Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@mausy21 ano 🙂
@lauritkatesty Nesnazime sa. Len snazim viac rozumiet svojmu telu.a mne sa ak krcok zdal na 14 den uz tvrdy moj odhad bol 12dc
@eviiik no krcok nie je velmi spolahlivy priznak. ale teplota by mala po ovulke stupnut aspon o 0,2 stupna... ako moze to ist hore aj postupne.. ale tie dve čo si mala , boli este velmi nizke. 13-14 dc
@leticia22 nuž to vyzerá dobre a ktorý DPO si? Rano nebudeš testovať? 🙂
@lauritkatesty dobre ranko prikladam graf..takze stuuupla dnes teplotka ..vcera sme sa snazili aj😆. Tak staci ked takto stupne?mozem to ratat dnes 1dpo alebo az zajtra?
@ignorantka no ja neviem, dnes 36,99 stupla, som 12DPO, ale test mám biely teraz ráno ☹
@leticia22 podľa mna ešte nic nie je stratené 🙂 Akú mávaš kramovu teplotu?
@ignorantka krámovú mám 36,64.
@mausy21 rataj od dnes.ona este pojde vyššie
@lauritkatesty ahoj Lauritka a o mne si prosím ťa čo myslíš? 🙂))
@leticia22 počuj a nemohla byt ovulka az 24 dc ??.. este si testovala potom. ??? lebo tato aplikacia dost skresluje, skor sa ti dvihli tušim teploty ani nie o 0,2 stupna.. uvidíme aka bude dlha LF...
@leticia22 v podstate by si mohla byt len 6 dpo
@lauritkatesty testovala som iba do 21DC ake to bledlo až boli uplne biele. Ale v ten 18DC som mala takýto test... to bol pozitivny si myslím.
@leticia22 no tvari sa pozitivne. len tie teploty mi tam dajak nesedia. no uvidíme este ako dlho potiahneš. maš aj minuly graf ?
@lauritkatesty no mám júnový a júlový graf, hore sú dátumy ktorý je ktorý...
@leticia22 hmm takze je to take hranične u teba ako vidim v obdobi po ovulke.. okolo tych 36,68, a az potom to ide vyssie.. no som zvedava sama ako to dopadne.. potom to v terajšom grafe trochu skresuluju tie teploty na začiatku mesiaca, nebola si chora alebo niečo ? clostylbegyt neberieš??
@lauritkatesty nebola som chorá. A neberiem nič, ani neviem čo za lieky si to napisala 🙂 ale zda sa ti že by bol nejaký problém v mojich cykloch? Či je to normál a prebieha mi aj ovulka? Dakujem.
@leticia22 no mas dvojfazove graf, len sa ti zrejme pomalšie rozbieha progesteron,,, stupa to az neskor. ale ci to je fakt nejaky velky problem, tak myslim ze nie.. su zeny co im to stupa proste pomalšie.
@ignorantka
@lauritkatesty baby dobre ranko tak dnes 37,0 teplotka. 🙂

@lauritkatesty ahojcek tak dnes bolo este mojkanie aj ked som uz neverila ale sali sme to pred nočnou..zajtra by uz mala stupnut teplota vsak?su dva dni od pozitivneho ovu testu a uz aj bolesti dnes ustupili nie je to take ako vcera.uz by mala stupnut vsak,?