Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 tak nic potom este skusim spravot test led mi to skonci lebo asi pocas toho mi neukaze nic
A este jedna vec vajicka vobec neppraskaju ani vcera nezacali vzdy ked mi prisla ms tak dva tri dni pred tim mi uz vajicka pukali
@zuzana256 ako vajíčka pukali??to citiš pred ms??ved vajíčko praska cez ovu
@butterfly333 no aj ked je ovu le aj pcas ms praskaju lebo sa vylucuje znich ms a po nej sa tvoria nove
a co som aj citala ze na zaciatku tehu byva ms ak by vsak bola a ja by som mohla bit a test ukazujem negativne po kolkich dnoch si mam spravit este test ak by nahodou ci to uz nemam brat vobec do uvahy ked mi prisla lebo ked mi meskal 5 dnni a na 6 prisla tak neviem
@zuzana256 Vajičko praská počas ovu. To nemá nič spoločné s ms. Pred ms nepraskaju vajíčka, ale sa Ti začne odlupovat sliznica maternice a to je to menštruačné krvácanie. Krvacanie nemá nič spoločne s vajíčkami. Vajíčka sa tvoria už počas narodenia. Dozrievaju postupne vplyvom hormonov. Vekom ich postupne ubuda.
@zuzana256 myslim, ze tehu nebudes ked bol test negatívny a ms si dostala. meskanie mohlo zapricinit vela veci: posunuta ovulacia, stres, choroba atd atd.... ale tak clovek nikdy nevie 🙂 a co sa tyka vajicok tak zuzika 18 ma pravdu, tie praskaju pocas ovulacie ....potom sa odlupuje sliznica maternice
Prosím vás keď mám fertility friend graf ako aplikáciu v i phone, ako si viem ten graf uložiť ako obrázok alebo ukázať niekomu?
http://www.fertilityfriend.com/home/62de39
Vidno ho? Asi sa mi to nejak podarilo 😳
@mm42 podla mna to nízkou sliznicou nebude. Aj tie baby ktoré maju nízku sliznicu maju ms, len je slabá, ako keby špinenie pár dní. Kamoška to tak mala. Vela nekrvácala počas ms, ale mala ju pravidelne. Skor by som sa priklánala k nejakej cyste. Sama som zvedavá čo Ti gynda povie. Držím palce.
@zuzika18 myslíš? ale ked som tam bola na 17 dpo tak nevidel ziadnu cystu ani nic podobne, zapal tiez nemam. Ale tak zase zbytocne to tu rozoberat, uvidim co povie v pondelok. Vtedy povedal, ze tehotenstvo to nieje a mam cakat na ms a potom prist kvôli dalsim liekom ....len ona ta ms stale nechodi aj teplota klesla. a ked to tak pocitam, tak v pondelok to bude uz 58 dc a 28 dni od ovulacie
Dnes mam 3den ms a teplotu 36,7 .. asi uz budem merat posledny mesiac, uz tomu potom necham volny priebeh ...
Ahojte dievčatá, sledujem vás tu už dlhšie a vidím, že ste tu skúsené. Ja som si začala prvý mesiac merať BT a robiť ovulačné testy a celkom ma to znepokojuje. Mávam 30 dňové cykly, poslednú MS som dostala 3.3, čiže dnes som 17 DC a ovulačné testy mám zatiaľ negatívne, teplota sa stáale drží na nízkych hodnotách. Podľa toho som ešte neovulovala. Moja otázka je, aká dlhá teoreticky by mala byť luteálna fáza aby tam bola šanca na uhniezdenie? Lekárka mi povedala, že mám merať BT aby som zistila kedy mi stúpne k 37, ale mne sa zatiaľ pohybuje od 36,3 max 36,5. Včera ma pobolievali trošku vaječníky (skôr také pulzovanie) , tak som myslela že ovulka , ale test rovnaký ako predchádzajúce dni a BT dnes nestúpla.
@nataly12345 tuším minimálne 12Dní by mala byt.Neviem či sa podarilo tehu niektorej pri kratšje LF.Ja mávam tak 14-15LF
@butterfly333 Ďakujem. Teoreticky mám ešte potom 1-2 dni šancu. Je možné, žeby test neukázal ovu? v piatok som mala 36,3 a včera a dnes 36,5. No som zvedavá zajtra či teplota stúpne. lekárka mi chcela dať Duphaston, lebo ešte po MS mám aj 2 týždne špinenie, ale dohodli sme sa že až po výsledkoch z hormonálneho profilu, aby to neskreslilo. Tak je možné že ovu ani nebudem mať. Zatiaľ sa mám sledovať, uvidíme čo ukážu výsledky. Predtým som vždy cítila ovu, ale od decembra sa to u mňa rozhádzalo..
@nataly12345 ja som mala tento mesiac ovu na 18Dc tak počkaj určite ovu bude.

@zuzana256 no može to byt aj to len že ms meškala to som aj ja mala 5dni ms meškala apotom prišla tiež som sa tešila že z toho niečo bude,a nič,No aj to sa stáva.