icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lauritkatesty
16. máj 2016

@ria294 niekedy môžu byť pár dni po ovu nižšie ..malo by to ísť ešte hore,uvidime ani prehnal nie je zárukou, ale to sú fakt výnimky, ak budeš hore tak prebehla

sandria33
16. máj 2016

@rula ale aj tak uz zacinam mat nejake divne pocity, ale stale nikde nic.... hej, mam v plane omerat zajtra.. staci ze sa bude drzat hore pri 37, alebo pojde vyssie... ale to by bola ina nahoda, lebo po trojmesacnom merani osm sa tento mesiac na to uplne vybodla... nic nepocitala, nic neznacila, nic enmerala.. iba uzivala gynex

ria294
16. máj 2016

@rula 😉 😉 ďakujem

ria294
16. máj 2016

@lauritkatesty 🙂 ďakujem verím, že bude len stúpať

sandria33
17. máj 2016

@rula dnes rano mam 32dc a teplotu 37. Asi pojdem po robote kupit test, ak dovtedy nedostanem.

rula
17. máj 2016

@sandria33 ak mas BT dnes 37, tak ms dnes urcite nepride.

matka90
18. máj 2016

Ahojte baby co si myslite o tychto grafoch ten prvy mi dost skakal a tento druhy je uz o nieco lepsi ale nejak tomu nerozumiem

rula
24. máj 2016

@matka90 ako ? aky mas graf ?

marta_86
24. máj 2016

Ahojte chcem sa opytat podla grafu ovulka urcite nebola pripisujem to aj chorobe brala som antibiotika v case ked vyskocila bazalka hore som bola chora ale dnes je 35 DC a mrcha nikde

matka90
24. máj 2016

@rula ahoj neviem zase mi to zacalo nejak skakat.. vcera mi teplota dost klesla a dneska o dost stupla len neviem ci to nie je aj tym ze som sa okolo 4 prebrala a zaspala som az o pol hodinku

rula
24. máj 2016

@matka90 noooo, tak som zvedava, ako toto dopadne, kludne to moze byt implantacny pokles.

rula
24. máj 2016

jaaaa som takto

matka90
24. máj 2016

@rula no uvidime ci z toho nieco bude. Ale uz nejak ani nedufam, my sa snazime uz cez dva roky a stale nic no. Bola som minuli rok na laparke a robili mi aj driling ale zatial stale nic.. no tak to nevyzera vobec zle 🙂 drzim palce nech to iba stupa

mm42
24. máj 2016

ahojte dlho som tu nebola 🙂
ahaaa graf sa pomýlil 🙂

zuzika18
24. máj 2016

@matka90 No podla toho grafu ešte podla mna ani ovulácia neprebehla, aj na tom pred tým nevyzerá ovulácia. Bez ovulácie nepríde k otehotneniu. Kde meriaš teplotu, lebo máš dost vysoké hodnoty stále.

matka90
24. máj 2016

Vo vagine a pravidelne okolo pol 8 rano.. no predtym to viem to je jasne ale teraz neviem pichalo ma v podbrusku na lavej strane vajecnikov.. zacala som pil alchemilku a kys. Listovu berem.. uvidime zajtra idem lekarovi.. lebo uz druhy alebo treti mesiac to mam tak ze prvy den nic druhy jak keby sa to chelo rozbehnut a treti nic

matka90
24. máj 2016

@zuzika18 Vo vagine a pravidelne okolo pol 8 rano.. no predtym to viem to je jasne ale teraz neviem pichalo ma v podbrusku na lavej strane vajecnikov.. zacala som pil alchemilku a kys. Listovu berem.. uvidime zajtra idem lekarovi.. lebo uz druhy alebo treti mesiac to mam tak ze prvy den nic druhy jak keby sa to chelo rozbehnut a treti nic

ria294
24. máj 2016

@matka90 no neviem mne to tiež nepripadá, že by bola ovulácia......a tie teploty sú trošku vysoké....

liliana0000000000000
26. máj 2016

Ahojte poradíte mi takýto graf som nikdy nemala. Od pôrodu sú to teraz 3 roky nemám menštruáciu len spinenie ktoré trvá tak 2-3dni tak keď začnem spinit považujem to za 1.dc viď graf Lf mám 12dní ale tento ocyklus sa mi objavilo špinenie už 9dpo a aj teplota klesla ale nie pod líniu tak teraz neviem ci to už začal nový cyklus alebo co to nikdy som to nemala vždy Lf aspoň 12dní

lauritkatesty
26. máj 2016

@liliana0000000000000 No ak.to stále takto mávas,porad sa s lekárom.prípadne by si imohla.do ovulacie piť alchemilkovy čaj. Zrejme nemáš hrubú sliznice a poriadne neobávate.mohlo sa teraz štát
Že máš kratšiu lf..uvidíš koľko bude trvať to spinenie, teploty nemusia ísť úplne pod.liniu

marta_86
27. máj 2016

Co myslite mam ist na vyvolavacku alebo cakat co bude v dalsom cykle nechcem nieco zanedbat dnes je 38 dc podla teploty ovu nebola asi aj preto ze som ochorela a brala atb. Dakujem

matka90
27. máj 2016

Ahojte baby v stredu som bola u dokiho a dohodli sme sa uz na injekcie merional mate s tym niekto skusenosti? A tie vyssie bt som mala vraj preto lebo som mala nejaky zapal v tele s ktorym sa ale moje telo same vyrovnalo to mi vcera povedal obvodny.. teraz mam teploty uz max 36,60

liliana0000000000000
27. máj 2016

@lauritkatesty ďakujem ti veľmi pekne tu sliznicu mám od kyretaze nekvalitnu brala som to dufaston ale nepomohlo teraz už nechcem žiadne lieky alchemillu pijem, aj viť.E už dosť dlho. špinenie som mala 3dní.

zuzanka_h
27. máj 2016

vobec sa v tomto nevyznam, mala som vobec ovulaciu ked mi to takto skace?

lauritkatesty
28. máj 2016

@liliana0000000000000 no a ako dnes ? este je špinenie ?

@zuzanka_h ovu test bol regulerne pozitivny ?

liliana0000000000000
28. máj 2016

@lauritkatesty nie trvalo iba 3dní aleteplota klesá no co už skúsim ešte ten sarapis a uvidím a inak nevies mi poradiť čo je ešte na tu sliznicu okrem duphastonu

lauritkatesty
28. máj 2016

@liliana0000000000000 este by si mohla sem tam pohar červeneho vinka po ovulke

liliana0000000000000
28. máj 2016

@lauritkatesty tak to som ešte skusaladam si s radosťou

zuzanka_h
28. máj 2016

@lauritkatesty mala som pozitivny len v jeden den, ale picha ma vo vajecnikoch vely cyklus ako keby som kazdy den ovulovala, avsak ovulacny hlien mam az dnes, a dnes mi este klesla teplota na 36,1 tak snad zajtra stupne a bude sa drzat alebo inak neviem

lauritkatesty
28. máj 2016

@zuzanka_h no skor podla vsetkych znakov sa to chysta az teraz ...
mozno vtedy si mala hladinu hore ale ovu neprebehla a dorastol tam dalsi folikul