icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

sandria33
2. mar 2016

@dzanem ale ved mas iba 14dc, neboj nic

mudreocko
2. mar 2016

ved heeej 🙂 leb to mi pride divne, ze test je krasne pozitivny a na gynekologii nic nevidiet, zvykne to byt praveze naopak, ze test este negativny ale na usg uz cosi vidiet. Naladlo mi ci to nebudu dvojicky, lebo u dvojiciek je HCG tehot. hormon ovela silnejsi, preto je to uz vidiet na teste. Cakala so dvojicky, takze viem, ze som mala minimalne dvojnasobne hormony, aj mi bolo dvakrát viac zle a vlastne vsetko bolo zdvojnasobene. Mame dvojicky v rodine, takze to moze byt, no radsej by som jedno, lebo naposledy to s dvojickami nedopadlo dobre. ☹ a dnes som uz 16 DPO.

elliottka
2. mar 2016

@dzanem to nevadi, este je to kratko po ovu, to este pojde hore, takto je to bezne, neboj sa, dobre to je.

mudreocko
2. mar 2016

@elliottka dakujem za citlivu radu 🙂 cmuk

elliottka
2. mar 2016

@mudreocko za radu? aku? 🙂

dzanem
2. mar 2016

Baby uz nech je pondelok,budem testovat)

mudreocko
2. mar 2016

@elliottka ...ze je to v pohode, alebo skor upokojenie 😉

elliottka
2. mar 2016

@mudreocko jaj, tak to je to nejmenej 😉 drz sa! a posli tehotenske bacilky ;)

dzanem
3. mar 2016

Ahojte,zvysuje vino moc bazalku?

sandria33
3. mar 2016

@dzanem mne naposledy 4dc vina nezvysili vobec

dzanem
3. mar 2016

@sandria33 vypila som 4 velke pohare

sandria33
3. mar 2016

@dzanem to musela byt fajna zurka ;)

dzanem
4. mar 2016

@sandria33 ide o to ci vino velmi zvysi teplotu,najprv mi vyletela na 36,97

sandria33
4. mar 2016

@dzanem ale hej zvysi ti tak, a na druhy den aj mne spadla

elliottka
4. mar 2016

@dzanem ja som to minuly cyklus riesila, ale mala som len trochu sampusu a nezvysilo mi to, na druhy den som mala rovnaku. Ale zase 4pohare je dost, tak to podla mna uz zvysilo teplotu. Dolezita bude asi ta dalsia.

dzanem
4. mar 2016

Oki vdaka,uz som zas na poovulacnej

lanci23
4. mar 2016

Cawiky. Tak ja som vcera zacala brat inofolic, uvidime ci mi to pomoze, a budem citit ovulku, ktoru som doteraz necitila. zaciname 8 mes. tak snad sa to uz podari.

tigrislu
4. mar 2016

Stalo sa vam niektorej, ze den pred ocakavanou ms vam teplota vybehla o 0,5 stupna hore? a odvtedy neklesa a ms meska uz druhy den? Testovat som netestovala, chcem pockat do nedele 🙂. Pytam sa len, ci ma s tym niekto skusenost 🙂 dakujem za odpovede 🙂

myjusiatko
4. mar 2016

@tigrislu ja by som si urobila test. Kolko si DPO?

tigrislu
4. mar 2016

@myjusiatko praveze to presne neviem mozno 16DPO

myjusiatko
4. mar 2016

@tigrislu tak, ak si merias teplotu, tak vies, kedy bola ovulacia. Mas graf?

tigrislu
4. mar 2016

@myjusiatko mam ale nemerala som cely cyklus tak preto presne neviem a ovulaciu som iba odhadovala :/ ale asi pockam do tej nedele a uvidim, ale dakujem za ochotu 🙂

elliottka
4. mar 2016

@tigrislu testla by som a asi by ma 2ciarky neprekvapili 🙂

tigrislu
4. mar 2016

@elliottka dakujem skusim teda testnut 🙂

adria88
5. mar 2016

Ahojte, ja tiež pridávam svoj graf, zatiaľ som na tom takto, cykly mám 32-35, tak uvidíme, ako to nakoniec dopadne 🙂

sandria33
6. mar 2016

Ja som dnes na tom takto, tak ne iem ci vobec bola ovu,ci nie ... mate niekto skusenosti s takym grafom??

myjusiatko
6. mar 2016

@sandria33 mohla byt vcera. Musis pockat co bude dalej. 🙂

elliottka
6. mar 2016

@sandria33 ja si tiez myslim, ze ti ju vyznaci na vcera, pockaj este den-dva.

elliottka
6. mar 2016

Uz som z mojho grafu na prasky, Nielen, ze sa mi zjavne posunula ovulka oproti min.mesiacu, co by ani nevadilo, ale aj ked som si ista, ze v piatok bola, tak mi nestupla dodnes teplota. Ja uz tomu nerozumiem, akurat mam z toho nervy.

sandria33
6. mar 2016

@myjusiatko
@elliottka nemala som ale ziadne pocity vcera, skor predvcerom a dnes rano