icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

adria88
6. mar 2016

tak včera som sem dala graf, vyzeralo to nádejdne, aspoň som si myslela s tou teplotou, no a dnes trošku pokles a test snehobiely, takže čakám na mrchu a ide sa ďalej 🙂

rula
7. mar 2016

tak my sme takto

lenka469
7. mar 2016

Ahojte dnes 12 DPO. Chcem pockat do stredy a ak neklesne teplota skusim testovat. Odvcera mam citlive prsia/bradavky. Myslite si ze uz to mohlo vyjst? Dakujem

mimka11111
7. mar 2016

@dzanem ahoj, tak ako pokračuješ s testíkom alebo s grafom? 🙂

rula
7. mar 2016

@lenka469 waw, graf je výborný, prajem Ti , aby to bolo bábo. 🙂

lenka469
7. mar 2016

@rula 🙂 tiez si velmi prajeme, uz sa snazime takmer rok. Viem ze to nieje dlha doba, ale cloveka to hneva. Hlavne ked sme obaja v poriadku :(

rula
7. mar 2016

@lenka469 hm,aj my od mája min.roka

elliottka
7. mar 2016

Aj mne konecne vybehla teplota, tak som rada, lebo uz som mala zly pocit, ze moje telo signalizovalo ovu, aj ovu test pozitivny a nakoniec pohorim na teplote, ale nie. Tak zase nadej na tento cyklus. Este som aj prechladla, mozno sa oslabene telo sa nebude tomu tolko branit. 😀

zuzika18
7. mar 2016

Vyzerá že ovu prebehla, víkend sme si poriadne užili, tak som zvedavá. 🙂 Už len čakat........

mm42
7. mar 2016

Ahojte, tak ja som dnes 14 az 16 dpo. Niesom si uplne ista kedy ovu naozaj bola.

zuzika18
7. mar 2016

@rula pozerám, že zase budeme rovnako čakat tento mesiac na výsledok. Držím palce 🙂

elliottka
7. mar 2016

@zuzika18
@rula a ja budem cakat s vami, ne ju asi oznaci zajtra na 6.3, ale podla mna bola 5.3...drzim nam palce 🙂

zu12
7. mar 2016
zu12
7. mar 2016

co poviete na moj graf? MS ocakavam zajtra

kakatulik
7. mar 2016

@zuzika18 toto je ukazkovy grafik 🙂

dzanem
7. mar 2016

Ahojte zatial takto

mm42
7. mar 2016

@dzanem kedy chces testovat? minule si spominala, ze mozno dnes skusis 🙂

dzanem
7. mar 2016

@mm42 mozno zajtra

elliottka
8. mar 2016

Tak ja takto, konecne mi vyznacilo ovu, ale teda ten dnesny pokles ma nepotesil. Nemam z toho vobec dobry pocit. POdla pichania bola ovu o den skor ako podla grafu. No ktovie.

sandria33
8. mar 2016

@elliottka mne to dnes tiez kleslo, a tiez vyzera moj graf divne ....

elliottka
8. mar 2016

@sandria33 mam chut uz dalsi mesiac nemerat

rula
8. mar 2016

aj mne to dnes divno kleslo, nikdy sa mi to nestalo, asi ta včerajšia vysoká teplota tam nemala byť

butterfly333
8. mar 2016

@elliottka presne vykašlat sa nato ani ja už nemeriam ani ovu nerobím,nebudem sa stresovat a je. 😉

zuzika18
8. mar 2016

@elliottka
@rula dievčatá aj ja mám pokles, u mna to občas býva cca na 2-3 DPO, niekde som čítala, že je to normálne. vplyvom hormonov. Doležité je aby potom teplota stúpla. Treba mysliet pozitívne, o ked nie vždy je to lahké. Tak si držme palce aby to vyšlo 🙂

zuzika18
8. mar 2016

inak dobre je to popísané aj na http://www.fertility.sk/sk_SK/sk_SK/plodnost-a-...

ada274
8. mar 2016

ahojte. Chcela by som poziadat o radu kocky, ktore meraju bazalku uz niekolko cyklov a maju skusenosti. Meriam prvy cyklus, ovu zaznamenana okrem krivky aj ovulacnym testom. Dnes som v 12. den v lutealnej faze a teplota mi vyskocila o 2,5 stupna. Cim viac sa blizi 1 den noveho cyklu, som nervozna viac a via, dufam ze menstruacia nepride.

Otazka je ci moze prerusovany spanok cca kazde 2 hodiny od polnoci do 06,00 rano zvysovat bazalnu teplotu. Z postele som nevstavala, maximalne som sa otocila a pozrela na budik kolko je hodin.

http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

mm42
8. mar 2016

Mne dnes teplota trosku stupla. 15 az 17 dpo

kvetka589
8. mar 2016
Používateľ kvetka589 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kvetka589.

ja uz tiez nemeram nejako ma to preslo 🙂

lenka469
8. mar 2016

Dnes 13 DPO, test biely. Už asi ani nemusím čakať pozitívny výsledok, že?

pa3ciao
8. mar 2016

Ja takto, dnes bolesť vaječníkov, výtok.... MS má byť za sedem dní....