Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@myjusiatko šak ja isto nebudem testovať dnes....až stredu by som chcela 😉
Dievčata je možné , že keď mám cervikálny hlien mliečny že som v tom , nestretla som sa doteraz s ním s takým , aj ma podbruško pobolieva ale zatiaľ jeden test robený ale počas dňa a negatívny ale k lekárovi som objednaná až 26 . Som si sľúbila , že dovtedy si neurobím žiaden test ale dnes som to nejako nevydržala ked ma tak pobolievalo . Ale asi keby som v tom bola pri takýchto bolestiach by ukázal test 😒 😒 😒
@eliska811 no u mna je ten problém , že ja to tom mám s tým mojím cyklom také všeliake , menštrácia mi dlho vynecháva , chodí sa jej kedy jej zachce , raz som nemala pol roka menzes a som ostala tehotná len tam ako babo prišlo tak odišlo :( . Tak ak si hlien kontrolujem dobre , tak minulý týždeň som mala plodné dni , včera sa mi krčok stiahol na celý den hore a uzavrel a až dnes sa znova spustil dole ale uzavretý ostal .
@eliska811 uvidíme ako to teraz dopadne , v tedy sme sa ani nesnažilo a uchytilo sa a teraz sa aj snažíme tak uvidím a ešte som si povedala , že si neurobím žiadny test ale nedalo to ked ma tak podbruško bolí až tak v nom picha ale nie na vaječníkoch ale v stredy tak uvidíme čo z toho bude . Mám v zálohe digi test ale necham si ho len tak doma do buducna ak teraz nevyjde . Uvidím čo mi na to všetko povie lekár lebo vela krát sa mi sálo , že som mala ovulku aj 2x do mesiaca a menzes niekdy a takto dookola .
Dnes som 10 DPO, mam trochu citlive prsia (co sa mi pred ms nestava) tak som si povedala, ze skusim test len tak zo srandy. Sla som na wc, ale na papieri som mala taky mazlavy hlien s náznakom (ale fakt len náznakom) krvi. Takze som test odlozila a zajtra cakam pokles teploty a ms. Skoda, uz ma to prestava bavit.
@zu12 no mozno spinenie pri uhniezdeni.. ja by som aj tak zajtra testla 🙂
@lauritkatesty Predpokladam, ze testovat uz nebude potrebne, ale kiezby si mala pravdu
ahojte chcem sa poradiť začali sme sa snažiť o dieťatko, par dni pred MS, potom MS prišla,ale bola oveľa slabšia a kratšia a už mám 3 deň po avšak meriam si teplotu a aj napriek tomu , že je po MS mám bazalnu teplotu 36,9 a neklesá, myslíte si, že aj napriek MS sa to mohlo podariť? dakujem
@lauritkatesty tak teplota zase klesla, je to jasne
@zu12 Tak to je ne prd. ..
@kristinka28 výdrž ešte zo tri dni,krckom sa až tak veľmi nepridá,nie jej to spolahlivy ukazovatel
@kristinka28 este je skoro, pockaj tak do 12DPO. Škoda, že nemas hviezdicku aj 2.4. :/
@myjusiatko preco skoda vies ani netusim ,kedy bol sexik ,lebo som vsetko neznacila iba tak orientacne
@lauritkatesty dikes moja sak nic ine neostava,len som na neervy niejako cudne sa citim bojim,ze to nevyslo
@kristinka28 klidek, načo dopredu stresovat- čo ma byt bude.. 🙂 nepozoruj sa velmi
@lauritkatesty sak ani nepozorujem len citim sa cudne za par dni sa dozviem
Dievčatá ešte otázka: mohla by ma páliť záha (v prípade tehotenstva) deň pred termínom mrchy? Je to strašne skoro na nejaký príznak, či? Idem sa zblázniť od rána na záhu.
Teplotu som si dnes nemerala (nejako nevyšlo).
@wanda123456 ja som na tom podobne...dnes mi mala prist MS a uz tri dni mavam rano reflux....citala som,ze aj to moze byt priznak tak uvidis 😉
Ja som dnes na tom takto
@darka252 no ono, v podstate som bola len zvedava a ovu by maka byt az ked sa znizi hladina lh, co sa aj, nemam ich pozitvne cely cyklus najprv su negativ, potom skoro 2tyzdne pozitiv a potom zasa negat, tym, ze mam aj dlhsi cyklus, no ved uvidim, podla bt a hlienu by to tiez sedelo 🙂 dakujem, tak potom prijemny vecer 🙂)

@lucecita ja by som pockala, co teplota zajtra. Dnes ti isla dole, moze to znamenat bliziacu sa ms.