Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@butterfly333 a ako vyzerali ovu testy? Ci nerobila si? Ta vcerajsia teplora je nizsia ale ten vyskok od 14dc je podozrivy 🙂
@lauritkatesty no ved uvidíme čo sa z toho vykluje, 🙂 🙂
@buckeye no robila som ovu len do 14dc lebo už som nemala ovu testy tak som len merala no spavam odokryta nemohlo to byt tým že tam Bt klesla na 36,9 včera??Tak neviem ani ako som na tom. 😉
@butterfly333 hmm.. no tak uvidíme podla dlzky LF.. mozes byt aj 3 dpo.
@butterfly333 a ten 14dc boli este negativne?
@butterfly333 no ak to spojime s grafom tak mozes byt bud 3DPO, alebo ozaj len ten 1, ak budeme brat v uvahu tu znizenu teplotu, ale srdiecok tam mas dost🙂, uvidime aka bude teplota zajtra, ci pojde este hore
@buckeye no to uvidím snad sa zadarííííí 😉 😉 no áno srdiečok je dost som momentálne bez práce zo zdrav.dovodov mi museli dat výpoved,tak som druhý týžden doma.
@lauritkatesty neviem. Meriam len 2 mesiace. Minulý mesiac bola na13 deň.. Myslíš že mohla byť tak skoro? Väčšinou ovu cítim. (kŕče) tento mesiac som nič nepostrehla.. Aj ovu testy boli negatívne. Som z toho jeleň😒
@tami2708 hmm. no ak klesnu este teploty dole. tak nebola..
ale zase čo ten velky vystup ? nepila si alkohol večer predtým ? alebo si nebola chora ?
@butterfly333 tak drzim palce nech sa podari ;)
@buckeye dakujeeeem 😉 😉 😉 😉
@lauritkatesty. Nie. Nič nezvyčajne som nerobila...nechápem. No uvidím, čo bude zajtra. ... Ďakujem zatiaľ. Pekný večer😊
ahojte, meriam si prvý mesiac, zdá sa, že o chvíľu by som mala mať ovuláciu, som na teplote 36... graf pošlem potom, ale chcem sa spytat, od krámov som mala najvyssiu teplotu dodnes 36,3, inak vzdy okolo 36,0.... je to normálne taká teplota? ked vidim vase grafy furt to máte vyššie 🙂 vdakaaaaa 🙂
@lauritkatesty Už je to stratené však? 😔 MS zatiaľ nemám..
@miculkovo no zial toto je predzvest mršky ☹ do zajtra je tu
@lauritkatesty Už je tu 😔😉
@miculkovo no jo ☹.. ale povedz si , že dalši cyklus = nová šanca..
@zunajda ☹ no ale aspon bola ovulka
@lauritkatesty aj ms prišla poriadna. 😫 Môžem aj cez ms piť alchemilku?
@lauritkatesty takže takto to pokračuje... Neviem čo si mám o tom myslieť...
@lauritkatesty mám boľavé prsia, hlien skoro žiadny, troška včera bolesti v podbrusku...myslíš že nejaký zápal? Alebo cysta??😒
@lauritkatesty testy sú negatívne. Aj ovu aj tehotenske..

@tami2708 no tvari sa to ako by si bola uz po ovulke. zvykne t aj skor chodit ?