Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
A aj tak si myslím, že ten môj graf je trošku divný 😔
@zunajda to je nič pozri moje predovulačné skákali jak bláznivé. Chorá náhodou nie si?
Ahojte, nemate kvoli posunu casu nizsie teploty, ako bezne?
aj ja mam vyssie🙂
@tshirt celý môj graf sa tento mesiac správa čudne, už pred ovuláciou. Všetky príznaky ovulácie boli 25.3, keď mi stúpla teplota z 36,29 stúpla na 36,69 a to ma zarazilo. Po ovulácii mávam teploty cca 36,7 až 36,8 a teraz som nemala teplotu pod 36,8. Meriam si vždy ráno o 6.45 . Dnešný môj graf 🙂
Ahojte dievčence, toto je môj prvý graf BT, tak sa v tom veľmi nevyznám. Chcela by som sa spýtať na Váš názor. Podľa ulz som mala ovu 12 DC (vajko malo 21 mm). Tento mesiac mi však lekárka objavila na ulztrazvuku aj endo. cystu. Luteálnu fázu mávam posledné 3 roky 13 dní. Tento mesiac mi meškal ms tak cca 3 dni. Ten tretí meškajúci deň, 31 dc, som urobila tehot. test a vyšli mi 2 čiarky, ale druhá čiarka bola dosť slabá. 31dc mi robili aj HCG test a vyšiel pozitívne, ale hcg bolo nízke, len 6,46. V noci sa mi už spustila aj ms. Kontrolný hcg test o tri dni už negatívny, čistá 0. Chcela by som sa spýtať, či skutočne mohlo ísť o biochemické tehotenstvo, ale tento nárast spôsobila tá cysta. Manžel má veľmi zlý spg, a odporúčajú nám už darcovské, preto by som potrebovala vedieť, čo sa vlastne stalo....
@miska_hryzka nie som chorá...už by som sa rada orientovala v teplotách a cykle...ms si chodí ako chce
No tak baby, nikto sa nepozrie na ten môj graf 🙂
@mojpoklad skús napísať do fóra ovulacne testy tam sú šikovné dievčatá @kakatulik @lauritkatesty @denidi
@mojpoklad endometricka cysta nezvyšuje az takto hcg.. myslim ze islo o biochemicke.. a preto sa trosku aj predlzila LF
@mojpoklad tiež sa v tom nevyznám, ale počula som, že luteálne cysty môžu byť spájané so zvýšenou produkciou HCG hormónu. Cysty sa objavujú aj keď sa užívajú hormonálne lieky na ženskú neplodnosť (tie obsahujú zvýsený HCG hormón) . Užívaním takýchto hormónov môžu byť luteálne cysty , ako vedĺajší účinok. Väčšinou spontánne zmiznú....tak ťažko povedať, aký problém bol v tvojom prípade .
@zunajda teplota sa tvari ako pred ovuláciou. a čo testy ??? a hlien ?
@ria294 a u teba vidim ovulku 27.3 🙂
@lauritkatesty uvidím, ako sa teplota bude správať 🙂 a keď som sa tento mesiac netrafila, tak pokus bude zase budúci mesiac 😉
@lauritkatesty
@ria294
@sona555 Ďakujem baby za názory, tento mesiac som nebrala žiadne lieky, na prelome január /február som bola na ET, ale negatívne. Meškajúcu ms som riešila s Dr. v Care len telefonicky, žiaľ kontrolný test hcg už 0, a to mi oznámila už len sestrička, takže s lekárkou som už nebola. K lekárke idem o 2 týždne, tak sa jej spýtam, ale ak by to bolo aj biochemické, tak som rada aj za to... snáď sa to raz podarí 🙂
@lauritkatesty 1.4. sa ovu test javil ako pozitívny, no teplota nejak výrazne nestúpla
@zunajda no ak to bol vrchol, tak zajtra musíš stupnut, ak nie.. potom este len vrchol pride.

@pa3ciao tak ešte uvidíme, či to nebude biochemicke :-/