Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
a nemate skusenosti s ovulaciou pocas menstruacie? kedysi som ju mala presne na 14 den ale teraz tu typicku bolest vajecnikov citim pocas m
@lauritkatesty
@butterfly333
@mm42 ahojte, ako sa mi máte,niečo nové ? Dlhšie som tu nebola, tak dúfam, že sa máte dobre 😉 Ja som včera bola prvý krát v CAR , brali mi výter, krv na protilátky a robili sono. Akurát som bola 13 dc a doktorka videla, že v pravom vaječníku mám dva folikuly 19 a 23 mm, ale problém , že samé neprasknú. Tak mi pichla pregnyl, tak sa máme tieto dni snažiť 😉 No a v utorok ide môj chlap na spermiogram. Tak sa uvidí čo ďalej, ak dostanem menzes, tak 2-5deň pôjdem ešte na krv hormonálny profil. Teraz budeme čakať na výsledky a kontrolu mám 10.6. Ale inak sa cítim dobre 🙂
@ria294 ahoj a ako dr vie že neprasknu to sa da ako zistit?? Ja fajn dnes 11dc ovu neviem kedy no chodim už po roku pn do prace tak snad bude kedy a ovu neprepasneme.
@ria294 aha aj ja som sa chcela spytat ako vedela ze sami neprasknu ?
no ja po ovulke tak zas počkam co bude 🙂
@lauritkatesty
@butterfly333
@mm42 a viete aká som bola včera vystresovaná 😉 bol piatok 13teho, ja som bola objednaná v CAR a meškali sme cca 10min, keď sestrička odomnňa chcela kartičku poistenca a občiansky, tak som zistila, že so sebou nič nemám, tak bola milá a aby som to nabudúce nezabudla, potom som vypisovala dotazník a nevedela som si spomenúť, aký je rok.....ja som mala totálne okno, priateĺ sa mi smial a nechcel mi poradiť, tak som sa musela opýtať sestričky, tá sa len usmiala a určite si myslela svoje. Mňa vôbec nič v tom momente nenapadlo , ani len to , aby som sa pozrela na mobil, že sa píše rok 2016 😀 ale nakoniec bolo všetko ok a stres a strach pomaly odišiel 🙂
@ria294 😅
@butterfly333
@lauritkatesty hovorila som jej , že cyklus som mala 21 dňový a , že som nemala ovu, keď ma prezerala sonom povedala, že mám veĺmi veĺa hlienu, že maternica je ok a všetko vyzera pekne ružovo, že stielka maternice je tiež ok, ale že to všetko vyzerá ako by som už bola po ovu. Ak si dobre pamätám jej slová, že podĺa všetkého ako to vidí z vnútra, mój problém je ten, že folikuly sa vytvoria, ale neprasknú a zostanú z nich vodové , ktoré sa postupne stratia.....tak mi navrhla, že ak chcem pichne mi pregnyl, ale že sa musíme snažiť. Tie folikuly mám v pravom vaječníku a , že ĺavý vaječník je maličký. Včera a aj dnes mám pravý vaječnik dosť citlivý. Tak včera večer sme sa poľúbili a neviem či sa máme posnažiť aj dnes, alebo až zajtra, nakoĺko mój chlap ide v utorok na ten spermiogram a koĺko pred tým sa má zdržiavať milovania?
@butterfly333 tak to ma teší, že pracuješ 😉 budeme myslieť aj na iné veci , a pre zmenu sa jedovať aj v práci nie len doma 😉 a dúfam , že neprepásneš ovu, kedy ju asi mávaš ?
@lauritkatesty tak ja ti prajem, aby to čakanie bolo plodné 🙂 všetkým nám prajem a zo srdca želám dostať sa do vytúženého cieĺa 😉
@ria294 cca 3-4 dni pauza
Je mozne otehotniet v druhy den zvysenej teploty? Ci vtedy je uz po ovulacii a nie je to mozne?Vdaka za odpoved
@ria294 no ovu mávam tak okolo 15-16Dc no mala som aj 19-20Dc kedže som mesiac od laparky snad ovu pride skor,ved skušam aj ovu testíky.No vpraci ja jedujem no navedenie a DR čo tam máme kedže som podvoch operaciach nohy nemožem robit tak to riešia čo dalej somnou zatial nerobím no podla mojho zdrav,stavu by mi mali dat odstupne zo zdr.dovodov tak čakám čo dalej na vyrozumenie.A ty Bt nemeriaš?že či po ovu stupne Bt a drží sa.
@butterfly333 tak dúfam, že ti to v práci dopadne čo najlepšie pre teba. Tepkotu meriam, ale zatiaľ sa to javí ako anovulák 😒 tak uvidím čo bude zajtra , pozajtra ....
@lauritkatesty tak myslíš , že ešte dnes sa máme posnažiť a zajta a pondelok pauza a v utorok ide na spermiogram.....bude to tak ok ?
@ria294 no ja by som uz dnes nesnazila radsej, nech to ma fakt aspon tri di v klude.
Baby dostala som 5 srdiečok od koho?????? 😉 Mooooc dakujeeeeeeeeeeeem, 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😀
@lauritkatesty asi to bude hlúpa otázka, ale po pichnutí pregnylu budú ovu testy pozitívne že? A prosím vieš mi poradiť cca ako dlho sa to bude držať v tele?
@ria294 ano budu.. a pregnyl no je to indivdualne, ale aj 10 dni sa moze drzat.
Uzivala som gynex a ocakacam ms. Som 30dc a atale nic , ani bolesti. Tento mesiac som si ani teplotu nemerala. Dalo by sa zo zajtrajsej teploty urcit ci mozem byt tehu? Asi na zaklade toho jedneho dna merania na 31 dc nie, ze?
@lauritkatesty prosím, myslíš si že podĺa grafu prebehla ovu, keď sú také nízke teploty? Alebo je to ešte skoro..... Ten 13dc mi bol pichnutý pregnyl, len by som chcela vedieť, či folikuly praskli, keď tá teplota je nízka......ďakujem
@foxinecka888 drzim palce, nech uz neklesnes , netestuj, budes nervozna, pekne meraj kazdy den, este 2_3 dni vydrz, prajem Ti aby ms neprisla.
@rula Ďakujem ti dúfam že nepríde

@zuzanka_h tak ako piše
@buckeye používam Appku menštruačný kalendár a tento graf si robím cez womenzone.cz výborná stránka škoda ze nie appka