Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
Ako sa sem dá pridať graf z fertlity friend? Som z toho jeleň.. :- D
Ja tam nemám žiadne SHARING.. 🙂 ,, zdieľať " ☹
@lauritkatesty 37 a vyššie, ale 2x sa mi už stalo, že som mala poovulačnú od 39, ale nikdy nie 37,38 😒
@simonkazga ani náhodou také neviem nikde nájsť ☹ aplikáciu mám v mobile, stiahnutú cez obchod - play.. Nieje chyba v tom, že sa neprihlasujem cez počítač?
@maja129 a dnes ako ? tiez okolo 37 ?? potom si podla mna 2 dpo
@lauritkatesty @simonkazga niečo som vymyslela.. Čo vy na to? Tu je môj graf..
@miculkovo no zatial to maš pekne len už viac neklesaj 🙂
@lauritkatesty dnes áno 37, mne to podľa teploty tiež vychádza , že som 2dpo ale nesedí mi tam ten hlien a bolesti, ten som mala najviac 12-13 den cyklu a potom už len pomenej a aj bolesti vaječníkoch som mala len po ten 14 dc potom už len bolesti podbruška.
@maja129 no nemusia vzdy tie príznaky sediet. dolezita je teplota
@lauritkatesty dakujem 🙂
@suesue1983 ja uz by som aj testla 😝
@lauritkatesty veď aj ja už som sa 5krat obula že idem do lekarne,len sa bojim že zas nič,ale tak trošku mi byva aj nevolno ale tak na večer a prsia tiež sa mi nevidia...pôjdem ale kupiť a rano skúsim)
@suesue1983 😉
Baby vie mi niekto poradiť, čo môžu znamenať tieto teploty?
content://media/external/file/7751
Nedá sa mi pridať obrázok.
No konečne😂
@tami2708 boze to je des appka 😀 vôbec sa v tom nevyznam , tam kde bola čiara bola ms ? 😅 kolko su hodnoty? to si ma človek odočitavat či jaaak ?
@lauritkatesty moja poradiš mi? Včera som mala to ovu špinenie teda si myslim bola som mokrá jak šlak aj dnes. Kolko som teda dpo.
@butterfly333 tak mohla by si byt dnes 1 dpo, ak uz budeš hore,
@lauritkatesty Ahoj. Áno, tam kde je čiara je začiatok MS...
@lauritkatesty 1Dpo ?? len ten graf je nejaký divný potom 😨 no ja som myslela že už mám po ovu v nedelu som nasadila duphaston akomi tu baby radili no tak snád som nič nepokazila. Som čítala že tie vysoke teploty pred ovu mohli byt od tohu potratu take čo myslíš??Lebo nikdy som take pred ovu nemala.
@butterfly333 no lebo včera si mala este nizku teplotu. ale nepokazila neboj sa. jj mohli byt este ovplyvnene

Dievčatá ak mi môžte poradiť, testy som mala pozitívne 12.-13DC, no ovuláciu mi to vyznačilo na 11DC, ale podľa mna bola včera, nakoľko mi až dnes vyskočila teplota na 37, nejako sa v tom strácam.Beriem inofolic a agnucaston, mam pocit, že mi tento mesiac nejako teploty skáču, predtým som mala stále pekné grafy.