Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
🙂
@zuzika18
@sandria33 vsetky tri to tento mesiac dame! Ja som tiez teraz 10dpo a dnes som prisla z prace a hned na wc a tam na toaletaku zltkasty, alebo bledo oranzovy hlien, tak som sa zlakla, ze zase prisla ms skor, ale odvtedy nic. A tiez aj pred dvoma dnami, ked som sla spat, tak tiez tak. Tiez si myslim, ze je to uhniezdovanie. TIez som to v zivote mimo ms nemavala az teda prvy raz minuly mesiac, tiez 8 a 10.den, ale vtedy to bolo rano a hnede. Kazdy vecer citim asi od 4dpo pobolievanie podbruska a vcera aj krize a stale akoby som mala dostat. Pred dvoma dnami vecer este mojmu hovorim, ze teda uz ma dost pobolieva brucho, ze ako na ms (mna to pred ms neboli, az vtedy, ked dostanem). No uvidime teda co a ako...az na tu teplotu, moje telo je proste chladne.
@sandria33 mala som jeden test, vcera som sa dusovala,ze pockam na meskanie, ale rano som skusila ovulacny, lebo som sa tu docitala, ze ked je zena tehotna, tak pozitivny je aj ten a ten bol skoro pozitivny, tak som tam strcila aj ten tehotensky a je tam bleda ciarka. Ale duchov som mala aj minuly mesiac, tak neviem, ale tato nie je az taky duch. Ked bude plne svetlo vonku, tak skusim odfotit. Ty neskusis? 🙂
@elliottka ja tam vidím dve potíšku gartulujem. 🙂
@butterfly333 Este radsej nie, je to pepino a na tie som citala kde-co, takze este radsej pockam.
@elliottka vidiiiiiiim 😵
Ahojte. Meriam si teplotu, ovuláciu mám teplotou potvrdenu na 14. Den. 11 den sme mali nechránený styk, dnes som 8 DPO a teplota stúpla na 37. Myslite že to už môže niečo znamenať alebo je na to skoro a nic to neznamená. Ďakujem
@nina88 je to skoro Bt klesa den pred ms teda ako u koho ja mavam37,3 napríklad aj v den ms a potom za hodinku sa ms spustí čiže ako ukoho.
@butterfly333 ja som mala nad 37 len raz. Keď som čakala syna. Preto som zbystrila pozornosť. Ale tiež mi to príde skoro. Ďakujem za odpoved
@nina88 no možno máš pravdu a je to tehu tak držím palce.
Mne uz 5 dni meska mala som dostat 11.3 a. ani bolesti nic v januari som zacala brat inofolic a vo februari 12.2 mi prisla ms ako mala na 28 den a tenyo mesiac vobec nic
Ked som si robila teh kalkulacku na gogle tak ta mi vypocitala ze mozne oplodnenie booo dna 25.2 a to som mala plodne dni a toho 26.ovu tak zeby sa podarilo neviem presne ktory den ani tyzden kolko he tomu ale ked som sa sprchovala tak silno ma pichlo dole na lavrj strane aj sa mi hlava zatocila neviem co to mohlo bit.

@sandria33 Tak to vyzerá nádejne. Podla mna možno zajtra aj malý dúšik na teste sa nájde 🙂