icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

mm42
10. mar 2016

Dnesny graf :

mm42
10. mar 2016

Dalsie meskanie, test negativny. Dnes idem ku gyn. po tabletky, takze urcite ma hned aj dalsia vyvolavacka caka. Ako fakt som naozaj rada, ze som mala ovulaciu, ale uz mi to za tych 7 rokov naozaj lezie hore krkom!

sandria33
10. mar 2016

baby, mne akosi ta teplota tento mesiac skace. Dnes som namerala 26,41 o 5:55 , ale nedalo mi to, lebo je to teplota nizsia , ako bola ovulacna.. taksom si o 5 minut zmerala znova a uz bola 36,74. Nevstala som ani z postele, nic som nerobila, tak akosi tomu nechapem, preco take vykyvy. Mala ste to niektora z vas? Som 5 dpo.

mm42
10. mar 2016

@sandria33 ja tiez mamvam take vykyvy obcas. ci je to normalne netusim 🙂 ale ked sa mi nieco take stane, tak odmeriam aj treti krat a potom je to uz ok

elliottka
10. mar 2016

@sandria33 Ked sa ti nezda, zmeraj 3x bud budu dve rovnake a tu ber do uvahy, ale sprav priemer tych troch merani.

dzanem
10. mar 2016

Nahnedly vytok uz to ide

pa3cia112
10. mar 2016

Ahojte zienky. Dovolím si pridať sa k vám. Rok sa snažíme o surodenca pre nášho synčeka Janicka. Ms mám dosť nepravidelnú. Toto je môj prvý graf. Čo poviete? Asi moc nevyzerá víťazne :-\

mm42
10. mar 2016

tak ja som si bola pre lieky, pytal sa na cyklus ci mi tie tabletky zaberaju tak som mu ukazala graf. Skonstatoval, ze ovulka bola, tak pokracujeme dalej. rovno ma pozrel tehotenstvo to vraj nieje. Mam dalej cakat na ms a ked nepride, tak mam prist zase

zu12
10. mar 2016

@elliottka rano klesla teplota, takze uz som netestovala a zajtra cakam nevitanu navstevu

ada274
10. mar 2016

@pa3cia112 preco ? Len meraj dalej, nic nie je stratene. Treba merat az do dalsej menstruacie. Aj tehotenske krivky maju sialene vykyvy, neda sa povedat ze ta ta krivka je idealna. Len meraj dalej a dufaj😊

sandria33
10. mar 2016

@dzanem to by si mala nejak skoro, ved mas iba 22 dc

dzanem
10. mar 2016

@sandria33 ved prave,neviem co to zas hapruje

mimka11111
10. mar 2016

@dzanem uhniezdenie?hm? 😉

pa3cia112
10. mar 2016

@ada274 Dakujem. To uvidím, čo z toho bude 🙂 Snáď to bude ten víťazný graf 🙂

dzanem
10. mar 2016

@mimka11111 budem merat dalej uvidime ak bude dole tak pride ms skorrr

myjusiatko
11. mar 2016

@sandria33 no ak mala ovulaciu uz 9dc, tak to zas tak skoro nie je. Je 13dpo.
@dzanem

sandriika
11. mar 2016

Ja zatiaľ takto 🙂 dúfam, že tento bude víťaz 🙂 😉

adria88
11. mar 2016

Baby, tak vrchný je dnešné ráno a spodný je včera poobede... čo vy na to? a teplota stúpla... som 36C...

adria88
11. mar 2016

otočené to je lepšie....vrchný včera poobede a spodný dnes ráno...

denidi
11. mar 2016

@adria88 jeej,vyzera,ze si tehulka 🙂

butterfly333
11. mar 2016

@adria88 vyzerá to dobre 😉 😉

adria88
11. mar 2016

@denidi
@butterfly333 ďakujem 😉 no počkám ešte a v nedeľu spravím ďalší... to už by malo byť silnejšie... 😅

butterfly333
11. mar 2016

@adria88 tak moooc držím palčeky aby krasne zosilnel a boli krasne //.

marikost
11. mar 2016

@mm42 odporúčam na nepravidelnú menštruáciu a problémy s otehotnením: https://www.modrykonik.sk/forum/volne-diskusie/bylinkarka-anna-kopacova-z-vrboveho/
Za vyskúšanie nič nedáte a sami uvidíte, či pomôže!

sandria33
11. mar 2016

baby, stalo sa vam, ze vo FF grafe vam nevyznacuje DPO, a den ovulacie vam vyznaci nie preusovanou, ale plnou ciarou? Stale sa mi teplota drzi nad ovulacnu teplotu, takze ovu bola.

dzanem
11. mar 2016

Cakam na rozbeh ms

elliottka
11. mar 2016

@adria88 super, gratulujem, vidis, mala som pravdu 😀 (aj sa nejako inac citis?)

adria88
11. mar 2016

@elliottka ďakujem 😉 mala si pravdu 😀 cítim sa ako pred ms... prsia boľavé, podbruško ma bolí, hlava sa mi točí, ale dnes do seba neviem nič poriadne dostať, čo sa týka jedla... ale za to hladná som 😀

elliottka
11. mar 2016

@adria88 juj, aj ja uz sa tak chcem citit, akurat ja nemavam pms, az v ten den, ked mam dostat, resp. chvilu predtym ma zacne pobolievat podbrusko, ale to je tak cele, niekedy ani to. Ale ja som rada. Akurat vcera ako som slapala na rotopede, ma tak riadne pichalo dolu, ale az uplne smerom do rozkroku, tak som radsej na chvilu prestala a potom uz sla pomalsie. A teraz mam pocit, ako keby mam dostat, ale to je este skoro, este mam tyzden cas. Drzim palce, nech ti vsetko dobre dopadne!

adria88
11. mar 2016

@elliottka tak čo ty vieš, možno aj ty nám o chvíľu ukáže // 🙂 ďakujem, aj ja tebe držím palce a všetkým babaám, čo sa snažia 😉