icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

lauritkatesty
26. sep 2016

@ejuska2586 rak potom uz teraz to nemas ovplyvnene.skus testnut zase o dva dni

zuzanita123
26. sep 2016

Toto sa moze stat len mne, normalne som si vymazala graf na FF, data v kalend.ostali ale graf uz nezobrazuje... este ze mam foto zo vcerajska...😣

lauritkatesty
26. sep 2016
anka08
26. sep 2016

Ahojte, som tu nova, teplotu som merala prvy mesiac. Potrebovala by som poradit. Neviem ci vobec prebehla ovulacia a ak ano tak kedy 14DC alebo 17DC. Dakujem

ejuska2586
27. sep 2016

@lauritkatesty Ahoj. Môžem mať otázočku? Myslíš si, že by mohol byť tehotenský? Od včera večera ma bolia prsia aj podbruško a je mi tak nejak divne, akoby som mala žalúdok "na vode". Ráno som robila test, nedalo mi to, samozrejme, bol negatívny, ani dušík tam nebol. Už by sa asi mal objaviť aspoň duch na 10DPO, nie? Či som len moc nedočkavá? Vopred ďakujem za odpoveď.

lauritkatesty
27. sep 2016

@ejuska2586 ahoj tvari sa to krasne 🙂 ale nemusi este 10 dpo ukazat. do 12 dpo tomu este určite daj šancu 😉 okrem toho ovu podla mna bola 14 dc, az potom začala stupat teplota

lauritkatesty
27. sep 2016

@anka08 ked - tak 17 dc-- ak by bola skor, uz by si mala mat jasne pozitivny testik.
skušala si ?

ejuska2586
27. sep 2016

@lauritkatesty Ovu bola indikovaná lekárom v piatok ráno a bola do soboty (aspoň podľa príznakov). Tak uvidíme. Skúsila som kúpiť ten Mama test - chválili ho, že je najspolahlivejší. Tak skúsim ešte počkať a potom testnem zas.

lublub
27. sep 2016

@lauritkatesty keď píšeš @ejuska2586 že podľa teba ovu mala na 14DC... kuk prosím aj môj graf.. ja som mala ovu podľa teba 15DC alebo 16DC? 11DC som mal vyššiu BT, potvrdenie ovu musí ísť nad túto úroveň?

lauritkatesty
27. sep 2016

@lublub 15 dc. Mas len jednu tu vysiu.inak ostatne okolo 36.4.cize je to pekny vzostup o 0.2 stupna

lublub
27. sep 2016

@lauritkatesty ďakujem

ejuska2586
27. sep 2016

@lauritkatesty Rozmýšľam nad tým, že ak by bola ovulka aj ten 14DC (alebo aj ten 12-13DC), tak by teoreticky ten pokles teploty z 20DC by mohlo byť uhniezďovanie, nie? Lebo je tam pokles vtedy.

lauritkatesty
27. sep 2016

@ejuska2586 no to by som ani netvrdila, nie kazdy mierny pokles musi nutne niečo znamenat.. v podstate si stale hore. IP poklesy byvaju skor take hlbšie.. 🙂
ale vôbec sa nemusia v tehu grafoch vyskytovat.

ejuska2586
27. sep 2016

@lauritkatesty Ja som z toho blázon. Dnes mi prišlo aj zle od žalúdka, zvracala som. Tak teraz neviem, či je to PMS, alebo tehu. Toto čakanie je hrôza 😖

lauritkatesty
27. sep 2016

@ejuska2586 no moze to byt tehu priznak 🙂

ejuska2586
27. sep 2016

@lauritkatesty Ale aj nemusí. To je to...

anka08
27. sep 2016

@lauritkatesty no vcera som dostala kramy, takze nic z toho, ale dakujem za info. este sa mozem opytat - ako vyzera anovulacny cyklus?

ejuska2586
28. sep 2016

@lauritkatesty Ahoj. Zas mam otazku: Rano som si merala teplotu a nejak sa mi podarilo vlozit teplomer divne, az ma to zabolelo. Teplota bola 36,7. Pre istotu som zmerala este raz a spravne a bola 36,9. Potom som skusila pre istotu este raz a zas 36,9. Ktoru teplotu si mam zapisat. Som si ista, ze ta prva bola zle merana, len neviem, ako teraz postupovat.

zuzanita123
28. sep 2016

@ejuska2586 ja by som zapisala 36.9 kedze si nevstavala, akurat si zmerala po par sekundach znova tam by nemala urobit neaku odchylku este

jajoda
28. sep 2016

Ja dnes takto. 4 dni ms meska. Bojim sa spravit test aby som nebola sklamana

zuzanita123
28. sep 2016

@jajoda ja by som urobila 4 dni ti meska a teplota je pekne vysoko😊

ejuska2586
28. sep 2016

@zuzanita123 No veď to, že si myslím, že skôr tá nižšia bola chybná, keďže som si ho tak divne vložila. A potom bolo stále 36,9. Tak neviem, či klesá a ide mrcha, alebo sa drží hore. Zatiaľ som si zapísala tú hornú. Uvidím zajtra, ak bude pod 36,7 tak to zmením aj tú dnešnú na tú nižšiu...

ejuska2586
28. sep 2016

@jajoda Tiež by som neváhala...

jajoda
28. sep 2016

@zuzanita123 robila som ccca pred 6-timi dnami a nič, totálna beloba.

ejuska2586
28. sep 2016

@jajoda Ale to si bola ešte pred termínom mrchy - vtedy nemusí ukázať. Skús teraz.

jajoda
28. sep 2016

@ejuska2586 povedala som si že počkám do víkendu. Mala som aj slabú nádchu, tak to meškanie pripisujem tomu. A tiež som niekde čítala, že vitamíny B predlžujú cyklus. Začala som ich tento mesiac užívať. Na jednej strane som straaašne zvedavá ale na druhej sa bojím negatívneho výsledku. Povedala som si že musím vydržať aspon do piatku. Chvala bohu som pomínala všetky testy čo som doma mala, tak ma nič neláka 🙂

lauritkatesty
28. sep 2016

@ejuska2586 ahoj tak napis tu druhu.ked bola este raz potvrdena

lauritkatesty
28. sep 2016

@jajoda nemeska ti este
Si 11 dni po ovulacii.aj teplota sa este drzi

jajoda
28. sep 2016

@lauritkatesty že by som tak neskoro mala ovuláciu až na 21 DC? myslela som že ovulácia bola 11 DC 🙂 potom sme sa ani nejak extra nesnažili 🙂 Dlho som užívala antiku, ale posledné tri cykly som mala presne 29-dnový. Tento cyklus som začala brať kyselinu listovú a B6 forte.

ejuska2586
28. sep 2016

@lauritkatesty Veď to, že bola potvrdená. Viem, že by mala platiť tá prvá, ale som si istá, že som zle merala, preto som radšej merala ešte 2x potom. Ďakujem.