Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zuzana256 držím palce aby neprišla atest si neskušala?
@butterfly333 ďakujem. 🙂 kedy zvykne stúpnuť tak ,,tehotensky,, teplota? Viem že každá sme iná, len tak štandardne? Mne pri synovi den pred očakávanou. 13 DPO. Spravila som si test a už bol pozitívny. 8 je skoro. To by žiaden test nezachytil a nie je to náhodou tak že ta teplota stúpa vplyvom hcg?
@nina88 tak to neviem mne hned po ovu vyskočī a drží sa cely čas a pred ms alebo v den ms klesne.
Baby pocujte, mozem mat anovulacne cykly aj ked teplota mi vzdy okolo 21-23 DC vybehne a drzi sa tak cca 14 dni a tiez vtedy pozorujem aj plodny hlien.... vtedy registrujem ovu. Aj ked ovu testy mi nevychadzaju poz. ale v tom case registrujem aj miernu bolest vo vajecniku cize predpokladam ze ovulujem. 😒 😒 😒
Totiz bola som pred tyzdnom na laparke vajcovodov a vsetko mam ok a tak lekar podotkol ze asi neovulujem a o 2 cykly sa mam ukazat u neho na klinike a naplanujeme IUI. Bola som mierne v soku a zda sa mi to unahlene.... umelej metode som sa snazila vyhnut 😢 😢 😢 😢
Dakujem Vam, zatial si nic nenahovaram, ale dufam. Bola som si kupit testy dr.Max, kedze tie vraj neduchuju a ked budem aj tam nieco vidiet, tak zacnem mozno verit. A chcela som aj jeden digitalny do zasoby a to normalne problem, az v stvrtej lekarni ho mali 😕
@butterfly333 ahoj este nie zajtra len neviem ked mi meska 5 dni ci uz nieco tam bude
Baby, skoro som odpadla rano, ked som nasla toto. Omocila som ho a nechala posobit. Zatial som behala po dome a chystala sa do prace. S malou dusickou som sla pozriet, co uvidim (dr. max vraj neduchuju, tak som sa obavala, ze bude biely) a tam na mna vybehlo toto. Na zivo to bolo este tmavsie. Kokos, dufam, ze to dobre dopadne, ms mam mat najneskor v sobotu, dnes som 28dc.
@rula dakujem. Vsak akurat premyslam, ci mu to uz povedat, ci pockat. On ma buduci piatok meniny, tak som mu chcela dat takyto darcek, ale neviem, ci to vydrzim veru. A ked vidim, ako tu baby daju pozitivne testy a o par dni je po vsetkom, tak to mi duplom nepridava na pohode. Stres...
@elliottka gratulujem a držím palčeky do konca zdraveho tehu.
@zuzana256 držím palčeky dufam že si dnes robila testík a su tam krasne //.
@butterfly333 test som si robila a neukazalo nic a moze to bit aj tim ze uz dnes sa spustilo krvacanie a teraz neviem ci to mozu bit omeskane kramy alebo som tehu a na zaciatku to moze vit spinenie v podobe krvacania

Bazalnu teplotu uz mam dva tyzdne na 37,6/37,7 az dnes klesla na 37,2