icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzana256
16. mar 2016

Bazalnu teplotu uz mam dva tyzdne na 37,6/37,7 az dnes klesla na 37,2

butterfly333
16. mar 2016

@zuzana256 držím palce aby neprišla atest si neskušala?

nina88
16. mar 2016

@butterfly333 ďakujem. 🙂 kedy zvykne stúpnuť tak ,,tehotensky,, teplota? Viem že každá sme iná, len tak štandardne? Mne pri synovi den pred očakávanou. 13 DPO. Spravila som si test a už bol pozitívny. 8 je skoro. To by žiaden test nezachytil a nie je to náhodou tak že ta teplota stúpa vplyvom hcg?

zuzika18
16. mar 2016

@elliottka Krásny dúšik, gratulujem 🙂

butterfly333
16. mar 2016

@nina88 tak to neviem mne hned po ovu vyskočī a drží sa cely čas a pred ms alebo v den ms klesne.

darka252
16. mar 2016

Baby pocujte, mozem mat anovulacne cykly aj ked teplota mi vzdy okolo 21-23 DC vybehne a drzi sa tak cca 14 dni a tiez vtedy pozorujem aj plodny hlien.... vtedy registrujem ovu. Aj ked ovu testy mi nevychadzaju poz. ale v tom case registrujem aj miernu bolest vo vajecniku cize predpokladam ze ovulujem. 😒 😒 😒
Totiz bola som pred tyzdnom na laparke vajcovodov a vsetko mam ok a tak lekar podotkol ze asi neovulujem a o 2 cykly sa mam ukazat u neho na klinike a naplanujeme IUI. Bola som mierne v soku a zda sa mi to unahlene.... umelej metode som sa snazila vyhnut 😢 😢 😢 😢

zu12
16. mar 2016

@elliottka jeeeej, aj ja vidim 🙂 myslim, ze sa mozes tesit

zu12
16. mar 2016

@sandriika ja si myslim, ze dufat stale mozes. Mne pri prvom tehu klesla teplota 10 DPO o 0,2 stupna (vyzeralo to uplne ako pred MS) na druhy den vystupila zase hore a 13 DPO som mala pozitivny tehu test.

sandriika
16. mar 2016

@zu12 ďakujem za povzbudenie 🙂 dúfam, že aj u mňa nastane zázrak

nina88
16. mar 2016

@darka252 lekári to robia ako na bežiacom pase. Vôbec ich ako pacient nezaujímas. Každý človek sa nenechá nimi zmanipulovať a ovplyvniť. Ty najlepšie vieš co a ako. Nemôže ta nútiť do ničoho. Len sa ozvať.

elliottka
16. mar 2016

Dakujem Vam, zatial si nic nenahovaram, ale dufam. Bola som si kupit testy dr.Max, kedze tie vraj neduchuju a ked budem aj tam nieco vidiet, tak zacnem mozno verit. A chcela som aj jeden digitalny do zasoby a to normalne problem, az v stvrtej lekarni ho mali 😕

elliottka
16. mar 2016

@adria88 uff, tak to ma mrzi. A teplota ti klesla? Nemoze to byt len spinenie, ktore ma vela bab na zaciatku tehotenstva?

sandria33
16. mar 2016

@elliottka ja som nevydrzala a naobed som si urobila test, bol negativny. Spinila som este raz rano a odvtedy zase nic...

elliottka
16. mar 2016

@sandria33 mozno v tychto zaciatkoch ozaj treba z ranneho mocu, skus zajtra, pozajtra

zuzana256
16. mar 2016

@butterfly333 ahoj este nie zajtra len neviem ked mi meska 5 dni ci uz nieco tam bude

mm42
16. mar 2016

@elliottka jeeeeej 🙂 tento duch zosilnie uvidíš 🙂

mm42
16. mar 2016

baby, tak ja uz fakt neviem! aj teplota uz klesla a ms stale nikde. V 50 dc sme s manzelom santili 🙂 mala som potom slabucke spinenie, tak som si povedala super uz sa to konecne rozbehne, lenze ono to po par hodinach preslo a potom zase nic

elliottka
16. mar 2016

@mm42 dik. Ty to mas riadnu divocinu, strasne som zvedava ako ti to skonci.

mm42
16. mar 2016

@elliottka aj ja, uz by som mohla dostat ms, nech idem dalej, ale takto? ...ani len bolesti ci naznak nejaky, ze by som mohla dostat ms nemam.

elliottka
17. mar 2016

Baby, skoro som odpadla rano, ked som nasla toto. Omocila som ho a nechala posobit. Zatial som behala po dome a chystala sa do prace. S malou dusickou som sla pozriet, co uvidim (dr. max vraj neduchuju, tak som sa obavala, ze bude biely) a tam na mna vybehlo toto. Na zivo to bolo este tmavsie. Kokos, dufam, ze to dobre dopadne, ms mam mat najneskor v sobotu, dnes som 28dc.

sandria33
17. mar 2016

@elliottka gratulujeeeeeeem

elliottka
17. mar 2016

@sandria33 dakujem. A ty ako? Nerobila si teraz rano?

sandria33
17. mar 2016

@elliottka nie nerobilaa strasne zle som v noci spala, lebo som chora. A rano zmeram teplotu a tam 37,6. Tak dnes ju ani nbudem brat do uvahy, lebo som bola kaze dve hodiny zobudena. Vdera vecer uz bolo aj spinenie aj trochu krvi, takcasi z toho nic nebude

rula
17. mar 2016

@elliottka waw, úúúžasné. Gratukujem. Tak sa upokoj, pekne dýchaj, šetri sa a chceme vediet, ako povieš mm, že ste v tom. 🙂

elliottka
17. mar 2016

@rula dakujem. Vsak akurat premyslam, ci mu to uz povedat, ci pockat. On ma buduci piatok meniny, tak som mu chcela dat takyto darcek, ale neviem, ci to vydrzim veru. A ked vidim, ako tu baby daju pozitivne testy a o par dni je po vsetkom, tak to mi duplom nepridava na pohode. Stres...

rula
17. mar 2016

@elliottka to Ti verím. Tak si to tajomstvo nechaj iba pre nás a bud. Piatok to už bude akurát, tak si vymysli ako mu zavinšuješ.

rula
17. mar 2016

tak zajtra budú krémeše ☹

butterfly333
17. mar 2016

@elliottka gratulujem a držím palčeky do konca zdraveho tehu.

butterfly333
17. mar 2016

@zuzana256 držím palčeky dufam že si dnes robila testík a su tam krasne //.

zuzana256
17. mar 2016

@butterfly333 test som si robila a neukazalo nic a moze to bit aj tim ze uz dnes sa spustilo krvacanie a teraz neviem ci to mozu bit omeskane kramy alebo som tehu a na zaciatku to moze vit spinenie v podobe krvacania