Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@zunajda pred ovulkou
@lauritkatesty moj prvy a zaroven vitazny..Lauri drzim ti palce aby sa aj tvoj sen o dietatku splnil...moc ti to prajem
gratulujem, prajem veeeela zdravia . krasny graf. 🙂
@rula .dakujem pekne 🙂 aj ja prajem vela stastia v snazeni
@veronika1603 dakujem, ooo ako rada by som s Tebou kocikovala 🙂
@rula ja som to tiez babam s pozitivnymi testami pislala ze aj ja chcem take.ciarky a tak a prislo to.neboj aj teba to caka mozno uz coskoro 🙂
@veronika1603 ďakujem, fakt krásny grafik
Ahojte, chcela by som sa poradit, uz dlhsie sme sa s priatelom rozpravali o dietatku a včera ,sme sa spontanne rozhodli, ze ideme na to, ale az potom som si spomenula, v najblizsich dnoch by, mali prist moje dni, ale mam nepravidelny cyklus, medzi 35-42 dni,myslite, ze by sa to mohlo podarit ?
@catherinah co viem niekedy byva takyto pokles pri uhniezdeni 🙂
@veronika1603 bola by som najšťastnejšia na svete 🙂
@catherinah ja som to niekde citala...ale urcite je to pravda.kedy vysla ovu 27,3?
@catherinah presne MOHLO by sa jednať o implementačný pokles čiže uhniezdenie 🙂 jediná rada je čakať . Je to veľmi nevyspitatelné. Ak bude v stredu/štvrtok teplota stále hore, testuj.Držím palce
@veronika1603 pregnyl som dostala v stredu, takže ovu mala byť PIATOK.
@catherinah tak to uz neveiem jak je to stym pregnylom..nemam.s tym.skusenost.kazdopadne cakaj a v piatok skus test
I ked sa trošku ovu posunula, ale predsa len bola. Prvý raz sa mi aj stalo, že som mala ovu test pozitívny dva dni. Teplota sa zasekla na jednej hodnote. Teraz už len čakat, čo z toho bude.
http://www.womenzone.cz/uzivatelka/zuzanka18/gr...
dievčatá vedeli by ste mi poradiť kdeže neviem urobiť graf napíšem vám moju bazalnu za poslednu dobu
36,5
36,6
36,6
36,7
37,1
37,2
37,2
36,8
36,8
36,8
36,8
36,8
36,8
36,8
36,8
37,2
37,2
36,8
36,8
36,8
36,8
Testy mám asi negatívne , možno slabučký duchovia ale to neberiem nijak , pokým nie je jasná čiara . A krčok maternice mám taký divný kedže si aj ten kontorlujem , taký dosť napnutý , aj tvrdy na dotyk , len neviem či uzavretý alebo nie . Vedeli by ste mi prosím poradiť čo s týmto .
@zu12 no rano som vstala o hodinu skôr s bolesťou hlavy, odmerala som si teplotu a išla sa vycikať... potom som si ešte na hodinku ĺahla a keď som zase vstala, taķ som dostala špinenie ☹ takže čakám tú potvoru, celý deň mi je špatne ....a môj graf , ako vždy ma zase prekvapil 😒 takže snažiť sa budem zase budúci mesiac 🙂 🙂 a ty ako si na tom, poteš ma 🙂
@ria294 ale nevyzera zle. hmm testik neskusiš ?

@lauritkatesty výtok ako bielko by sa mal objaviť kedy? Práve som si taký našla na toal.papieri