Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@miska_hryzka vy budete mat aky pekny vianocny darcek🙂)
@buckeye no keď všetko bude v poriadku, tak bude mrňús pod stromčekom 🙂
@miska_hryzka ja zatial cakam ako sa veci vyvinu, dnes 8.dpo, tak ak spravne, aj my budeme, resp mozno novorocny 🙂
@buckeye tak držím palce nech sa zadari a dátum 1.1. je váš 🙂 zachvilu už aj testovať môžeš 🙂
@miska_hryzka dakujem, chcem vydzat aspon do nedele..ak teda v medzicase nepride ms, v noci a niekedy cez den ma prepadavaju take zvlastne tahy, no tak uvidim, este si nechcem nic nahovarat 🙂
Bud mam pms stavy, ale sa budem aj ja s vami tesit na vianoce ;)
@buckeye ja som každý mesiac čakala, testovala, lebo vždy sme sa aj do plodných dní trafili a minulý mesiac sme natrafili myslela som, že nič z toho a akurát vyšlo 🙂 lieky nejaké berieš?
@wanda123456 kks, to je ake svinstvo? Ruku do ohna by som dala, ze je to tehu graf...
@wanda123456 mne to ako tehu graf nepripadá ja mávam taketo každý mesiac no žial nič 😒 už ti prišla ms??
@miska_hryzka iba inofolic, koli pco, mam ho potvrdeny aj ked nie je nejak velmi abnormalny, stacilo to na to, ze som mala cyklus ako blesk (iba sem tam udrelo:D), s tym, ze som odchadzala do zahranicia, tak lekar (novy) mi ani nemohol nic moc dat, ale inofolic mi potvrdil, ked som ho na to pytala (hladala som si predtym info na pubmede-profesionalna deformacia :D) a odkedy som tu, mam menej stresu, schudla som nejak samovolne (lebo inak som zajedac stresu) a cyklus sa spravidelnil v podstate sam, lebo okrem inofolicu nemam nic, tak snad motyka vystrelila 🙂 uvidime🙂
@buckeye Fiha tak vidím, že ty to máš pestré 🙂 dufam, ze sa podarí a dockas sa 🙂 mne osobne inofolic nepomohol. Manželovi som dávala Folandrol.
@miska_hryzka no mam🙂 dnes 9,dpo a hrozne krce, teraz mam noc, koli krcom ani poriadne nespim, dnes bude bt aj zbytocne merat, som hore kazde dve hodiny..
@wanda123456 mala si ukazkovy graf
Ahojte chcem sa poradiť, ms som mala 06.04.2016 po skončení tj. 4 dnoch som si začala merať bazalku a už 5 deň po sebe mám 37 , nerozumiem tomu, je možné , že aj napriek tomu s amohlo zadariť, pred 2 dňami som skušala test avšak bol negativny, mate podobne skusenosti??
@wanda123456 testík si neskušala??
@butterfly333 nie, neviem, či to má zmysel keď mám mrchu ako každý mesiac 😕
dievcata mam dnes brat do uvahy bt, ked som poriadne nespala? v noci som bola 3x hore koli krcom a jedine, co mi pomohlo, bolo rozchodit ich.. 😖 bt klesla
@buckeye daj si K tej teplote nejakú poznámku a uvidis aká.bude zajtra.
@miska_hryzka no ved tak som sito spravila, nevyspata, som ako matoha a do toho tie krce..eh dnes veru nebude dobry den
@buckeye veď už pomaly končí hádam túto noc sa poriadne vyspis a zajtra bude teplota krásne hore 🙂
@miska_hryzka ja mam zatial dopoludnie ..ine casove pasmo, to co som pisala pre vas v normálnom case, bola u nas hlboka noc, pretoze som nevedela spat
@wanda123456 fiha, no su zeny čo maju ms aj počas tehu.. ale testuj či silnie a šup v pondelok k lekarovi
@buckeye ahaaa ty si niekde v zahraničí, tak uvidis aká bude teplota zajtra som zvedava.
@miska_hryzka no ja tiez 😀 a neviem ci vydrzim, ak nie asi spravim aj test, lebo tieto krcne su nejake zvlastne
@buckeye také strašné pichanie ako keby mi išli prepichnut brucho som mala aj ja. Vtedy som asi týždeň nemohla poriadne spať.
@miska_hryzka no take nieco, cely den citim taky jemny tlak, ale sem tam sa to zosilni akoby mi stiahlo dnu, proste krc, horsie to je v noci, lebo sa na to budim a su aj silnejsie ako cez den, tato noc bola hrozna..ako mamvam krce aj pocas ms, aspon prve dva dni, velmi podobne to je, ale toto uz je treti den, ms nikde a cele to je divne, bt sa drzala zatial hore, no dnes klesla, tak neviem, ci to mam pripisovat tomu, ze pride ms, alebo koli tomu, ze som nespala a v noci pochodovala po obyvacke, aby sa mi uvolnili tie krce

Ahojte, no čo na to povedať 🙂