icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zuzanka_h
29. máj 2016

@lauritkatesty asi si mala pravdu, vcera som si robila ovu test a negativny a dnes neskutocne silne ciarky, a pichava bolest vo vajecniku, dost neskoro no 20. DC pozivitny test cize ovulacia bude na 21.22dc a cyklus mam 27 dnovy

zuzanka_h
29. máj 2016

@lauritkatesty a taktiez aj teplota stupla na 36,8 zo vcerajsich 36,1

lauritkatesty
29. máj 2016

@zuzanka_h tak sa ti tym padom posunie cely cyklus.. niekedy sa to stva, ze ovulka pride nneskor

lily311
30. máj 2016

Dievčatá, je tu niekto, kto skúsenosti s meraním BT po vklade embrya? Môže utrogestan a estrimax nejako ovplyvniť BT, zajtra mám vklad a rozmýšľam, že by som merala...

zuzanka_h
30. máj 2016

@lauritkatesty cyklus mam na 26-27 den a ivulacia na 21.DC takze uvidime ale je to dost kratka LF

kikushaa
4. jún 2016

@marta_86 matra prosim odkial mas tuto alikaciu?

moonita
6. jún 2016

Ahojte baby, písala som už aj do skupiny spoznaj svoje telo, ale zaujíma ma viac názorov. Myslite ze ten môj graf je ok? Mne sa zdajú tie teploty po ovu nejaké nízke, meriam tento cyklus prvý krát. Dakujem.

katarina_luknarova
Odpoveď bola odstránená
lauritkatesty
6. jún 2016

@moonita je to v poriadku,rozdiel medzi predovulacnymi a poovulacnymi by mal.byť. aspoň o 0,2 stupňa a to mas

mm42
7. jún 2016

kaslat na cakanie tej sprostej ovulky!!!! 😠 😠 😠 😠 uz ma to nebaví dám si duphaston! ja som uz tak demotivovaná, ze sa to ani opisat nedá!

junacik
7. jún 2016

ahojte, prečítala som si už veľa príspevkov a aj článkov, toto je moje prvé meranie, prosím Vás ste skúseniejšie, čo to znamená? ďakujem veľmi pekne za každú odpoveď. Na 11 DC som bola na gynde a lekárka povedala že folikul je pripravený, ale mala som vôbec ovuláciu? ďakujem

lauritkatesty
7. jún 2016

@junacik ahoj, ovulacia este nebola, nestupla si hore.. ale vidim ze mas watery hlien, takze sa to moze blzit. nehovorila lekarka aky velky je ten folikul ?

zunajda
7. jún 2016

@mm42 aj mne sa ovulka niekde zabudla

junacik
7. jún 2016

@lauritkatesty ahoj, no nepýtala som sa☹ ale vravela, že keď chcem otehotnieť tak mozme na tom zacat pracovat, tak sme sa rozhodli, no dnes keď som bola na wc, tak som videla že zo mna až vytiekol hlien. No len cyklus mám 28 dnový a dnes mám uz 18 den cyklu☹

lauritkatesty
7. jún 2016

@junacik to nevadi, vzdy sa moze ovulacia z nejakého dovodu posunut aj ked mavas stale 28 dnove, moze prist proste cyklus čo bude dlhši ..

zunajda
7. jún 2016

@lauritkatesty moja ovu sa posúva každý mesiac ďalej a ďalej 😣

lauritkatesty
7. jún 2016

@zunajda nemaš nejake stresy ?

junacik
7. jún 2016

@lauritkatesty no ale to sa mi nepáči🙂

junacik
7. jún 2016

@zunajda nevieš čím to mozes ovplyvnovat ze sa ti posúva ovulácia? alebo jako ju mám posunut abysom ju mala radsej skor napr. na 12 den a nie az 19.-násty? ďakujem

lauritkatesty
7. jún 2016

@junacik no moze aj zo stresu, pripadne nejaka choroba, alebo proste zaspia hormony 🙂
ale ved ju nemusis mat skor podstatene je, aby vôbec prebehla.

mm42
8. jún 2016

@zunajda ta moja sa ale pozabuda stale!

foxinecka888
8. jún 2016

Baby je to normálne tá teplota 10 dní 36,3? Predtým som bola chorá preto mi to tam tak skočilo.

junacik
8. jún 2016

@lauritkatesty no to más pravdu, no nejaký stess nemám teraz alebo ho skor nepocitujem, nemám nič také ani v práci ani doma, skor zacinam mať stres z toho grafu a nervy🙂

veverickav
8. jún 2016

Zienky, co si myslite o mojom grafe? Testujem poctivo 1krat. Dakujem vam 🙂

lauritkatesty
8. jún 2016

@junacik tak niekedy to proste niekde zaspi .. 😝

veverickav
8. jún 2016

@lauritkatesty dobry den.. Pozeram ze sa vyznate v tych grafoch... Mozem sa preto spytat, ci som si zmenu teploty oznacila spravne? Mala som ovulaciu? Dakujem

lauritkatesty
8. jún 2016

@veverickav ovulacia mohla byt 16-17 dc.. potom to uz islo hore.
ccize teraz si cca 11-12 dpo

veverickav
8. jún 2016

@lauritkatesty cize som si to dobre oznacila tymi cislicami?

lauritkatesty
8. jún 2016

@veverickav ano a kedy bude testik ? 😉

veverickav
8. jún 2016

@lauritkatesty cca o dva dni ocakavam kramy, uz asi 4 dni ma bolia krize ( to je jediny priznak nastavajucich kramov) a inak nic... :-/ bojim sa testovat