Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 to neviem a aj mňa by to zaujimalo. V piatok idem na krv, tak sa nato opýtam. Ja som pravde podobne mala anovulačný cyklus, takže u mňa ovu určite nebola .
@butterfly333 http://www.neplodnost.org/forum/topic945-optima... toto sú hodnoty toho hormónu
@ria294 dakujem no ja neviem aké mám hodnoty toho hormonu nemam vysledky ešte.
@lauritkatesty tak dnes som bola pri doktorovi a nič na sone nevidel,ale to som aj predpokladala.Pichol mi vyvolávačku a uvidí sa...ak príde ms,na 21DC mi bude robiť HP
@butterfly333 tehu robený ráno o 7hod a ovu o 9:15
@butterfly333 neviem ti to takto presne povedat... zeny ovulovat nemozu ked su hodonoty skoro nulove, inak je vzdy sanca, ze sa nejake to vajko vyda na vandrovku. ale tak ak by si mala zle hodnoty tak by ti to urcite povedali si myslim 🙂 a ked ovulujes je to v poriadku aj keby boli hodnoty nizsie ....a myslim, ze nizke hodnoty sa daju nejako zlepsit, ale urcite tu bude nejaka tema, ktora sa tomu venuje 🙂
@butterfly333 jaa prepáč, tak ja sa musím naučiť lepšie čítať 😉 som to zle pochopila...a robili ti tie testy teraz
@ria294 robili mi ich v centre v januari
@butterfly333 tak si tiež myslím, že keby neboli vysledky v poriadku, boli by ti to povedali. Ak sa dozvieš aké sú výsledky, daj vedieť. Verím, že budú v poriadku 😉 To je super ty máš ovuláciu 🙂 mňa obchádza 😉
@ria294 už si meriamBT skoro dva roky aj testy ovu robím čiže viem kedy je ovu aj že bola kedže mi BT stupne a drží sa hore až do ms napr,dnes som 29Dc a Bt mám stále od ovu 37,1
@butterfly333 no priznám sa , že ja v tom vóbec neviem chodiť, teplotu si meriam len tretí mesiac, ale tento som mala anovulačný cyklus, dnes 19dc a teplota smiešnich 36,5 😒 aj keď asi 6deň mám hlienu na rozdávanie. O bábo som sa začala snažiť len teraz 3 mesiace, tak uvidím čo bude ďalej, lebo zatiaĺ sa nedarí.... len čas mi už uteká...Ale mala som problém aj s mrchou, lebo po niekoĺkých rokoch si len tak zrazu neprišla, tak som brala 5mesiacov lutenyl. Teraz chodila na čas. Ale som sa rozpísala 🙂 Tak ja verím, že všetko nám dobre dopadne 😉 určite si zaslúžime len to nejlepšie 🙂
@butterfly333 a kedy si mala ovu?
@ria a ty ovu mavas normalne? ci mas nejaky problem?
@mm42 teplotu si meriam len 3 mesiace, min.mesiac sa ukazovalo, že bola, ale tento mesiac ani náznak ovu 😒 mala som problem , keď mi raz neprišla mrcha len tak z ničoho nič, tak mi moja dr vyšetrila hormóny,sono, cytologia všetko vyzeralo byť v poriadku, tak som na úpravu brala lutenyl. A teraz 3mesiace sa pokúšame o bábo, zaťiaĺ nič . Takže pred tým problémom s mrchou si len myslím, že som ovu mávala, aj keď to potvrdené nemám , pocitovala som v čase ovu bolesť vaječníkov a aj hlienik, bazálnu teplotu som si ale začala merať len teraz.....
@ria294 ovu este moze kludne byt. 🙂
pozri moj graf a stale cakam ...davam si cas do 35 dc aj ked nepredpokladam, ze budem mat ovu. My sa snazime uz 7 rokov....ja ovu nemavam, len raz za cas....minuly cyklus som mala ovu, tak som sa tesila jak decko 🙂 ovu som vtedy mala na 30 dc a ms som potom dostala az na 62 dc cize poriadne meskala, ale tehu sa nekonalo
@mm42 no mne pomohol inozitol, zmena stravy (viac proteinov, menej sacharidov), zvysila som objem behov (lebo rada behavam takze len vyhoda), ja som od puberty mala cyklus, ze skor ziadny, do 18. ked aj 3 mesiace neprisiel, nic nezvycajne, potom som brala 4.5 roka hak, po jej vysadeni sa nic nezlepsilo, ale som to stale nejak odkladala, ze ved po hak telo nech sa spamata etc, chvilu to vyzeralo ze aj hej, potom zasa nie, zmenila som gyn, novy mi spravil vysetrenia a potvrdil pco, o male sme v podstate zacali snazit minuly rok cez leto(ale len sme proste prestali davat pozor), ale tak intenzivnejsie az v poslednej dobe, tento posledny som zacala lh testy aj bt a nejak to vyslo 🙂
@mm42
@buckeye všetko to je ako beh na dlhé trate 😉 ale verím , že do vytúženého cieĺa 😉 🙂 len nech to dlho netrvá, lebo vek sa nezastaví 😒 ja som nikdy nemala žiadnen veĺký problém, mrcha bola vždy pravideĺna 26dní, hak som nikdy žiadnu nebrala a aha teraz vekom sa začali hormóny blázniť ☹ ale všetkým nám budem držať palčeky , aby sa nám len zadarilo 😉
@mm42 ovu som tuším mala na19-20Dc neviem presne
@ria294 ale ovu ešte možeš mat ja som ovu na21 dc a to ju mávam okolo 15-16Dc,Neboj ešte ovu pride.

@ria294 teda ja neviem ake su vysledy zajtra tam zavolám len ma zaujimalo že ked mám všetko v poriadku či možem mat nízke AMH.