icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

buckeye
25. apr 2016

@darka252 no minimalne na endometriu, ale kazdopadne jej moze zobrat krv a uvidi sa 🙂

zunajda
25. apr 2016

@lauritkatesty
@darka252
@zuzika18 pred dvomi týždňami som bola za doktorom kvôli dlhým cyklom. Tento mi zas vychádza až na 53 deň cyklu. Z grafu usúdil,že mám anovulačný cyklus...a kázal mi prísť za dva týždne,to je teraz v stredu.

zunajda
25. apr 2016

Pri doktorovi som bola 13.4. v stredu a ovu som mala až v sobotu. Injekciu mi nechcel dávať, lebo som už mala tri cykly s injekciou,posledná MS prišla bez ale až na 49DC. Možno mi zoberie len krv a uvidí sa.

lauritkatesty
25. apr 2016

@zunajda no vtedy z grafu ano 🙂 ale keby ta bol pozrel na sone, mozno by videl ze mas dominatny folikul.

zunajda
25. apr 2016

@lauritkatesty sestrička ma vsunula medzi objednané pacientky,tak mi sono nerobil

darka252
25. apr 2016

@zunajda jaj no dlhé cykly sú smmmmmmmrt 😀 😀 😀 poznam to. Ale určite mu spomen že si ovulku dostala.

ria294
26. apr 2016

Prosím poradte mala ste niektorá takýto graf s tak nízkymi teplotami ☹ Cyklus mávam cca 30 dňový vyzerá to na anovulačný cyklus ☹ testy stále negatívne, len hlienu mám už asi 5 deň na rozdávanie 😒

zunajda
26. apr 2016

Tento mesiac asi zas nič z tehu 😢

lauritkatesty
26. apr 2016

@zunajda stale si relativne vysoko 😵

lauritkatesty
26. apr 2016

@ria294 kludne este moze prist.. hlienik sa moze objavit aj tyzden pred ovulkou

ria294
26. apr 2016

@lauritkatesty ďakujem dúfam, že to tak bude.... aj keď by ovu vychádzala dosť neskoro . Mám z toho ale dobrý zmätok 😒 zajtra idem ku svojej dr, tak uvidím , ako to bude 😒

lauritkatesty
26. apr 2016

@ria294 jj, ale niekedy proste hormon FSh zaspi 😝 a zobudi sa az neskor a dorastie folikul.. takze stale to moze prist

zunajda
26. apr 2016

@lauritkatesty uvidím, čo mi zajtra povie doktor...kebyže sa aj zadarilo,ešte je aj tak skoro,aby niečo videl

wolawka
26. apr 2016

@ria294 ahoj,mne napríklad prišla ovu až v den menzesu.. čo sa nikdy nestalo,nechápala som,prečo sa to tak posunulo.. takže ešte máš nádej 🙂

lauritkatesty
26. apr 2016

@zunajda ano teraz maximalne uvidi zhrubnutu sliznicu

ria294
26. apr 2016

@wolawka
@lauritkatesty áno zaspia sem tam všetky hormóny 😉 a zvlášť, keď už človek nie je najmladší 😉 mne to začalo celé blbnúť až teraz, keď by som už chcela bábo . Raz mi menzes neprišiel ako mal a od vtedy hormónom šibe ☹

zunajda
27. apr 2016

@lauritkatesty teplota skočila zas hore a test negativny 😢😢😢 urobím ešte v sobotu test alebo ma predbehne MS

zunajda
27. apr 2016

Vrchný ovu a spodný tehu...v sobotu by mala už prísť ms

lauritkatesty
27. apr 2016

@zunajda ešte do 12fpo aspoň daj tomu šancu

mm42
27. apr 2016

nebaví ma už toto! 😠

butterfly333
27. apr 2016

@zunajda testíky si robila z ranneho moču?Lebo jamám takýto ovu ako ty z poobedneho.

ria294
27. apr 2016

@lauritkatesty dnes som bola u dr na konzultáciu. Tak v piatok ráno mám príst najskór na krv zistiť hladinu Anti-Müllerov hormón a potom , že sa uvidí, čo ďalej. Odporúčila mi GYN-FIN centrum Bratislava......Prosím pozná niekto to centrum, nejaké skúsenosti ???

lauritkatesty
27. apr 2016

@ria294 ahoj ani neviem co je to za hormon 😕

mm42
27. apr 2016

@lauritkatesty
@ria294
AMH hormon ...zabezpecuje to aby vajicka nedozrievali naraz a predcasne...cim nizsia hodnota tym menej vajicok je potom...a ked niesu vajicka tak asi kazda z nas vieme co to znamena.... je dobre to zistovat este pred umelym oplodnenim

butterfly333
27. apr 2016

@mm42 mám otázočku keby ten hormon AMH bol moc nizky tak by ovu nebola??Lebo mne robili test naten hormonv centre no neviem dodnes vysledok testu ale ovu mávam pravidelne,

ria294
27. apr 2016

@lauritkatesty
@mm42 áno tak nejako mi to vysvetlovala moja dr, že týmto vyšetrením odber krvy sa dokáže odsledovať folikulárna rezerva . Citujem:Sledovanie AMH sa osvedčilo najmä v dvoch prípadoch - ak je potrebné monitorovať veľmi časté ochorenie polycystických ovárií (PCO) – ochorenie, ktoré značí poruchu hormonálnej regulácie u žien. Ale tiež aj vtedy, ak je potrebné sledovať spomínané „folikulárne“ rezervy" našla som to na tejto stránke http://zena.sme.sk/c/8071081/anti-mullerov-horm...

ria294
27. apr 2016

@mm42
@lauritkatesty a čo sa týka toho centra GYN-FIN centrum Bratislava....viete mi niečo povedať?? Uvidím po odbere krvi , aké budú vysledky, či sa mám objednať na vyšetrenie do toho centra ☹

lauritkatesty
27. apr 2016

@ria294 ja som v KE.. takze asi neporadim ..

ria294
27. apr 2016

@butterfly333 ja neviem, pochopila som to tak, že ak je nízka hladina AMH , tak tým je menej vajíčok na oplodnenie, znižuje sa tým schopnosť otehotnieť. Vekom klesá tento hormón, ale či nízke hodnoty znamenajú , že nie je ovulácia vóbec, to neviem.

ria294
27. apr 2016

@lauritkatesty no to je odomňa trošku ďaleko 🙂 ale ďakujem za rady 🙂