icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

zunajda
8. jún 2016

@junacik netuším, pijem ajurvedsky čaj a ovu nie a nie prísť

zunajda
8. jún 2016

@lauritkatesty práveže teraz vôbec

zunajda
8. jún 2016

@lauritkatesty čo si mysliš o pozitivnom ovu teste? 26.5. sa javil ako pozitivny/4.odvrchu/

lauritkatesty
8. jún 2016

@zunajda no pozitivny bol, akurát ze nebola ovulka, zrejme nepraskol folikul 😕

zunajda
8. jún 2016

@lauritkatesty a ako ho prinútiť aby praskol 😉

veverickav
8. jún 2016

No dobre, tak som nevydrzala a spravila som si teraz vecer test... Toto vidim prvy krat 🤔 Je to duch?

lauritkatesty
8. jún 2016

@veverickav je to tam 😉 mne sa hned tvaril ten grafik podozrivo 😀

lauritkatesty
8. jún 2016

@zunajda noo jedine asi pregnylom 🙂 ale to by si musela chodit na folikulometriu..
to ale neznemana, ze tam este nejaky nemoze potom este v tom cykle dorast a pride este onskorena ovulacia

veverickav
8. jún 2016

@lauritkatesty uz aj mne 😀 juuuuj, nech to len takto pekne pokracuje..... a dakujem za odpovede 😉

lauritkatesty
8. jún 2016

@veverickav prajem všetko dobre a zdrave tehotenstvo 🙂

veverickav
8. jún 2016

@lauritkatesty dakujem krasne 😵

zunajda
8. jún 2016

@lauritkatesty takže zajtra alebo v piatok zas návšteva pána doktora 😣 a injekcia

ignorantka
9. jún 2016

@veverickav ako to dnes vyzeralo na teste? 🙂

veverickav
9. jún 2016

@ignorantka trosku silnejsia ciarocka... stale mi to nedochadza 😀 toto bol nas 2 mesiac pokusov

ignorantka
9. jún 2016

waaaaaw tesim sa s tebou 🙂

veverickav
9. jún 2016

@ignorantka dakujem krasne 🙂 dufam, vsetko pojde tak ako ma...a o par tyzdnov zbehnem k doktorovi

hanickase
11. jún 2016

Ahojte, po porode meriam prvy cyklus, tak uz si to moc nepamatam 🙂 prosim o radu. Ovulaciu mam dobre oznacenu toho 3.6? A co znamenaju tie klesajuce teploty? Dakujem 🙂

hanickase
11. jún 2016

@lauritkatesty 🙂 ale aj ostatne baby. Dakujem

lauritkatesty
12. jún 2016

@hanickase hmm no nemali by takto kontinualne klesat.. keby bol koniec LF to by bolo ok, ale teraz.. a aka je teplota dnes ?

pridavam svoj skromny grafik 🙂 kedze poznam svoje teploty nemusim merat kazdy den, vacsinou si len potvrdzujem ovulku

p.s- vo vela grafoch sa ukazuje tzv. pokles pred ovuláciou -čo vam tiez moze napovedat, ze sa blizi. objavuje sa cca 2-3 dni pred ovuláciou- poklesom hormonov... takze mozte na grafe vidiet pokles na 12 dc

hanickase
12. jún 2016

@lauritkatesty dnes 37... ovulacia myslim ze bola, lebo som mala aj bielkovy hlien

hanickase
12. jún 2016
lauritkatesty
12. jún 2016

@hanickase tak uz sa to tvari lepšie 🙂

cmacarik
13. jún 2016

som z toho grafu trosicku mimo, myslela som, ze ovulka bola 1.6 max 3.6. Vzdy mavam jednodnove bolesti a teraz bola bolest vajecnika 1.6. Poradite, kedy mohla byt ovulacia, mne sa to oznacenie grafu nevidi. @lauritkatesty ty si tu taka najvacsia odbornicka, ak si najdes cas, budem vdacna

veverickav
13. jún 2016

@cmacarik ja by som povedala ze 7 alebo 8 . 6 - podla teploty

cmacarik
13. jún 2016

@veverickav ale tie ovulacne bolesti z 1.6 mi nesedia, to by bolo priliz dlho ku 7.8, ci nie? Mozu byt tak skoro ovulacne bolesti pred samotnou ovulaciou?

veverickav
13. jún 2016

@cmacarik hmm.. To neviem ci mozu, mozno to bolo nieco ine, ale porovnavala som to s mojim grafom, a ja sama by som tu ovulku oznacila vtedy... Pridavam aj svoj graf na porovnanie

cmacarik
13. jún 2016

@veverickav hm, je podobny ten graf, ale tebe oznacilo ovulaciu skor. Co ma metie, su tiez teploty, tie by sa mali po ovulacii drzat nad ciarou, mne sa pri tomto oznaceni nedrzia. Doteraz som mala tie grafy az lahko citatelne, ale tento...

veverickav
13. jún 2016

@cmacarik mozno to este pojde hore... ja som uzivala gynex (vidno na grafe a kys.listovu - prenatal vitamin) , merala teplotu kazdy jeden den presne v rovnakom case, mala som stresy zo statnic a presne v ten den som aj otehotnela 😀 cize tento graf je tehotensky... teploty by sa mali drzat hore 😖

lauritkatesty
13. jún 2016

@cmacarik máš graf,treba porovnať. Teploty aké mavas, hlien si nesledovala.?
P

cmacarik
13. jún 2016

@lauritkatesty ved to, hlien som nesledovala, vedela by som teraz viac :( priklad mojich grafov: