyna mi to odporuca, ale uz tolko toho do seba tlacim ze netuzim po niecom dalsom
@butterfly333 a tie femi kvapky co to je? nieco prirodne? moja ovulka tiez nieje excelentna..... 😒
@darka252 gynex som brala no mne nepomohol femi su rastlinne kvapky na činnost vaječníkov a na vela vecí mrkni na nete Femi kvapky od Valoviča,
@mudreocko maš nejake tehu priznaky?ja sa na graf nespolieham ja aj v den ms mám vysoku BT.a ms pride vždy.
@butterfly333 uz asi 5 dni mam velmi citlive prsia a bradavky, ale to byva aj pred ms nie? Hmm...a este v noci som bola cikat asi 10x a to som nepila vela cez den....
@mudreocko tak to je dobre znamenie može to byt aj teju,ja žiadne pms nikdy nemavam ani bolave prsia ani brucho tak neviem.No držím palce,
@butterfly333 a tiez mam velmi suche pery, neviem ci je to tehu priznak este som o tom nepocula 🙂 ale posledne 3 dni mam fakt velmi suche, aj manzel mi to dnes povedal hmm
@butterfly333 tak isto by malo byt pred ms sucho, no mam dost vytok, biely husty...
@mudreocko ja som vlhka stale aj pred ms,aj biely výtok mavam ale nič z toho.
@rula juuuj dnes som si poobede urobila test ale iba 25 mlu, len tak zo srandy ze urcite nic neukaze ale za 7 minut tam bola druha ale uuuolne slabunka, aj manzel videl, no uvidime urobim si 10 tkovy zajtra, lenze mam teraz nocne, tak si urobim naobed ked vstanem. To je asi najlepsie vsak?

@butterfly333 tie kvapky ti pomohli?