Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty a taktiez aj teplota stupla na 36,8 zo vcerajsich 36,1
@zuzanka_h tak sa ti tym padom posunie cely cyklus.. niekedy sa to stva, ze ovulka pride nneskor
Dievčatá, je tu niekto, kto skúsenosti s meraním BT po vklade embrya? Môže utrogestan a estrimax nejako ovplyvniť BT, zajtra mám vklad a rozmýšľam, že by som merala...
@lauritkatesty cyklus mam na 26-27 den a ivulacia na 21.DC takze uvidime ale je to dost kratka LF
@moonita je to v poriadku,rozdiel medzi predovulacnymi a poovulacnymi by mal.byť. aspoň o 0,2 stupňa a to mas
@junacik ahoj, ovulacia este nebola, nestupla si hore.. ale vidim ze mas watery hlien, takze sa to moze blzit. nehovorila lekarka aky velky je ten folikul ?
@lauritkatesty ahoj, no nepýtala som sa☹ ale vravela, že keď chcem otehotnieť tak mozme na tom zacat pracovat, tak sme sa rozhodli, no dnes keď som bola na wc, tak som videla že zo mna až vytiekol hlien. No len cyklus mám 28 dnový a dnes mám uz 18 den cyklu☹
@junacik to nevadi, vzdy sa moze ovulacia z nejakého dovodu posunut aj ked mavas stale 28 dnove, moze prist proste cyklus čo bude dlhši ..
@lauritkatesty moja ovu sa posúva každý mesiac ďalej a ďalej 😣
@zunajda nemaš nejake stresy ?
@lauritkatesty no ale to sa mi nepáči🙂
@junacik no moze aj zo stresu, pripadne nejaka choroba, alebo proste zaspia hormony 🙂
ale ved ju nemusis mat skor podstatene je, aby vôbec prebehla.
@lauritkatesty no to más pravdu, no nejaký stess nemám teraz alebo ho skor nepocitujem, nemám nič také ani v práci ani doma, skor zacinam mať stres z toho grafu a nervy🙂
@junacik tak niekedy to proste niekde zaspi .. 😝
@lauritkatesty dobry den.. Pozeram ze sa vyznate v tych grafoch... Mozem sa preto spytat, ci som si zmenu teploty oznacila spravne? Mala som ovulaciu? Dakujem
@veverickav ovulacia mohla byt 16-17 dc.. potom to uz islo hore.
ccize teraz si cca 11-12 dpo
@lauritkatesty cize som si to dobre oznacila tymi cislicami?
@veverickav ano a kedy bude testik ? 😉
@lauritkatesty cca o dva dni ocakavam kramy, uz asi 4 dni ma bolia krize ( to je jediny priznak nastavajucich kramov) a inak nic... :-/ bojim sa testovat

@lauritkatesty asi si mala pravdu, vcera som si robila ovu test a negativny a dnes neskutocne silne ciarky, a pichava bolest vo vajecniku, dost neskoro no 20. DC pozivitny test cize ovulacia bude na 21.22dc a cyklus mam 27 dnovy