Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty Ja som si dokonca myslela, ze 1.3 alebo 2.6, ale to asi nie. Bola som na tom, ze ovulacne bolesti (mam jednodnove) znacia ovulaciu v ten isty den, prip. nasledujuci den. Dakujem za odpoved
@cmacarik No ja čo mám odsledovane,tak bolesti mám pred ovulkou. Uvidíš ešte aká dlhá bude lutealna fáza, vychádzam.z toho,že až na 15DC ti začala stúpať teplota a poovulacne máš od 36,7 a vyššie
@lauritkatesty velmi ti dakujem za odpovede, uz som zacinala mat obavy, ze sme sa snazili uplne mimo. Ja dufam, ze uz lutealnu fazu nezistim z tohto grafu 😎
dievčatá je možné, že podľa grafu ovulácia prebehla ale podľa hormonálneho profilu sa zdalo lekárke, že nie?
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php
BABY, prosím Vás o radu 🙂 snažíme sa 9 mesiacov a nejde to... poznáte nejaké doplnky z lekárne, ktoré vám zabrali, pomohli? nejaká výživa pre ženu aj pre muža na zvýšenie plodnosti? idem si prvý mesiac merať teplotu tak uvidim co tam je... ale cyklus mam cca rovnaky...mozno 2-4 dni rozdiel... nikdy som nemala HAK... dikes 🙂
@maja129 ahoj zle si dala link 🙂 urob screenshot pripadne. grafu.
@ignorantka ahoj na plodnost je dobry vitamin E 400 mg, mozes ty aj muz, ty si nasad kyselinu listovu.
potom do ovulky mozes pit alchemilku na posilnenie sliznice maternice. a muzovi este napríklad tak preventivne Selezin ACE na spermoše
@ignorantka ja som si nasadila agnucaston, čítala som na neho dobré recencie+inofolic, manželovi som nasadila florandol+zinkosel, tak uvidíme 😉
@lauritkatesty tu je minulý, žial opäť nevyšlo
@lauritkatesty a @maja129 , dakujem, vyskusame 🙂
@maja129 škoda, fakt bol pekný
@lauritkatesty pridávam ovulačné testy, môžem posledny považovať už za pozitívny?
@maja129 ano ten uz vyzera pozitiv.este skus zajtra doobeda ci este stmavne a ked bude uz bledsi tak este zajtra aj mozno pozajtra rano dajte sex
Áno, ako píše Veronika
@zunajda pokles moze ale nemusi byt.zatial to vyzera dobre
@zunajda moj pokles v zahniezdovani zacal 25 d cyklu. Potom to slo zas hore 🙂
@veronika1603 oskúšam, dúfam, že ešte stmavne, a ovulka bude až v piatok alebo v sobotu, muž mi chodí na týždňovky, tak dúfam, že to zase neprepásneme 😠
@zunajda 7-10 dpo, ale vôbec sa nemusi v grafoch vyskytnut.. nie je to pravidlo.
Ďakujem!!! 😉
Ktorý deň v grafe mám rátať za 1dpo?
@zunajda od toho vyskoku ma 16.6,čiže dnes si 8dpo
Baby, viete mi povedať, či už podľa grafu ovu bola, veľmi sa v tom nevyznám. "Pozitívny" ovulačný test (teda najsilnejšia čiarka, ale stále nie dostatočne silná ako kontrolná) bola 11 DC a odvtedy už slabne, tak teda neviem či mám ešte čakať, že príde alebo už bola. Aj ovu hlienu (ale málo) bolo 11 a 12 DC. Pridávam graf
@lily311 ovu asi nebola ked je bt dole nestupla.

@cmacarik podľa toho mi vychádza,že oblúka mohla byť 14dc a dnes si 10dpo