icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

eviiik
19. sep 2016

@lauritkatesty dakujem, si vzdy ochotna pomoct, kazdej jednej 🙂

lauritkatesty
19. sep 2016

@eviiik pokial viem, poradim, nie je problem 😉

haluta
19. sep 2016

A ako dezinfikuje teplomer? Dakujem!

zuzanita123
19. sep 2016

Umyjem pod teplou vodou a ked mam vytok tak alpou este vecer

lublub
22. sep 2016

@lauritkatesty ahoj, prosim ta, moze BT ovplynit teplota v spalni? na 11DC mam vyssi narast BT o cca 0,22 stupna ako je priemer teplot pred ovu.. vecer sme kurili, cez noc som zabudla som vypnut radiator, mali sme dost teplo... moze to ovplyvnit? dakujem

lauritkatesty
22. sep 2016

@lublub ahoj, mne neovplyvnuje. a ja si tiez rada zakurim, mam rada teplo. aky maš graf

lublub
22. sep 2016

@lauritkatesty graf zatial takyto .. 8DC a 9DCnemam merané, boli sme na vikend prec, do skoreho rana hore, cize malo spanku, cosi sa aj popilo 😅 preto som sa pytala, lebo na potvrdenie ovulacie by mi teraz mala vyjst aka teplota.. kedysi si mi pisala ze nad uroven poslednych 6 nizkych teplot, cca o 0,2 stupna viac.. cize by to malo vzrast nad 36,64 alebo ten jeden narast netreba brat do uvahy.. ovulaciu podla priznakov tipujem na zajtra alebo pozajtra..

lauritkatesty
22. sep 2016

@lublub no zatial tam nemaš dvojfazovu krvku.. cize treba počkat kedy sa to zvyši .
az ked prebehne, potom sa zvysi ano aspon otych 0,2 ale uz sa musi drzat hore.

ejuska2586
22. sep 2016

Kocky, co moze znamenat ta priehladna gulka pri dnesnej teplote? Doteraz som mala najvyssiu 36,7. Moze to byt preto?

tanietqaa
22. sep 2016

Ahojte, vedeli by ste mi poradiť, či už prešla podľa grafu ovulka alebo ešte nie ? Nejako mi tá teplota skáče :( ďakujem za každu odpoveď 🙂

nikky81
22. sep 2016

@ejuska2586 mas tam hodnotu v inom case, preto je to taka ina gulicka. pozri aky si dala cas a ked si to opravis na spravny (rovnaky ako predosle dni, resp. +-) tak ti to opravi

suesue1983
22. sep 2016

@ejuska2586 tuším to znamená že si merala v inom čase ako obvykle ☺

ejuska2586
22. sep 2016

Hej, opravila som to a uz je to dobre. Nechapem, preco mi to prehodilo teplotu, merala som ako vzdy.

babymaminka
22. sep 2016

Ženusky dnes som bola na gynekologii a v rámci prehliadky mi odmeral aj folikul pravý vajecnik nic a ľavý dominantny folikul 12mm cyklus pravidelny 28dňový doteraz stale...v pondelok mám ešte dojst odmeria este to bude 11dc...myslite ze kedy je realna ovulka?drahy dojde domov v stredu az z turnusu 13dc tak sa aj obavam ci to vôbec je možné stihnúť ☹

jajoda
22. sep 2016

@tanietqaa ja si myslím že 13 DC, ale nie som žiadny odborník 🙂

foxinecka888
23. sep 2016

Baby, 33 dňový cyklus mávam vždy a teraz na 27 deň ráno slabé špinenie a teplota rapídne klesla...že by mrcha takto skoro? 😖 😠

zuzanita123
23. sep 2016

@ejuska2586 ako sa ty dnes drzis? Myslela som na teba lebo sme priblizne rovnako na tom. Ja dnes 9ty dpo a 36.82, klesla som postupne s 36.9. Uz ma ani podbrusko neboli tak ako bolelo, tak neviem. Ty ako neaky dalsi priznak popri chorobe?

ejuska2586
23. sep 2016

@zuzanita123 Ahoj. Choroba konečne prešla, ale stúpla zas teplota. Inak príznaky žiadne, keď nerátam to, že od pondelka som zdutá, hoci som nič také nejedla. Tak neviem. Ale stále dúfam....

zuzanita123
23. sep 2016

@ejuska2586 tak to je dobre znamenie, super😊 ja som objednana v pondelok na gyndu koli kyseline listovej tak mi hadam vezme krv, mozno budem mudrejsia

ejuska2586
23. sep 2016

@zuzanita123 Joooj, tak to by si mohla vedieť už v pondelok na čom si. Mňa to čakanie ubíja. Neviem sa dočkať, kedy budem môcť testnúť. Ale tá teplota sa mi páči, ešte som nemala nad 36,6... Teraz prvý krát...

zuzanita123
23. sep 2016

😊 ja som to minuly mesiac tak nesledovala tak neviem ci je to u mna normalne. Kedy chces testovat? Uz po 10dpo? Drzim palce teda aby uz neklesla.

ejuska2586
23. sep 2016

@zuzanita123 Uvidim podľa teplôt. Ak by som aj bola tehotná, teplota zatiaľ nenasvedčuje, že by prebehlo uhniezdenie. Takže ak prebehne, tak potom tak 2 dni. Skôr to vraj test neukáže...

zuzanita123
23. sep 2016

A ze uhniezdenie prebehlo budes vediet podla toho ze ti klesne teplota? O kolko by mala klesnut, nevies? A jednorazovo ci postupne bude klesat?

ejuska2586
23. sep 2016

@zuzanita123 Práveže toto vôbec neviem, viem, že má klesnúť a potom späť stúpnuť. Tak keď niečo také budem mať v grafe, tak budem veriť, že je to uhniezďovanie 😉 .

zuzanita123
23. sep 2016

😁ok tak sme rovnako mudre, ale pozerala som na neake tehotenske grafy bbt a nie na vsetkych bol zaznameny pokles, tak mozno to nieje pravidlo 😉

ejuska2586
23. sep 2016

@zuzanita123 Uvidíme, ak nepoklesne, tak si na 10DPO skúsim spraviť test, či niečo ukáže...

veronika1603
23. sep 2016

@zuzanita123 len na porovnanie toto je moj vitazny graf a test bol 1.4pozitiv

ejuska2586
23. sep 2016

@veronika1603 Ale ty ho máš taký vlnitý. Problém je v tom, že napr. mne od ovulky teplota len stúpa. Tak nevieme, či pri uhniezďovaní má poklesnúť, alebo to nie je pravidlo...

lauritkatesty
23. sep 2016

@zuzanita123 vôbec to nemusi klesat v tehu grafoch, ten IP pokles sa vyskytuje len v niektorých grafoch.
na druhej strane, niekedy je pokles v grafe a nie je to tehotensky graf. cize na to sa neupinaj 😉 hlavna vec, ze to na konci neklesa a najdes si dve //

lauritkatesty
23. sep 2016

@ejuska2586 merala si iny čas