Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@miska_hryzka ja zatial cakam ako sa veci vyvinu, dnes 8.dpo, tak ak spravne, aj my budeme, resp mozno novorocny 🙂
@buckeye tak držím palce nech sa zadari a dátum 1.1. je váš 🙂 zachvilu už aj testovať môžeš 🙂
@miska_hryzka dakujem, chcem vydzat aspon do nedele..ak teda v medzicase nepride ms, v noci a niekedy cez den ma prepadavaju take zvlastne tahy, no tak uvidim, este si nechcem nic nahovarat 🙂
@buckeye ja som každý mesiac čakala, testovala, lebo vždy sme sa aj do plodných dní trafili a minulý mesiac sme natrafili myslela som, že nič z toho a akurát vyšlo 🙂 lieky nejaké berieš?
@wanda123456 kks, to je ake svinstvo? Ruku do ohna by som dala, ze je to tehu graf...
@wanda123456 mne to ako tehu graf nepripadá ja mávam taketo každý mesiac no žial nič 😒 už ti prišla ms??
@miska_hryzka iba inofolic, koli pco, mam ho potvrdeny aj ked nie je nejak velmi abnormalny, stacilo to na to, ze som mala cyklus ako blesk (iba sem tam udrelo:D), s tym, ze som odchadzala do zahranicia, tak lekar (novy) mi ani nemohol nic moc dat, ale inofolic mi potvrdil, ked som ho na to pytala (hladala som si predtym info na pubmede-profesionalna deformacia :D) a odkedy som tu, mam menej stresu, schudla som nejak samovolne (lebo inak som zajedac stresu) a cyklus sa spravidelnil v podstate sam, lebo okrem inofolicu nemam nic, tak snad motyka vystrelila 🙂 uvidime🙂
@buckeye Fiha tak vidím, že ty to máš pestré 🙂 dufam, ze sa podarí a dockas sa 🙂 mne osobne inofolic nepomohol. Manželovi som dávala Folandrol.
@miska_hryzka no mam🙂 dnes 9,dpo a hrozne krce, teraz mam noc, koli krcom ani poriadne nespim, dnes bude bt aj zbytocne merat, som hore kazde dve hodiny..
Ahojte chcem sa poradiť, ms som mala 06.04.2016 po skončení tj. 4 dnoch som si začala merať bazalku a už 5 deň po sebe mám 37 , nerozumiem tomu, je možné , že aj napriek tomu s amohlo zadariť, pred 2 dňami som skušala test avšak bol negativny, mate podobne skusenosti??
dievcata mam dnes brat do uvahy bt, ked som poriadne nespala? v noci som bola 3x hore koli krcom a jedine, co mi pomohlo, bolo rozchodit ich.. 😖 bt klesla
@miska_hryzka no ved tak som sito spravila, nevyspata, som ako matoha a do toho tie krce..eh dnes veru nebude dobry den
@buckeye veď už pomaly končí hádam túto noc sa poriadne vyspis a zajtra bude teplota krásne hore 🙂
@miska_hryzka ja mam zatial dopoludnie ..ine casove pasmo, to co som pisala pre vas v normálnom case, bola u nas hlboka noc, pretoze som nevedela spat
@wanda123456 fiha, no su zeny čo maju ms aj počas tehu.. ale testuj či silnie a šup v pondelok k lekarovi
@buckeye ahaaa ty si niekde v zahraničí, tak uvidis aká bude teplota zajtra som zvedava.
@miska_hryzka no ja tiez 😀 a neviem ci vydrzim, ak nie asi spravim aj test, lebo tieto krcne su nejake zvlastne
@buckeye také strašné pichanie ako keby mi išli prepichnut brucho som mala aj ja. Vtedy som asi týždeň nemohla poriadne spať.
@miska_hryzka no take nieco, cely den citim taky jemny tlak, ale sem tam sa to zosilni akoby mi stiahlo dnu, proste krc, horsie to je v noci, lebo sa na to budim a su aj silnejsie ako cez den, tato noc bola hrozna..ako mamvam krce aj pocas ms, aspon prve dva dni, velmi podobne to je, ale toto uz je treti den, ms nikde a cele to je divne, bt sa drzala zatial hore, no dnes klesla, tak neviem, ci to mam pripisovat tomu, ze pride ms, alebo koli tomu, ze som nespala a v noci pochodovala po obyvacke, aby sa mi uvolnili tie krce

Ahojte, no čo na to povedať 🙂