icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

butterfly333
27. apr 2016

@ria294 teda ja neviem ake su vysledy zajtra tam zavolám len ma zaujimalo že ked mám všetko v poriadku či možem mat nízke AMH.

ria294
27. apr 2016

@butterfly333 to neviem a aj mňa by to zaujimalo. V piatok idem na krv, tak sa nato opýtam. Ja som pravde podobne mala anovulačný cyklus, takže u mňa ovu určite nebola .

ria294
27. apr 2016
butterfly333
27. apr 2016

@ria294 dakujem no ja neviem aké mám hodnoty toho hormonu nemam vysledky ešte.

zunajda
27. apr 2016

@lauritkatesty tak dnes som bola pri doktorovi a nič na sone nevidel,ale to som aj predpokladala.Pichol mi vyvolávačku a uvidí sa...ak príde ms,na 21DC mi bude robiť HP

zunajda
27. apr 2016

@butterfly333 tehu robený ráno o 7hod a ovu o 9:15

mm42
27. apr 2016

@butterfly333 neviem ti to takto presne povedat... zeny ovulovat nemozu ked su hodonoty skoro nulove, inak je vzdy sanca, ze sa nejake to vajko vyda na vandrovku. ale tak ak by si mala zle hodnoty tak by ti to urcite povedali si myslim 🙂 a ked ovulujes je to v poriadku aj keby boli hodnoty nizsie ....a myslim, ze nizke hodnoty sa daju nejako zlepsit, ale urcite tu bude nejaka tema, ktora sa tomu venuje 🙂

mm42
27. apr 2016

@ria294 ja ti tiez neporadim ohladom gyn fiv v Ba 🙂

ria294
27. apr 2016

@butterfly333 jaa prepáč, tak ja sa musím naučiť lepšie čítať 😉 som to zle pochopila...a robili ti tie testy teraz

butterfly333
27. apr 2016

@ria294 robili mi ich v centre v januari

ria294
27. apr 2016

@butterfly333 tak si tiež myslím, že keby neboli vysledky v poriadku, boli by ti to povedali. Ak sa dozvieš aké sú výsledky, daj vedieť. Verím, že budú v poriadku 😉 To je super ty máš ovuláciu 🙂 mňa obchádza 😉

butterfly333
27. apr 2016

@ria294 už si meriamBT skoro dva roky aj testy ovu robím čiže viem kedy je ovu aj že bola kedže mi BT stupne a drží sa hore až do ms napr,dnes som 29Dc a Bt mám stále od ovu 37,1

ria294
27. apr 2016

@butterfly333 no priznám sa , že ja v tom vóbec neviem chodiť, teplotu si meriam len tretí mesiac, ale tento som mala anovulačný cyklus, dnes 19dc a teplota smiešnich 36,5 😒 aj keď asi 6deň mám hlienu na rozdávanie. O bábo som sa začala snažiť len teraz 3 mesiace, tak uvidím čo bude ďalej, lebo zatiaĺ sa nedarí.... len čas mi už uteká...Ale mala som problém aj s mrchou, lebo po niekoĺkých rokoch si len tak zrazu neprišla, tak som brala 5mesiacov lutenyl. Teraz chodila na čas. Ale som sa rozpísala 🙂 Tak ja verím, že všetko nám dobre dopadne 😉 určite si zaslúžime len to nejlepšie 🙂

mm42
27. apr 2016

@butterfly333 a kedy si mala ovu?
@ria a ty ovu mavas normalne? ci mas nejaky problem?

ria294
27. apr 2016

@mm42 teplotu si meriam len 3 mesiace, min.mesiac sa ukazovalo, že bola, ale tento mesiac ani náznak ovu 😒 mala som problem , keď mi raz neprišla mrcha len tak z ničoho nič, tak mi moja dr vyšetrila hormóny,sono, cytologia všetko vyzeralo byť v poriadku, tak som na úpravu brala lutenyl. A teraz 3mesiace sa pokúšame o bábo, zaťiaĺ nič . Takže pred tým problémom s mrchou si len myslím, že som ovu mávala, aj keď to potvrdené nemám , pocitovala som v čase ovu bolesť vaječníkov a aj hlienik, bazálnu teplotu som si ale začala merať len teraz.....

ria294
27. apr 2016

@mm42 toto je terajší graf 19dc a ovu nikde

buckeye
27. apr 2016

@ria294 moja posledna ovu bola na 34DC, takze este nic nie je stratene🙂

ria294
27. apr 2016

@buckeye nikdy nie je nič stratené 🙂 možno sa umúdri a príde aj ku mne na návštevu 😉 a aké dlhé mávaš cykly ?

buckeye
27. apr 2016

@ria294 no ono je troksu zlozitejsie u mna, v minulosti vseliake, nepravidelne striedanie 40-80 dni (pco), posledny pol rok tak okolo 32-35 dni, tato posledna sa posunula o takmer dva tyzdne a dalsia uz nebude 🙂

mm42
27. apr 2016

@ria294 ovu este moze kludne byt. 🙂
pozri moj graf a stale cakam ...davam si cas do 35 dc aj ked nepredpokladam, ze budem mat ovu. My sa snazime uz 7 rokov....ja ovu nemavam, len raz za cas....minuly cyklus som mala ovu, tak som sa tesila jak decko 🙂 ovu som vtedy mala na 30 dc a ms som potom dostala az na 62 dc cize poriadne meskala, ale tehu sa nekonalo

mm42
27. apr 2016

@buckeye ja som tiez pco -ckarka beh na dlhe trate to je 😠

buckeye
27. apr 2016

@mm42 no mne pomohol inozitol, zmena stravy (viac proteinov, menej sacharidov), zvysila som objem behov (lebo rada behavam takze len vyhoda), ja som od puberty mala cyklus, ze skor ziadny, do 18. ked aj 3 mesiace neprisiel, nic nezvycajne, potom som brala 4.5 roka hak, po jej vysadeni sa nic nezlepsilo, ale som to stale nejak odkladala, ze ved po hak telo nech sa spamata etc, chvilu to vyzeralo ze aj hej, potom zasa nie, zmenila som gyn, novy mi spravil vysetrenia a potvrdil pco, o male sme v podstate zacali snazit minuly rok cez leto(ale len sme proste prestali davat pozor), ale tak intenzivnejsie az v poslednej dobe, tento posledny som zacala lh testy aj bt a nejak to vyslo 🙂

ria294
27. apr 2016

@mm42
@buckeye všetko to je ako beh na dlhé trate 😉 ale verím , že do vytúženého cieĺa 😉 🙂 len nech to dlho netrvá, lebo vek sa nezastaví 😒 ja som nikdy nemala žiadnen veĺký problém, mrcha bola vždy pravideĺna 26dní, hak som nikdy žiadnu nebrala a aha teraz vekom sa začali hormóny blázniť ☹ ale všetkým nám budem držať palčeky , aby sa nám len zadarilo 😉

ria294
27. apr 2016

@buckeye ja užívam materskú kašičku, inofolic a skúsila som aj femibion, vitamín d3. A tebe zo srdca gratulujem 🙂

buckeye
27. apr 2016

@ria294 dakujem velmi pekne 🙂

buckeye
27. apr 2016

@ria294 a samozrejme drzim palceky 🙂

laauraa
28. apr 2016

@ria294
@mm42 ahojte baby ja som natom rovnako :'(

butterfly333
28. apr 2016

@mm42 ovu som tuším mala na19-20Dc neviem presne

butterfly333
28. apr 2016

@ria294 ale ovu ešte možeš mat ja som ovu na21 dc a to ju mávam okolo 15-16Dc,Neboj ešte ovu pride.

ria294
28. apr 2016

@laauraa tak to sme potom na tom skoro rovnako 😉 tak len čakať, že nás ovu navštívi 😉