icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

natia
28. sep 2016

Baby prosim vas len rychla otazka...na 25 dc bol sex, podla hlienu si mysli, ze bola ovulacia...na 27 a 28 dc som mala podozrivy ruzovy vytok ( nie vela) a dnes je 33dc a menstruacia nikde! Brucho pobolieva... Otazka - moze sa tak rychlo uhniezdit vajicko? Vsak to nemoze byt tehotentvo... Cyklus tskyto dlhy nemavam vobec, skor kratsi...teplotu nemeriam, lebo otehotniet neplanujeme...

lauritkatesty
28. sep 2016

@anka08 ahoj prepač som si nevšimla otazu, tak anovulačny je povacsine taky skakavy, nie je viditelna dvojfazova krivka. to sa nemusis bat, ty si mala pekne ovulačny.

lauritkatesty
28. sep 2016

@natia urob test, ten ruzovyhlien veru mohlo byt uhniezdenie a ovulka mohla byt aj skor.

lauritkatesty
28. sep 2016

@jajoda no podla teplot usudzujem, lebo az 23 dc sa ti zvyšila NAD uroven predovulačnych

butterfly333
28. sep 2016

@lauritkatesty ahoj mam otázku mozu byt ovu testy rok po záruke vadné?? Dnes som 15 dc mám prave ovu lebo som mala ovu krvacanie dnes čo mávam cez ovu. Lenže ovu test negat. A ešte moze byt že ked prebehne ovu aj bt je hore že sa neuvolní vajícko?? Alebo ako by som zistila že sa vajíčko neuvolnilo dá sa to zistit nejako??

natia
28. sep 2016

@lauritkatesty negat ...

lauritkatesty
28. sep 2016

@natia sakra to fakt ? 😨 lebo taky ruzovkasty hlien zvyknu mat zeny pri uhniezdovani.. ale to uz potom musi vyjst aj testik aspon do troch dni po..

butterfly333
28. sep 2016

@natia ak bola ovi na 27dc a na 28dc si mala ružovy vytok tak to je ovulačne špinenie aj ja to mávam . A teda je jasne že aj ms pride neskor a nie na 33dc. Od ovu si prirataj plus 14dní a potom by mala prist ovu. Ja to ružove som mala dnes na intimke len a to mavam vždy cez ovu. takže u teba to nebude uhniezdovanie ale ovu.

lauritkatesty
28. sep 2016

@butterfly333 ano maš pravdu aj moze byt, ze sa jej posunula ovulka 😉

lauritkatesty
28. sep 2016

jej tie smajliky su srandovne 😀

anka08
28. sep 2016

@lauritkatesty v pohode nic sa nedeje, dakujem za vysvetlenie 🙂, uz len aby to konecne vyslo

butterfly333
28. sep 2016

@lauritkatesty a čo povieš na tie moje ovu testy po záruke

jajoda
28. sep 2016

@ejuska2586 nevydržala som a robila som dnes test, samozrejme negatívny, ale ak bola ovu ako písala @lauritkatesty , tak na testovanie je ešte skoro. Len mi to je celé divné, pretože posledné tri cykly som mala ukážkové a teraz zrazu mešká už 4 deň.

lauritkatesty
28. sep 2016

@butterfly333 a čo bolo s nimi ? nepostrehla som.

lauritkatesty
28. sep 2016

@jajoda nno ja mavam tiez kratsie 26 dnove. a niekedy sa ovulka oneskori a pride az v termine ked uz ma prst mrška -D

ejuska2586
28. sep 2016

@jajoda Ved este uvidis. Kym nie je mrcha, stale je nadej.

butterfly333
29. sep 2016

@lauritkatesty o pár riadkov vyžšie som ti písala

butterfly333
29. sep 2016

@jajoda podla mna ti nemeška ked si mala ovu až na 27dc k tomu pripočitaj 14 dní a potom by mala príst ms. No skratka sa ti ovu posunula. Aj mne sa to stalo.

jajoda
29. sep 2016

@butterfly333 no sama som zvedavá ako sa to vyvinie 🙂

ejuska2586
29. sep 2016

@lauritkatesty Ahoj, dnes nakoniec predsa prišiel pokles, takže čakám, kedy sa objaví mrcha... Tak snáď o mesiac...

butterfly333
29. sep 2016

@jajoda držím palce nech sa zadarí 😊

zuzanita123
29. sep 2016

@ejuska2586 to ma vazne mrzi, vizeralo to tak nadejne

ejuska2586
29. sep 2016

@zuzanita123 Čo už. Svet sa nezrúti. Skúsime o mesiac... 😉

ejuska2586
29. sep 2016

@zuzanita123 A ty ako? Mrcha už dorazila?

zuzanita123
29. sep 2016

Jj dnes rano, mrcha jedna hnusna...

ejuska2586
29. sep 2016

@zuzanita123 Ja som teraz bola na wc a mala som taky slabo ruzovy (ako pudrova ruzova) vytok. Na spinenie sa mi to nezda, to mam tmavsie. Ale zas teplota klesla...

lauritkatesty
29. sep 2016

@butterfly333 no ak by nepraskol folikul, tak to zistiš tak, ze sa BT nezvyši a dnes si uz robila ovu testik ?

lauritkatesty
29. sep 2016

@ejuska2586 no ono si stale ešte relativne hore.

ejuska2586
29. sep 2016

@lauritkatesty Ja už fakt neviem. Teraz ten ružovkastý výtok. Ono bol vodnatý a úplne svetlo ružový. Veď uvidím - zajtra, príp. pozajtra by mala prísť, resp. neprísť mrcha...

ejuska2586
29. sep 2016

@lauritkatesty A aj krčok sa mi včera zdal hore a tvrdý, ale ten si pozerám len druhý deň, tak na to by som sa nespoliehala moc...