icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lauritkatesty
13. jún 2016

@cmacarik podľa toho mi vychádza,že oblúka mohla byť 14dc a dnes si 10dpo

cmacarik
13. jún 2016

@lauritkatesty Ja som si dokonca myslela, ze 1.3 alebo 2.6, ale to asi nie. Bola som na tom, ze ovulacne bolesti (mam jednodnove) znacia ovulaciu v ten isty den, prip. nasledujuci den. Dakujem za odpoved

lauritkatesty
13. jún 2016

@cmacarik No ja čo mám odsledovane,tak bolesti mám pred ovulkou. Uvidíš ešte aká dlhá bude lutealna fáza, vychádzam.z toho,že až na 15DC ti začala stúpať teplota a poovulacne máš od 36,7 a vyššie

cmacarik
13. jún 2016

@lauritkatesty velmi ti dakujem za odpovede, uz som zacinala mat obavy, ze sme sa snazili uplne mimo. Ja dufam, ze uz lutealnu fazu nezistim z tohto grafu 😎

maja129
14. jún 2016

dievčatá je možné, že podľa grafu ovulácia prebehla ale podľa hormonálneho profilu sa zdalo lekárke, že nie?
http://www.fertilityfriend.com/ttc/index.php

ignorantka
19. jún 2016

BABY, prosím Vás o radu 🙂 snažíme sa 9 mesiacov a nejde to... poznáte nejaké doplnky z lekárne, ktoré vám zabrali, pomohli? nejaká výživa pre ženu aj pre muža na zvýšenie plodnosti? idem si prvý mesiac merať teplotu tak uvidim co tam je... ale cyklus mam cca rovnaky...mozno 2-4 dni rozdiel... nikdy som nemala HAK... dikes 🙂

lauritkatesty
19. jún 2016

@maja129 ahoj zle si dala link 🙂 urob screenshot pripadne. grafu.

lauritkatesty
19. jún 2016

@ignorantka ahoj na plodnost je dobry vitamin E 400 mg, mozes ty aj muz, ty si nasad kyselinu listovu.
potom do ovulky mozes pit alchemilku na posilnenie sliznice maternice. a muzovi este napríklad tak preventivne Selezin ACE na spermoše

maja129
20. jún 2016

@ignorantka ja som si nasadila agnucaston, čítala som na neho dobré recencie+inofolic, manželovi som nasadila florandol+zinkosel, tak uvidíme 😉

maja129
20. jún 2016

@lauritkatesty tu je minulý, žial opäť nevyšlo

maja129
20. jún 2016

Terajší graf, včera je tam dosť výrazny pokles teploty, zvykne byť niekoľko dní pred ovulkou....

ignorantka
20. jún 2016

@lauritkatesty a @maja129 , dakujem, vyskusame 🙂

lauritkatesty
20. jún 2016

@maja129 škoda, fakt bol pekný

maja129
22. jún 2016

@lauritkatesty pridávam ovulačné testy, môžem posledny považovať už za pozitívny?

veronika1603
22. jún 2016

@maja129 ano ten uz vyzera pozitiv.este skus zajtra doobeda ci este stmavne a ked bude uz bledsi tak este zajtra aj mozno pozajtra rano dajte sex

lauritkatesty
22. jún 2016

Áno, ako píše Veronika

zunajda
23. jún 2016

BT stúpa...zatiaľ. Implen.pokles býva zhruba kedy?

veronika1603
23. jún 2016

@zunajda pokles moze ale nemusi byt.zatial to vyzera dobre

veverickav
23. jún 2016

@zunajda moj pokles v zahniezdovani zacal 25 d cyklu. Potom to slo zas hore 🙂

maja129
23. jún 2016

@veronika1603 oskúšam, dúfam, že ešte stmavne, a ovulka bude až v piatok alebo v sobotu, muž mi chodí na týždňovky, tak dúfam, že to zase neprepásneme 😠

lauritkatesty
23. jún 2016

@zunajda 7-10 dpo, ale vôbec sa nemusi v grafoch vyskytnut.. nie je to pravidlo.

zunajda
23. jún 2016

Ďakujem!!! 😉

zunajda
23. jún 2016

Ktorý deň v grafe mám rátať za 1dpo?

lauritkatesty
23. jún 2016

@zunajda od toho vyskoku ma 16.6,čiže dnes si 8dpo

rula
24. jún 2016

Dobre ranko

zunajda
24. jún 2016

Dnes predsa mierny pokles

maja129
24. jún 2016

Dievčatá, pridávam foto ovul.testov 11.-12. a 13 DC, to je ten posledný s odlepeným papierikom, myslíte, že aj tento bol pozitívny? ovulačný hlien ešte bol, bolesti takisto, tie mávam pred ovulkou. Pridávam aj graf,zatial by mi to vychádzalo, že ovulka bude bud dnes alebo zajtra.

lily311
24. jún 2016

Baby, viete mi povedať, či už podľa grafu ovu bola, veľmi sa v tom nevyznám. "Pozitívny" ovulačný test (teda najsilnejšia čiarka, ale stále nie dostatočne silná ako kontrolná) bola 11 DC a odvtedy už slabne, tak teda neviem či mám ešte čakať, že príde alebo už bola. Aj ovu hlienu (ale málo) bolo 11 a 12 DC. Pridávam graf

butterfly333
24. jún 2016

@lily311 ovu asi nebola ked je bt dole nestupla.