Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@nataly12345 ja mávam tak 30-31 nouž sa mi stalo že aj 35dni a to len raz.
@butterfly333 tak ako ja,teda uvidím ako to bude zajtra s teplotou. Nevieš mi ešte poradiť kedy je najlepšie robiť ovu test? robila som si aj ráno aj na obed aj ku večeru a vždy je to skoro rovnaké. Myslím tu testovaciu čiarku. Intenzita sa nejako nezvýšila za posledné dni.
@nataly12345 ja som robila okolo 11h potom okolo 16h a večer o 20h no to už ked bola ovu uplne blízko.
@butterfly333 a aspon hodinu predtym nepit?
@nataly12345 ano aspon hodinu nepit.Ja& už ovu testy nerobím naposledy v decembri.
@butterfly333 Ďakujem, že si mi poradila a vysvetlila 🙂 Cením si to 🙂
@nataly12345 neni začooo 😉 ved nato sme tu. 🙂 🙂
@butterfly333 ahoj 🙂 tak dnes teplota nestupla ale naopak klesla na 36,3. Nemohlo to byť spôsobené aj tým že som stiahla V spálni radiátory? Či to je hlúposť? 😉
@nataly12345 teplotu ti ovplyvni cokolvek, napr. zmena teploty v izbe, zmena miesta kde spis, caste budenie sa napr. na wc, malo spanku, ine pyzamo, alkohol...je toho vela, ja som si to studovala, ked som zacala merat. Nikomu to ovplyvni viac, inemu menej.
@elliottka no je to len prvý mesiac tak tiež zisťujem a študujem. 😉 na koľko veci treba myslieť, čo to všetko môže ovplyvniť..
ahojte 🙂 hlásim, ze ms stale nikde aj napriek klesajúcej teplote. bola som u lekára, ale ani ma nepozrel dostala som vyvolavacku a ze sa nemam bat, lebo ked je nahodou zena tehotna, tak to nijako nesukodi, praveze naopak skor pomoze atd....vela reci mal hehe...som ho upozornila, ze pred 10 dnami tehotenstvo vylucil a ze mi klesla teplota a ze ja to uz vsetko dobre poznam. ...tak nakoniec povedal ze sa mam potom zastavit lebo tento mesiac mi chce opat nasadit duphaston.
dnes je to 58 dc a 28 dni od ovulacie
@elliottka no popravde ja som tiez cakala, ze urobi minimalne utz, ze ci nieje nejaky problem, alebo co.
Ved nieje normalne aby LF trvala 28 dni ked zena nieje tehotna. zatial vzdy ked som mala vyvolavacku tak som vzdy do 4 dni ms dostala. ....uvidim pockam a ked nie tak len tak lahko ma odtial nedostane
@mm42 jaj, bodaj by si bola ten pripad, ked nic nic nic a potom hura, tehulka 🙂 Ja zatial fajn, k dr. sa chystam po sviatkoch, este je skoro. Zatial nemam priznaky, len v tom podbrusku citim kadeco, ale to uz dva tyzdne, tak si to poriadne ani neuvedomujem. Rodina to este nevie, len sestra, lebo boli urcite okolnosti, ze som jej to musela prezradit. Ta bola neskutocne stastna 🙂
@elliottka samozrejme, ze taky pripad by sa mi pacil 🙂 ved po siedmych rokoch by bolo na case, ale asi si este musim pockat. Teraz to tehu nebude, ved mne aj teplota klesla aj citim, ze by som ms mala dostat, len ona nie a nie sa spustit.
...po sviatkoch uz bude urcite aj srdiecko pocut 🙂
inac to je tvoje prve tehu? rodina sa bude isto velmi tesit
@nataly12345 ahoj no ako sa drží BT?
Ja takto http://www.fertilityfriend.com/home/62de39
Ale test negatívny
@nina88 ako pozerám tak si 14DPO že,no vyzera to dobre ms kedy ma príst,najlepšie by bolo keby neprišla.
@butterfly333 som 15 DPO mala prísť včera-dnes, ale podľa teploty dnes nepríde. Test je negatívny, takze nic... Ale graf je pekný ☺️
@nina88 ale graf ukazuje 14DPO čidnes si neznačila?
@butterfly333 zo je zaujímavé. Ja keď kliknem na ten link, mne normálne ukáže 15 DPO. Dnes mám tiež 36.9
@butterfly333 podľa grafu nie je možné aby bola ovulácia iný den... Nechápem prečo mi hapruje LF
@nina88 ako hapruje LF?ms kedy máš mat?noked počítam od zvýšenej BT tak je to 14DPO od toho 15dna
@butterfly333 no normálne mám LF 14 dni.
@mm42 dnes som si robila nejaký plus test. Taký uzučký pásik. Negatívny
A krčok mám vzadu tvrdý. Ani náznak po Ms zatiaľ

@butterfly333 a aké dlhé cykly máš?