Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mudreocko aj ja som meriavala ked som vstala po nočnej o 13h ja myslim že je to v poriadku,A ako vidím Bt pekne stupla držím palce.
@elliottka teraz, kupila som si pred par minútami dva testy v jednej krabicke RapiClear, jeden som si urobila teraz a druhy si urobim v stredu rano normalne o 7mej uz 😉 jooj sa mi to zda neuveritelne ze mam taky pekny graf...hlavne po tom ako som potratila 2x, raz dvojicky v 7 mes. a druhýkrát v 6 tt. Takze sa aj obavam trocha 😒 Za 3 minutky dam vediet ako dopadol test 😉
Ahojte, neviem ci to je otazka na mieste, ale tento mesiac som poprvy krat zacala sledovat teplotu a rano hned po zobudeni mavam tak 36,5 a okolo obeda sa vysplha az na 36,9 a tak sa to drzi po cely den. Neviem ci to je bezne alebo to moze nieco znamenat? inak som 29DC. Viete mi prosim niekto poradit? dakujem 🙂
@mudreocko no super! 🙂
DAKUJEEEEM za blahozelania 🙂 a verim, ze to dopadne dobre 😉
@tigrislu je to normalne. preto sa ma teplota meriat hned po prebudeni a vzdy v rovnaky cas (idealne).. Cez den potom rastie. Takze ta spravna je ta ranna.
@mudreocko No supeer krasny testík mooc gratulujem. 🙂 🙂 🙂
@myjusiatko dakujem za odpoved 🙂
Ahojte, myjusistko blahozelam.... snad sa aj nam podari tento mesiac :') meriam bazalku 1 mesiac ale presne na den mi graf ukazal ovulaciu - totiz citila som vajecnik a na druhy den mi stupla teplota 🙂 mali sme tie tutu mutu tak dufam.... ked by ste mi povedali ako sem pridam graf tak by som vam ho aj ukazala 🙂
nie myjusiatku ale mudroocku blahozelam 🙂
Ahojte, pridavam sa k vam. Pri prvom dietati sa mi podarilo otehotniet hned prvy mesiac merania teploty, tak som na tu istu metodu vsadila aj tentokrat... ale uz to nie je take easy. Meriam od novembra, zatial nic. Tento mesiac som mala nadej, ale graf mi po par dnoch posunul tu os ovu o dva dni, takze predpokladam, ze opät to nevyslo. Takze dufam, ze sa pridam potom k tym, co budu cakat vianocny darcek 🙂
tak vyssie moj graf, ovulku mi to presne trafilo uz len cakat co bude dalej
@mudreocko neboj, urcite to bude ok🙂

@mudreocko no waw, super . Ano, najlepšie bude keď testneš , ked sa zobudíš. Veľmi Vam drržím palce, aby čiarka stučnela 🙂