Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@eviiik pokial viem, poradim, nie je problem 😉
A ako dezinfikuje teplomer? Dakujem!
Umyjem pod teplou vodou a ked mam vytok tak alpou este vecer
@lauritkatesty ahoj, prosim ta, moze BT ovplynit teplota v spalni? na 11DC mam vyssi narast BT o cca 0,22 stupna ako je priemer teplot pred ovu.. vecer sme kurili, cez noc som zabudla som vypnut radiator, mali sme dost teplo... moze to ovplyvnit? dakujem
@lublub ahoj, mne neovplyvnuje. a ja si tiez rada zakurim, mam rada teplo. aky maš graf
@lauritkatesty graf zatial takyto .. 8DC a 9DCnemam merané, boli sme na vikend prec, do skoreho rana hore, cize malo spanku, cosi sa aj popilo 😅 preto som sa pytala, lebo na potvrdenie ovulacie by mi teraz mala vyjst aka teplota.. kedysi si mi pisala ze nad uroven poslednych 6 nizkych teplot, cca o 0,2 stupna viac.. cize by to malo vzrast nad 36,64 alebo ten jeden narast netreba brat do uvahy.. ovulaciu podla priznakov tipujem na zajtra alebo pozajtra..
@lublub no zatial tam nemaš dvojfazovu krvku.. cize treba počkat kedy sa to zvyši .
az ked prebehne, potom sa zvysi ano aspon otych 0,2 ale uz sa musi drzat hore.
@ejuska2586 mas tam hodnotu v inom case, preto je to taka ina gulicka. pozri aky si dala cas a ked si to opravis na spravny (rovnaky ako predosle dni, resp. +-) tak ti to opravi
@ejuska2586 tuším to znamená že si merala v inom čase ako obvykle ☺
Hej, opravila som to a uz je to dobre. Nechapem, preco mi to prehodilo teplotu, merala som ako vzdy.
Ženusky dnes som bola na gynekologii a v rámci prehliadky mi odmeral aj folikul pravý vajecnik nic a ľavý dominantny folikul 12mm cyklus pravidelny 28dňový doteraz stale...v pondelok mám ešte dojst odmeria este to bude 11dc...myslite ze kedy je realna ovulka?drahy dojde domov v stredu az z turnusu 13dc tak sa aj obavam ci to vôbec je možné stihnúť ☹
@ejuska2586 ako sa ty dnes drzis? Myslela som na teba lebo sme priblizne rovnako na tom. Ja dnes 9ty dpo a 36.82, klesla som postupne s 36.9. Uz ma ani podbrusko neboli tak ako bolelo, tak neviem. Ty ako neaky dalsi priznak popri chorobe?
@zuzanita123 Ahoj. Choroba konečne prešla, ale stúpla zas teplota. Inak príznaky žiadne, keď nerátam to, že od pondelka som zdutá, hoci som nič také nejedla. Tak neviem. Ale stále dúfam....
@ejuska2586 tak to je dobre znamenie, super😊 ja som objednana v pondelok na gyndu koli kyseline listovej tak mi hadam vezme krv, mozno budem mudrejsia
@zuzanita123 Joooj, tak to by si mohla vedieť už v pondelok na čom si. Mňa to čakanie ubíja. Neviem sa dočkať, kedy budem môcť testnúť. Ale tá teplota sa mi páči, ešte som nemala nad 36,6... Teraz prvý krát...
😊 ja som to minuly mesiac tak nesledovala tak neviem ci je to u mna normalne. Kedy chces testovat? Uz po 10dpo? Drzim palce teda aby uz neklesla.
@zuzanita123 Uvidim podľa teplôt. Ak by som aj bola tehotná, teplota zatiaľ nenasvedčuje, že by prebehlo uhniezdenie. Takže ak prebehne, tak potom tak 2 dni. Skôr to vraj test neukáže...
A ze uhniezdenie prebehlo budes vediet podla toho ze ti klesne teplota? O kolko by mala klesnut, nevies? A jednorazovo ci postupne bude klesat?
@zuzanita123 Práveže toto vôbec neviem, viem, že má klesnúť a potom späť stúpnuť. Tak keď niečo také budem mať v grafe, tak budem veriť, že je to uhniezďovanie 😉 .
😁ok tak sme rovnako mudre, ale pozerala som na neake tehotenske grafy bbt a nie na vsetkych bol zaznameny pokles, tak mozno to nieje pravidlo 😉
@zuzanita123 Uvidíme, ak nepoklesne, tak si na 10DPO skúsim spraviť test, či niečo ukáže...
@zuzanita123 len na porovnanie toto je moj vitazny graf a test bol 1.4pozitiv
@veronika1603 Ale ty ho máš taký vlnitý. Problém je v tom, že napr. mne od ovulky teplota len stúpa. Tak nevieme, či pri uhniezďovaní má poklesnúť, alebo to nie je pravidlo...
@zuzanita123 vôbec to nemusi klesat v tehu grafoch, ten IP pokles sa vyskytuje len v niektorých grafoch.
na druhej strane, niekedy je pokles v grafe a nie je to tehotensky graf. cize na to sa neupinaj 😉 hlavna vec, ze to na konci neklesa a najdes si dve //
@ejuska2586 merala si iny čas

@lauritkatesty dakujem, si vzdy ochotna pomoct, kazdej jednej 🙂