Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty ahoj Laurika ja som na tomto takto. Ešte sa bojím testnut. Ako máš skúsenosti klesá ešte graf s takýchto teplôt? Len ma strašne bolia prsia už a to ma bolievaju vždy pred kramami tak preto sa bojím ☹
@leticia22 ved to maš krasne vysoko.. a kazdy graf je individulany 😉 to sa neda predpokladat ako skonči.. len nech sa drzi 😵 ja by som uz aj v pondelok prubla test
@lauritkatesty dnes mám 36,99. Porazí ma už ak to začne úplne klesať. Tieto nádeje ma zabíjajú...
@leticia22 dnes si 8dpo??
@butterfly333 dnes 9DPO
@butterfly333 to je graf zo včera, to som mala 37,03 a dnes mám 36,99.
@leticia22 no uvidíš zajtra stupne 😉
@butterfly333 zlatá ďakujem 🙂
@leticia22 vzdyt to je fajn, len sa drz 🙂
@lauritkatesty ach lauritka len sa obávam že už klesá keďže ja mávam cykly 28-30 dňové... no uvidím zajtra. Ďakujem 🙂
@lauritkatesty moj graf dnes klesla teplota a pozit asi teda pozit test...ak by mi rano stuupla teplotaje mozne ze by ovu prebehla este v noci???
@mausy21 podla mna by mohla zajtra stupnut.ak by dnes prebehla ovu
@leticia22 no ale ked sa posunie ovulka.posunie sa aj cely cyklus 😆👍
@mausy21 posnazit mozte.ale vacsinou prebehne az do dvoch dni
@leticia22 no ako?
@ignorantka ahoj. No dnes som nemerala lebo som vstavala o 3 hodiny skor ako bežne meram. A neviem či v takom prípade potom ukazuje teplotu viac alebo menej. Tak musim čakať do ranar. Ale test mám biely teraz som si robila. Obávam sa zas toho horšieho scenára ☹
@leticia22 veď uvidis 🙂 Držím palce
@ignorantka ďakujem ráno zmeram. A už budem presne vedieť.
@leticia22 ja viem ze je to strašne a sme v tom všetky, ale vsetko je tak ako ma byt... Aj babo príde vtedy... A nijako to neovplyvníme 🙂🐣
@ignorantka ahoj 🙂 tak dnes 36,95 a 30DC.
Dakujem. Bielkovy hlien bol najviac 10 a 11 den a aj krcok tomu nasvedcoval. Preto som nerozumela neskorsiemu vzostupu.
@lauritkatesty Ty ako odbornik prosim,co vravis na moj graf.
@eviiik 14 dc 🙂
Dakujem. Aj ked uz dva dni nebol ziadny hlien?
@eviiik niekedy je najviac plodneho hlienu dva dni pred ovulkou.. a v den ovu a uz moze kazi.. nemusi to presne sadnut na den presne. spermie si dokazu pockt na ovulku aj 2-3 dni 😉

@mausy21 inofolic by mal podporit rast vajok..
tak podla toho grafu ano, 36,7 je predovulacna.. cize zatial ovulka nebola. ale to neznamena ze este nemoze prist. moze sa posunut.