icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

rula
29. feb 2016

@mudreocko no waw, super . Ano, najlepšie bude keď testneš , ked sa zobudíš. Veľmi Vam drržím palce, aby čiarka stučnela 🙂

rula
29. feb 2016

@dzanem nooo, tak totp vypadá dobre, nech je pekne hore a vyššie. Modlim sa, aby to vyšlo 🙂

dzanem
29. feb 2016

@rula este sme na zaciatku 😉

mudreocko
29. feb 2016
mudreocko
29. feb 2016

@rula zabudla som pridat foktu grafu z dnesneho dna, ale merala som si az na obed teraz o 12tej ked som vstala po nocnej, neviem ci to mozem brat ze je to super, mozno rano o 7mej by som mala nizku..neviem

butterfly333
29. feb 2016

@mudreocko aj ja som meriavala ked som vstala po nočnej o 13h ja myslim že je to v poriadku,A ako vidím Bt pekne stupla držím palce.

elliottka
29. feb 2016

@mudreocko super, kedy testujes? Drzim palce!

mudreocko
29. feb 2016

@elliottka teraz, kupila som si pred par minútami dva testy v jednej krabicke RapiClear, jeden som si urobila teraz a druhy si urobim v stredu rano normalne o 7mej uz 😉 jooj sa mi to zda neuveritelne ze mam taky pekny graf...hlavne po tom ako som potratila 2x, raz dvojicky v 7 mes. a druhýkrát v 6 tt. Takze sa aj obavam trocha 😒 Za 3 minutky dam vediet ako dopadol test 😉

mudreocko
29. feb 2016

Nekvalitna fotka, ale je to tam babyyyyyyyyyyyyy 🙂 odpadnem 😅

elliottka
29. feb 2016

@mudreocko GRATULKA, tak nech to dobre dopadne a mas krasne, zdrave babo 😉

tigrislu
29. feb 2016

Ahojte, neviem ci to je otazka na mieste, ale tento mesiac som poprvy krat zacala sledovat teplotu a rano hned po zobudeni mavam tak 36,5 a okolo obeda sa vysplha az na 36,9 a tak sa to drzi po cely den. Neviem ci to je bezne alebo to moze nieco znamenat? inak som 29DC. Viete mi prosim niekto poradit? dakujem 🙂

myjusiatko
29. feb 2016

@mudreocko no super! 🙂

mudreocko
29. feb 2016

DAKUJEEEEM za blahozelania 🙂 a verim, ze to dopadne dobre 😉

myjusiatko
29. feb 2016

@tigrislu je to normalne. preto sa ma teplota meriat hned po prebudeni a vzdy v rovnaky cas (idealne).. Cez den potom rastie. Takze ta spravna je ta ranna.

butterfly333
29. feb 2016

@mudreocko No supeer krasny testík mooc gratulujem. 🙂 🙂 🙂

tigrislu
29. feb 2016

@myjusiatko dakujem za odpoved 🙂

lienka9488
29. feb 2016

Ahojte, myjusistko blahozelam.... snad sa aj nam podari tento mesiac :') meriam bazalku 1 mesiac ale presne na den mi graf ukazal ovulaciu - totiz citila som vajecnik a na druhy den mi stupla teplota 🙂 mali sme tie tutu mutu tak dufam.... ked by ste mi povedali ako sem pridam graf tak by som vam ho aj ukazala 🙂

lienka9488
29. feb 2016

nie myjusiatku ale mudroocku blahozelam 🙂

rula
29. feb 2016

@mudreocko no výborne, prajem Ti krásne tehotenstvo a veľa zdravia a bábätku správnu kondíciu 🙂. cmuk a posielam srdiečko s gratuláciou. 🙂

zunajda
1. mar 2016

...ja zatiaľ takto...

zu12
1. mar 2016

Ahojte, pridavam sa k vam. Pri prvom dietati sa mi podarilo otehotniet hned prvy mesiac merania teploty, tak som na tu istu metodu vsadila aj tentokrat... ale uz to nie je take easy. Meriam od novembra, zatial nic. Tento mesiac som mala nadej, ale graf mi po par dnoch posunul tu os ovu o dva dni, takze predpokladam, ze opät to nevyslo. Takze dufam, ze sa pridam potom k tym, co budu cakat vianocny darcek 🙂

mm42
1. mar 2016

Ahojte, z ovulky sa straaaasne tesim 🙂 ...ja som ju nemala velmi, velmi, veeeelmi dlho :( dnes 10 dpo ...rano testik bielucky, tak som si urobila radost a budem mat aspon novu kuchynuuu 🙂 a aj ovu je male vitazstvo 🙂

dzanem
1. mar 2016

@mm42 este je asi skoro,teplota sa zatial drzi

lienka9488
1. mar 2016

tak vyssie moj graf, ovulku mi to presne trafilo uz len cakat co bude dalej

mm42
1. mar 2016

@dzanem ja viem, ze je skoro 🙂 len ma to tak napadlo, ze vela bab robi na 10 dpo a niektore maju slabucku ciarku 🙂 tak reku oskusam aj ja hehe. Ale testovat uz nebudem, to bolo len tak pre zabavu

mudreocko
1. mar 2016

Ja to mam naopak, test je pekne pozitivny ale vcerajsia prehliadka u gynekologicky dopadla nie dobre, nic nevidela , mam prist o tyzden. ☹

lienka9488
1. mar 2016

@mudreocko neboj, urcite to bude ok🙂

mm42
1. mar 2016

@mudreocko neboj, este bolo asi skoro 🙂 o tyzden uz bude bit srdiecko 🙂

dzanem
2. mar 2016

Klesam(