Grafy bazálnej teploty
Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.
Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net
Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/
Tak vitajte 🙂
@lauritkatesty Okie, uvidím, aká bude zajtra teplota...
@lauritkatesty Teraz som zas skusila krcok a mam pocit, ze je este vyssie, ako vcera vecer. Tak uvidime rano...
@ejuska2586 uvidis zajtra ako pise lauritkatesty, mne tiez tak klesla na 12 den a uz nestupla, ale nemala som az tak vysoku ako ty zasa.Je to na nervy s tymi teplotami, uz vsetko vyzera ze uz uz a zrazu bum z jedneho dna na druhy a sme opat na zaciatku .
@zuzanita123 Veď to... Uvidíme. Ale už to beriem skôr tak, že prichádza mrcha. ☹
@lauritkatesty ešte nie prave ide z práce. No neviem či su tie testy v poriadku su 1,5r po záruke a robím ovu testy snimi od pondelka a nič ani náznak len /. No včera som mala ovu krvacanie krčok uplne otvoreny. No tak neviem či niesu testy vadné
@butterfly333 hmm neviem.moze byt.nemas aj nejaky v zaruke na porovnanie?
@lauritkatesty prave že nemám lebo už od minuleho mesiaca som si povedala žiadne ovu testy ani bt. No jedna známa mi ich darovala vela tak som chcela skusit
Ja mam dnes test takyto je to ten posledny a gynekolog mi dnes povedal že su 2 folikuly jeden vyrástol za tyzden len 3mm teraz ma 15mm druhy ma 15mm no ale ze na 14dc su male a ovu nebude
@babymaminka ja som brala 2 mesiace dozadu injekcie na stimulaciu ale poslednu som uz nemala lebo aj pri tej najnizsej davke vajecniky reagovali moc. Mala som uz zacinajuce ohss ale nastastie to ustupilo a neprejavilo sa ziadnymi bolestami.
@matka90 ako to myslis ze reagovali az moc?a to ohss je co? 🙂 teda si.prestala s tymi injekciami a teraz mas ci nemáš ovulku?
Tak podla testov vyzera ze by mohla prebehnut. Ohss je Hyperstimulacny syndrom. Cize Vajecniky sa zvacsili ovela viac ako sa mali a bolo tam az prilis vela velkych folikulov. Cize keby som otehotnela tak by to mohlo byt viacpocetne tehotenstvo
@babymaminka
@butterfly333 aha no skoda.lebo neviem ako mozu reagovat po zaruke hmmm
@matka90 zatial jr negatívny
Cize podla toho sa neda posudit. LH VOBEC nemusi stupat postupne.mozes ho mat zase zajtra slabsi.musis pockat kym bude pozitivny
@babymaminka tak zaae lekar co si mysli.ze led nie je ovulacia ma 14 dc.tak mebude vobec... Nie kazda zena ma 28 dnovy tabulkovy cyklus.
Len rob dalej testy a snažte.dobre ny bolo merat aj bt.tam by sa ukazalo ci ovulka prebehla.
Z toho 15mm este moze nieco byt
@lauritkatesty viem ze nie je pozitivny ale tak dufam tento mesiac prebehne normalne a ze konecne po dva a pol roku sa zadari
@lauritkatesty ved to ze beriem prvy mesiac inofolic mohla sa posunut ovulka? 🙂 bazalnu meriam prikladam graf robim 1x tento mesiac no ten graf mi príde ako alpy 🙂
@matka90 chapem ze by si.mohla mat viac deticiek naraz 🙂 a teraz co si bez liekov a nechavas to tak?či skusate nieco ine?keby mi dal tie tabletky co spominal kludne mozu moje vajecniky reagovat ako tvoje asi 🙂
@babymaminka no niekedy moze rozhádzať cyklus.baby uz pisali o tom.tak meraj dalej a uvidime
@lauritkatesty no.som zvedavá fakt miriam aj testy robím chlapa mam.doma teraz 3 tyzdne takze vsetko je mozne 🙂 najbližšie bude doma az v novembri tak v októbri by som.este šla na foliky pozriet ku gyndosovi...
@babymaminka ano teraz som bez liekov, berem iba kys.listovu tak uvidime.. Drazim palceky nech sa zadari
@matka90 dakujem uvidim teda co bude držíme si palceky predsa vsetky 🙂
@ejuska2586 @lauritkatesty takže dnes prišla ms, teplota sa stále držala hore, včera 37 a dnes 36,9. Takže na zvýšenú teplotu sa ja spoliehať nemôžem. To meškanie bolo určite spôsobené posunutím ovu. Ale nevzdávame to 🙂
@lauritkatesty @zuzanita123 Kočky, tak je po všetkom. Už čakám na mrchu. A po nej začíname odznova. Len mám stále dilemu, či si kúpiť ten Inofolic, alebo ešte mesiac počkať a skúsiť to "na prírodno", bez zbytočnej chémie. Ale asi ešte skúsim bez - veď sa hovorí, že do tretice všetko dobré. Aj mužík by mal byť do ovulácie doma a potom mi odíde na 1 a pol mesiaca preč, takže potom snaženie až v decembri... 😉
@jajoda Ale tá teplota je akási zvláštna. Mala by klesnúť podľa mňa... A mrcha je normálna? Nie je na nej nič nezvyčajné?
@ejuska2586 no zatial to je len taký "predskokan" skôr hnedý výtok, beriem to ako rozbeh mrchy
@ejuska2586 ja som si tiež povedala že ešte tomu dám šancu zatial len s alchemilkou a kyselinou listovou a ak sa do vianoc nezadarí, tak potom to budem riešiť už s gynekologyčkou
@jajoda No, mne gynekológ povedal, že si môžem kúpiť ten Inofolic, že každá, čo si ho kúpila, tak do 2-3 mesiacom sa mu vrátili, že sú tehotné. Len sa mi do toho nejak nechce. Drahé to je a myslím si, že keďže sme sa snažili ešte len 2 mesiace, tak že sa ešte môže zadariť aj bez chémie...

@ejuska2586 ta ak zajtra teplota neklesne, skusila by som testik 😉